Жената Лъв - 13-та част!

• 17 509
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Добро утрооооо Hug!

Ренка, тръгна Rolling Eyes. Служба, няма как Whistling.
Миленче, аз мъжа ми го подстригвам почти 0 номер Mr. Green. Без никаква подложка. И така съм свикнала. И сега на малкия гледам да му слагам, че иначе много почва да прилича на баща си, пък идеята ми е друга Crazy.

Хайде Лъвички, опайте Laughing. Не съм поглеждала навън дали вали, но така казаха по новините.
Пожелавам ви един много приятен и спокоен петък Hug!

# 481
Добро утрооооооооо!

Пол, кафето е точно така както го обичам, без захар и с чаша вода. И не танцувам, тази вечер ми е банкета.
Но ми е криво и притеснено, детегледачката каза, че се опитва гърло да я боли, а аз имам много работа и я оставих с малката. Но мисля да се прибера по обед и да я пусна. Дано жужи удържи, че не искам да изкарам поредните празници с болно дете. Стискайте палци, моля ви.

Ами от мен толкова, не искам да мисля за някои неща преди да са станали, но като касае детето ми и не могааааааааа. Ужасно е неприятно, но не мога да го преодолея.

Гушкам ви всички.

# 482
Уф, деца. Боледуват. Някои за съжаление по много и начесто. Племенникът ми беше така като малък. Само хомеопатия го оправи. Сестричката му и тя беше така, но по-отрано я почнаха на хомеопатични. Аз с мойта дъщеря не знам какво е болести за толкова години, като изключим една лека ангина преди две години и тук-таме зачервено гърло с Т. Но с АБ много бързо се оправя, да чукна на дърво. Сега малкият не се знае как ще бъде. Надявам се и той да е като кака си. Аз самата не съм боледувала никога. Мъжа ми си има хронични гърлени проблеми, та се надявам децата да не са прихванали от него.
Джуджи, стискам палци да го израсте малката. Обикновено боледуват до една определена възраст така по-сериозно. Напълно те разбирам Hug.

# 483
Главния проблем в момента е, че и растат последните кътници и имунитета и е много сринат. 2 пъти пробваме хомеопатия и стигаме до лечение в болница. Това и друг път съм го казвала. Както и да е ще се опитам да не мисля за тези неща. Ще разчитам на вашите стиснати палци (защото видях, че действа) и на това детето да го преодолее. Нещото, което най-много ме притеснявае, че пиенето на лекарства е затруднено и виждам голям зор, за да не го повърне.

Съжалявам че ви натоварвам така рано сутринта, но се опитвам да се отърся от тези мисли, да си свърша работата и да се прибера при детенцето.

# 484
Джуджи, какво да ти кажа Rolling Eyes. Ще мине и това Peace.
Теди, скачай от клона и казвай как си, що си Laughing.

# 485
Забравих да кажа на Стеф, че и аз стискам палци да ви дадат 13 заплата. На нас обикновено ни дават по 100 ина лв. Коледни, никога не е имало цяла заплата. А сега ни намалиха раб.време и заплатите та и по 100 ина лв. няма да има.

# 486
  • Пловдив
Добро утро и от мен!  Hug

hayasy, просто мисли за нея като за здраво дете. Ако мислиш, че ще се разболе, ще се разболее... подсъзнанието може всичко....Wink

# 487
Добрютро.
Хаяси, благодаря ти. Може би няма да ни огрее, но пак... недеждичка някаква.
Имам племеница, моят също има племеница. Искам да мога поне на тях да купя хубави подаръци. И на брат ми, че той всяка година ми прави някакви такива скъпи. Миналата година ми купи монитор 24 инча. Тая година ми взе фотоапарат за р.д. Уф, искам да мога да уважа близките си. Мойто е без работа - исках да му купя нещо да го зарадвам. Ходи само с една единствена блузка зимата. (То верно, че т'ва си му е от главата щото все купува скъпотии, ама така с 2 бройки цела зима се не кара)

Иначе, знам, Хаяси, че има и по-лошо от това в нашата фирма, ама пусто... Embarassed Аз пък ще ти стискам палци детенцето да е добре.  Praynig

Такива работи.
А ние днес сме 3 души на работа. Останалите са в София заради сношното фирмено парти. И днес ги няма на работа. Тишина по коридорите.

# 488
Поли, ей мА нА!
Гледаме се в къщи с малчо. От сега тръпна как ще отида на работа в понеделник с колата Rolling Eyes Ама иначе как ще се науча да карам в такова време... Я споделете опит...

# 489
Тедико, не съм шофьор, ама имаш зимни гуми нали?
Че да не е като моя приятелка - кара с летни гуми и се чуди как да напсува времето, че що заваляло сняг.  Laughing

# 490
Имам, Стефче. Ама, като слушам какво говорят и по новини, и по радио и се шашкам нещо Thinking Та за това питам. Аз приемам съвети всякакви. Щото мойто мъж, смята, че всичко трябва да си знам. Как може да не знам Shocked Пък и не е по обясненията... А аз обичам да питам, обичам да знам... А за да знаеш трябва да попиташ! Ега ти философията спретнАх ooooh!

# 491
....Ама иначе как ще се науча да карам в такова време... Я споделете опит...
Караш бавно,спазваш по-голяма дистанция и най-важното гледаш да не натискаш рязко спирачки.Като ще трябва да спираш натискаш леко и отпускаш педала.А не да натиснеш и да чакаш колата да спре.Тога се пързаля и става неуправляема.А така като спираш на порцийки(натискаш-отпускаш педала ) няма страшно.Когато ще натискаш спирачки натискаш и съединителя.Така колата остава управляема.

Ха,Добър ви ден и в темичката! Laughing
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 492
Тедико,  Hug обичам философските размисли рано сутрин.  Wink И мене обикновено тогава ме сполетяват. Успех с шофьорлъка.  newsm01 travel Nature Snowman

# 493
Мастерче, благодаря за съвета! Hug
Стефче,  Hug
Е нормално ли е да искам все да съм идеална ooooh! Не е, нали! Ми що се ядосвам тогава, че не съм идеален шофьор! Все пак първа зима ми е  Crossing Arms  Ама как се нахъсвам сама, а Laughing
Уффф, не ми обръщайте внимание...

# 494
Тедико, важното е да не се панираш. Аз като дългогодишен шофьор (15г. вече) ще ти дам още един съвет. ЗИмата си е зима, пътищата не могат да са изстъргани до асфалт. Караш бавно и спокойно, както мастерчето ти е казала спазваш дистанция, не натискаш рязко спирачките и трябва да си създадеш един навик за зимата (и не само), ако видиш ситуация при която да трябва да се спре задължително спираш със скоростите. По подробно да обясня ако караш на 4 та включваш 3 та, после 2 ра и накрая и 1 ва ако има нужда, няма по-добра спирачка от двигателя. Ако имаш изкачване и слизане по заснежен път, правилото е на каквато скорост си се качил на такава слизаш. И още нещо важно, ако колата се завърти (защото може да се случи) да не въртиш волана в обратна посока рязко, защото ще се засучеш още повече, пак има правило ако се завъртиш наляво и волана на там, така се изправя пързаляща се кола. В такъв случай най-важното е за запазиш самообладание и да не се стреснеш. Пък аз карах баща ми да ме води на поляни с много сняг да се уча да овладявам колата ако се хлъзне. Но все пак разчитам на внимателно каране.

Благодаря ви момичета много успокояващо ми действате, то 1 час само това си казвам, "Детето ми е здраво и няма да се разболее".

Бенджи, тази книга я имам и винаги така съм мислела-позитивно. Сега ще си наложа да мисля и за детенцето така. Обещавам.

И ние имаме много празници до НГ, но подаръци НЪЦ. Само за детето. На 25 -ти аз и мъжа ми имаме имен ден. На 29 ти се женихме. Ама живот и здраве, тези подаръци може и след НГ. Само да сме здрави.

Общи условия

Активация на акаунт