Жената Лъв - 13-та част!

• 17 509
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Уф,брюнетка съм,ама забравих,че почна работа  Embarassed

# 466
Норче, да ти е жив и здрав сина! Много хубав, бе! Че и работен! Пу-пу!

Той малкия работи на инат, когато му кажа да измие, по-скоро ще изцапа  Simple Smile Макар че, наистина с метлата и парцала не мога да го стигна, маже, пляска, бърше, мие си колите на холната масичка (дървена). Та на моменти "цирка" ми идва малко в повече. Но важното е, че има желание за чистене и подреждане, за разлика от батко си. Също така, както е наредил коша с играчките, ха съм се обърнала спокойна и отново целия е обърнат на пода, търсил си най-долната кола  Party

Да споделя, че след изпиването на 2 пакета чай и 1 малка ракия - за смазване, вече не шептя и гъргоря, даже ми се разбира като крещя  Mr. Green

# 467

Да споделя, че след изпиването на 2 пакета чай и 1 малка ракия - за смазване, вече не шептя и гъргоря, даже ми се разбира като крещя  Mr. Green
Така е редно, споко...............аз пък след лунуване и пих вино............признавам си - напих се.......... Embarassed е кво ама си пиша без правописни грешки хаххаха
Пол душо как е мър мама купона.........
Жу дека си? Вени? Чочо? Стеф? Деси?Хаяси, Рени, Ками и другите................... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

# 468
  • София
Миленски, смятай какво ще е ако изпиеш две шишета ракия и едно малко чайче  Mr. Green! Не само ще ти разбират, ми и ще ти се връзват на крещенето!
Реа, голям левент е твоят син, браво  Hug!
Абе май всички мъже дева, които познавам, са големи чистофайници и много ги бива да редят, подреждат и организират! Явно от малки са си такива  bowuu.

# 469
Реа, голям левент е твоят син, браво  Hug!
Абе май всички мъже дева, които познавам, са големи чистофайници и много ги бива да редят, подреждат и организират! Явно от малки са си такива  bowuu.
Права си.
Това им е в кравчицата,,,,,,,,,,,,,,

# 470
  • София
Аз подстригах мойто преди малко, после се изкъпа и го подсуших на бързо. Дано утре да не е като... ритана зелка в главата, че и той, и баща му ще са ми сърдити  Mr. Green.

# 471
Къв купон мър, мама Mr. Green?
Аз пия Бейлис. Снощи питах някой дали иска да го черпА, ама никой не се обади Rolling Eyes. Кат' я няма Камчето...
Норче, сваляш ли килца барем Mr. Green?
Венче, абсолютно така се случва и при мен. Особено ако съм се навила за супер тъпня, пък вземе, че се окаже много весело после Crazy. Надявам се утре да си изкарам.....абе нормално. Работата е там, че и мъжа ми ще идва с мен, обаче.....Сутринта ще пътува чаааак у Силистренско ooooh!. Пък в тая зима, дават сняг, то там и без това е зле обстановката и направо не знам как ще стигне, пък как и кога ще се прибере ooooh!...Надявам се да не тръгне избощо Praynig.
Чочка, тенкю за услугата днес  bouquet!
Миленка, като те чета, имам чувството, че нещо подобно ме очаква и мен с момчето ми ooooh!...Пък както съм свикнала на момиченце, колкото и да е, като кажа да разтребва, друго си е. Момчетата май се контролират по-трудно newsm78.
Губят ми се много хора на мен Rolling Eyes.
Джуджи кой знае как денси сега Party.
Венче, кат' каза, че си се правила на фризьорка Mr. Green, да кажа, и аз, че мойто дети последният път плака много малко. Ама преди него, стригах баща му и видя, че не колА Crazy. Сигурно затуй Mr. Green.

# 472
  • София
Пол, ние, лъвиците, сме добри майки, но сме още по-добре в контролирането  Mr. Green, тъй че не бери грижа  Sunglasses!

Чакайте да ви се поФалА - Марти ми каза, че съм готина и красива майка  bowuu! Това ме направи много щастлива и много горда, защото миналата година, когато му казах, че съм на 31 години, ме гледаше, сякаш съм набор на динозаврите и ше се гътна да мрЪ всеки момент  ooooh!!

# 473
Вен, разсмя ме..................сладурче си имаш и бъди по голям дебил за такива изречения  Heart Eyes Hug
Пол, незнам дали свалям или не( мен ме дразнят около 5 кг)  знам , че ще е тудно да се преборя с 5-те кг, но поне ми е леко и здравословно.......... Hug и знам със сигурност , че ще пропусна 23, и 31 -ви като дата щото ще се веселя .....................

# 474
... и знам със сигурност , че ще пропусна 23, и 31 -ви като дата щото ще се веселя .....................

Хе, има си хас и тогава да диетуваш Crazy. Бре тая луна няма ли кой да я "светне", че тогава са празници hahaha?
Венчееее, остроумно твойто, кат' майка си Laughing. Верно е сладур Hug.

# 475
Аз като го подстригвам малкия - пускам някое любимо детско или на видеото или на компа, и за 10 мин. е готов. Последният път на "Лека нощ" сколасах, тъкмо даваха Тротро и той седеше с виснала уста на столчето.
И аз съм я загледала тази Лунна диета  newsm78 иначе при първото раждане след като тръгнах на работа, правих Протеинова диета, наистина за 2 месеца свалих 7 кг. и задържах. Но после се бях задръстила от мазнини и много дълго ни месо, ни сирене хапвах.  Mr. Green Ама сега са минали и 10-ина годинки, та...

# 476
Лека от мен...нали заете ,че ви обичкам......... Heart Eyes

# 477
Лека от мен...нали заете ,че ви обичкам......... Heart Eyes

Мчи как Heart Eyes. И ние тебе Heart Eyes. Лека Hug!

Миленче, то да е по-големичко, да го забаламосаш нещо. Ама мойто пръдленце бебок още. Почва вече да разбира като му говорим, че и опитва да комуникира вече с нас Laughing, но все пак...Два-три пъти го постригвах, е такъв рев се дереше, чак се тресеше горкия и дъх не можеше да си поеме Sad. Но последният път се представи по-добре и се надявам оттук-нататък да става по-лесно. Не знам дали е заради незатворената фонтанела, но имам чувството, че от самите вибрации на машинката му става нещо Rolling Eyes. Иначе тя така приятно жужи, не е някоя гадна бръмчалка, ама го е страх детето.

# 478
Ама ти с машинката, то затова... Аз си кръцкам с ножицата и затова не го е страх, а като чуе машинката - и той бяга. Като се сетя големия как го бях фръснала с машинката (още се учех), та учителя му по математика го питал - тебе с косачка ли са те подстригвали? - и той в междучасието - на фризьор - почти 0 номер го беше направил за да оправи моите "шедьоври".

Всички мъже спят, а аз си гледам Триумфът на червилата, чета си новият Кулинарен журнал с идейки за Коледа и сърбам топло мляко (сякаш съм на 13). Кеф!
А после казват, че жените правели по три неща едновременно

# 479
  Поли, ич не го пускай чак у Силистренско / за незнаещите ще кажа, че разстоянието е 170 км от Бяла  Joy/! Не за друго, ами щото има поледица, а и ако вали сняг... трупа и навява за секунди  Rolling Eyes. Ако не е толкоз важно и спешно, изобщо да не мърда посред зима към Силистра. Аз се чудя баща ми как ще ходи до Варна след НГ да го оперират ако вали така  Rolling Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт