Жената Лъв - 13-та част!

• 17 509
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Ехо, привет, Теди! Като те оприличаваме на Катрин Зита Джоунс, все се каня да ти кажа, че ако и Майкъл Дъглас ти е у къщата, ей тва е - късметлийка отвсякъде  Wink  Hug! Той поостаря вече, но аз съм мнооого влюбена в него  Blush!
А пък за детето, дето казваш, че ще ми рекне Чао по телефона - тц, нЕма да стане  Mr. Green. Когато го потърся, то е за да напомня какво трябва да учи и той, завалийката, гледа да отбягва разговорите с мен  hahaha.

Камче, много са сладки Мини Купърчетата! Добър вкус имаш  Wink. Ние всъщност имаме абсолютно същото, червенко с бял покрив... ама е на детска играчка  Crossing Arms.

# 151
Ние всъщност имаме абсолютно същото, червенко с бял покрив... ама е на детска играчка  Crossing Arms.
Вени!!!  Hug Eй за една бройка... направо си се вързАх. Joy  И си казах "Я! Аз пък това не съм го знаела". Не че е нужно всичко да знам, де. Но дет се вика... А пък Майкъл Дъглас... добре, ама наистина одъртЕ кат' сфинкс.

М Ник, сигурно ще ни запомниш постепенно. Ако влизаш по-честичко. Аз имам чуството, че някои хора тук... отдавна ги познавам. А де юре и де факто никак не  е отдавна.
Обичам да знам особеностите на всички. Много ме забавлява. И аз си имам някои - без никакъв повод и причина мнооо обичам да се информирам къде какво е времето. Нивгаш не съм залитала да ставам метеоролог (тая дума нИ я знам пък как се пише, нищо, че съм учила 5 години за фЕлолоК) обаче ми е интересно.  Embarassed

Забравих да ти кажа, че Вени е местното Гуро за компютри. В прайда. Особено за Ексел.

Каменче, явно все по хубави работи си падаш. Ми да, нЕма се излагаме, я!

То си е казано - "За мен върхът, за другите... останалото". Я вземете го сложете в началото на темата.  Joy

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 17:05 от stefka.k

# 152

Каменче, явно все по хубави работи си падаш. Ми да, нЕма се излагаме, я!

То си е казано - "За мен върхът, за другите... останалото". Я вземете го сложете в началото на темата.  Joy

Абе, лошото е, че само си падам, ама някой ден може и да имам то не се знае.
Или пък ще отида до София, Венчето да ме повози на тяхната.  Mr. Green

Надписа да го сложа ли. Аз съм за  Peace

# 153
  • София
Слагай го, слагай го. Много точен лаф, Стефи!

Сега отивам да си намеря вълшебната пръчица, защото искам да смаля Камчето и Стефи, която е повярвала в мен  Hug, а Мини Купърът у нас е наистина мини  Mr. Green, нЕкакси трябва да се натъпкаме и трите  hahaha.

ПП: имам пропуски по сложните неща в Ексела, повечко се оправям с Уърда  Blush. Их, пък ти ме засрамваш, не се имам за толкоз оправна  Heart Eyes  :hug:!

# 154
ПП: имам пропуски по сложните неща в Ексела, повечко се оправям с Уърда  Blush. Их, пък ти ме засрамваш, не се имам за толкоз оправна  Heart Eyes  :hug:!

Напери се, Вени. Ние и толкУ не знаем. Плюс т'ва Ворд-а ( Wink) още в по-старите си версии доколкото знам е програма с над 10 000 команди. Така, че   bouquet

Уф, как обичам с приятелка да се лангъркам с кола. Идам веднаги.

# 155
Да се включа по разискваните теми с едно закъсняло кафенце Hug

# 156
  Отидох, видях си въпросите и си излязох. Не ми идваше на ум изобщо какво да говоря по 2 от въпросите и предпочетох да не се излагам. Скараха ми се от комисията, че се отказвам, но вече бях на прага на силите си. От 3 дни не бах спала по повече от 5 часа, направо се бях сдухала. Идваше ми да ревна като видях какво ми се падна. Не че бяха трудни въпросите, но просто за момента нямаше никой в главата ми. Ако бях чела повече и ако не бях толкова изтормозена в последните дни, сигурно щах да се справя. Както и да е. Ще го взема на пролет, стига да сме здрави.
  Добрата новина е, че ни изписаха от болницата. Боил се подобрява и това е най-важното. Чакам утре да излязат изследванията му и да разберем дали проблемът не е от мен. Ако не е вирус, сигурно ще се наложи и аз да вляза в болницата, но утре ще се разбере.
  Хайде, лека вечер! Едва ли ще мога да се включа отново.

# 157
 ...  Добрата новина е, че ни изписаха от болницата. Боил се подобрява и това е най-важното. ...

Да, това е най-важното Hug. Да е здраво детенцето. И изпита ще вземеш като му дойде времето Peace.
Пиши като излязат резултатите.

Кво стана, бре, пуснах кафето, щото не можех да се включа в дисутираните въпроси, а вие избегахте Crazy?

# 158
  • София
Рени, детето и ти да сте здрави, изпита ще го бориш напролет  Hug!
Поли, не мога да видя снимката на кафето  newsm78. Няма какво да се включваш в дискутираните въпроси, ше те смалявам и теб и ще се возим групово  Mr. Green! И аз обичам с приятелки да се лангъркам, дет вика Стефи, само да има една-две по-ориентирани от мен, че много се губя  ooooh!.

# 159
Рени, не се тормози! Дори и една лъвица има праг на силите си! Ще го вземеш изпита, важното е че детенце е добре. Дано и при теб всичко да е наред Praynig Пиши, когато можеш, ние ще чакаме! Hug
Вени, и аз кандидатствам за смаляването Mr. Green Ама пък какво джиткане ще си спретнеееем... уф, размечтах се Mr. Green

# 160
  • София
Вени, и аз кандидатствам за смаляването Mr. Green Ама пък какво джиткане ще си спретнеееем... уф, размечтах се Mr. Green
Един приятел има миробус и веднъж се наложи аз да го гарам. Тогава ми направи комплимент за шофирането и каза, че ако остана без работа ще ме уреди да карам маршрутка  hahaha! Дали Камчето да не си хареса някой по-голям модел автомобил, или аз да звънкам в маршрутките, че да се съберем всички  Mr. Green.

# 161
Опааааааааа ела ме на, ѕа малко ама да се отбиљ дееееееее.
Таѕи ње`ер сзм на венско парти така да се каве. Прибрах се да се преоблека в нещо удобно, да сготвя една мусака, за изпера и проства,  Mr. Green  за какво ли се прибрах........... smile3511 да бях се пошматкала някъде сама..........ама пусто не съм такъв екземпяр, все искам да ми е наред у дом...............
Та така, мила Тедко , не видОх никЪв снЕг, мА мама. Снимки ли си пускала  , що ли?
Цунки мунки на всички  Hug Hug Hug

# 162
Рени, гледайте си здравето, а изпитите рано или късно се взимат! Може да е нещо вирусно, щом и двамата така...

Брех, гледам тука две мами с деца, като моичките - с 10-ина години разлика. Как се справяте? Каката сигурно помага? При нас е малко лудница, баткото го е треснал пубертета, вече и за гаджета мисли, а малкия е във фаза на отрицания и основните му думи са: Не искам! и Не мога! А в комплект - борби и биеници, че чак ме стяга гърлото на моменти, когато малкия прасне големия с металната кола по главата, а той - не разсъждава и му скочи с 65 си кг. Големия си е едричък, над 180 см, ама е блейка и още си е дечко, ама се прави на мъж /обръсна миналия месец мустака/ и все гледа да е наобратно и да се доказва. Купонче  Mr. Green Може би, ако ходех на работа, нямаше толкова да им придирям и да не гледам толкова под лупа, ама сега - в тях съм се вторачила и това е!

# 163
  • София
М Ник, ама при теб е весело  Mr. Green! Между другото, онази вечер синът ми страшно много хареса аватарът ти  Hug, излишно е да споменавам, че е луд футболен фен!

# 164
Поли, не мога да видя снимката на кафето  newsm78....

Ни нам що тъй newsm78...Аз си го виждам hahaha.

Мога да сА повозя с вас bowuu. Малко съм пъзлива, тъй че имайте го напредвид Crazy.

Норче, то бива жаргон, ама едвам те разчетох, душа, Crazy. Снимай по тез женски партита, че ми е интересно Laughing. Рядко съм била на таквоз нещУ Rolling Eyes.
И весело изкарване Hug!
Сняг между другото и аз не видях и щях да питам де, ама забравих. Моля за светване по въпроса.
M_Nik, кажи си именцето, да се обръщам по-лесно към теб Laughing.
Иначе у дома е нормална обстановката. Малкият е малък още, каката е още дете, гледа го, обича го, грижи се и така. Нямам проблеми за момента. Твоите, особено големия е голям и оттам ви идват вече проблемите. То и нашто време ще дойде Crazy. Да са живи и здрави само Hug!

Общи условия

Активация на акаунт