Жената Лъв - 13-та част!

• 17 509
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Аха, ясно! Ти си писала, че и други неща сте поръчвали от тях, разбирам  Peace. Просто ми стана любопитно, нали и мъжО е мебелист  Blush.

# 301
Бени, благодарско!   bouquet Сега се сещам че съм ходила там (отдолу на високия блок на ХМС-то) и си бях харесала един кухненски ъгъл, ама докато поръчААме кухнята, а аз си мисля за диванче... Абе в тая криза и както съм без работа, ще го караме на мечти  Money
За момента даже търся нещо надомно, че както казах, докато не тръгне малкия стабилно на градина, никой и няма да ме вземе.

# 302
Миленски, абе постой си колкото можеш в къщи. Човек цял живот работи.

Къде са всички? Полин сигурно дремва. Времето е подходящо за тая цел. А другите къде сте?

Пък в Пловдив още няма сняг Rolling Eyes

# 303
Стефи,аз съм тук,душко!Храних Дани с пюре и сега чакам малко да й се поуталожи в стомахчето,че да й дам и млякото,преди да ида за Йоан.
Малко ми е скапано днес-наобяд ми се обадиха от градината,че 1 от децата има морбили.Тържество за дядо Коледа ще има само за децата без родителите.Гадно ми е,че няма да мога да си видя детето на 1-вото му тържество в дет.градина  Cry

# 304
Чочка, а защо родителите не трябв ада са там, не разбрах... Shocked

# 305
Чочка, а защо родителите не трябв ада са там, не разбрах... Shocked

И аз не разбрах................ама щом така казват..........

http://4o4osan.snimka.bg/other/daniela.426936.16384396

# 306
Еее, Чочи, виж какво си ти е хубаво.  Hug В къщи с малките... Особено в такъв студен декемврийски ден. От снимката ти ми лъха уют.

Аз затова одеве казвам на M Nik, че да си постои в къщи, че така или иначе цял живот бач.

Пък аз да ви се поплача малко. Първо вчера от моя дето взе, че видя, че не си бях епилирала скоро мишниците и веднага взе да кудкудяка. Чак се възмути. Аз от своя страна от него.
Уф, всякъде всякакво, у дома - никакво.
И исках тая вечер да ходя някъде на разходка, на кафе. Одеве му се обадих да кажа, ама мЪ игрнорна. Студено било. Така ми се шматкаше някъде за малко след работа. Ама кат си взех мързелив мъж без кола... така ще е.

Жу, къде зачезна ти. Щях на кафе да те каня ако се беше появила.

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 16:49 от stefka.k

# 307
И на мен си ми е гот у дома с децата-едното по цял ден яде и спи,а другото си играе само с играчките  Peace.Ама поне имам с кого да си говоря като го няма мъжО  Peace

# 308
Пие ми се кафеееее. Ето по едно закъсняло, който иска:

Чочке, много хубаво се забавляват двете деца Hug. А уюта идва точно от децата Peace.

Стефче, спах следобед Laughing. И като се наспахме с Ник, щракнах залеза:

# 309
  • София
Аз съм пас на кафето, не смея толкова късно, но пък ще погледам залеза  Wink. Взех съсела от у-ще и сега ще го напъна да поучим още малко, че ви е бедна фантазията как размахва триъгълника като самурайски меч  ooooh!!

# 310
Венче, гледай само да не ти отнесе главата hahaha. Другото не е важно Wink.

# 311
И на мене ми е късно кафето по туй време, ама един топъл шоколад с малко канела и мляко - не отказвам  Blush

Малкия днес му беше тържеството за дядо Коледа, водили ги на театър и без родителите, също. Ама то и на тази възраст репертоара им е 3 песнички за 3 месеца детска, та няма и какво да представят  baby_neutral А пък и както се засрамват...

Вени, страхотен е залеза, гледах и в другите албумчета имаше невероятни снимки на залез, сниман от високо, май на Бени бяха  Hug

# 312
  • София
Миленски, подсигури ми две минути слава, но страхотните залези са дело на Поли  Hug! Аз и с професионална камера не бих могла да направя такива снимки  Mr. Green.
Венъж снимах с камерата едно Коледно тържество в детската градина на детето. Мъжът ми го гледа и на 10-тата минута, каза че морска болест го хваща от непрекъснатото ми местене. Пък и бях открила функцията приближи-раздалечи. Записът представляваше детето - местене на фокуса върху г-жата, детето и приближи-раздалечи, приближи-раздалечи... и така 20 минути  Joy.

# 313
  • София
Венче, гледай само да не ти отнесе главата hahaha. Другото не е важно Wink.
Докато го науча как се чертае прав ъгъл, вЕрно може да ми я отнесе  hahaha! Мамка му, трактор с ремарке може да нарисува, а един прост прав ъгъл - не  Crossing Arms!

# 314
Миленка, аз съм снимала повече изгреви с изглед към Младост 3  Joy.
http://benighted.snimka.bg/nature/izgrevi-i-zalezi.434328.0.big
 На Поли е този страхотен залез: http://www.album.bg/polin_a/images/18219286/107916/
Поли, сега ти гледах вкусотиите   chef! Направоо невероятни изглеждат на тези снимки! Как снимаш? С ръчни настройки ли?

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 18:46 от benighted

Общи условия

Активация на акаунт