Шестгодишно кърмаче

• 19 145
  • 290
  •   1
Отговори
  • Sofia
Здравейте мами,
Да има има такова кърмаче и това е моята дъщеря, която днес навършва 6 години. Simple Smile Не знам и аз как стигнахме до тук, но с всъщност с помощта на кърмаческия форум и Iva_D  преодоляхме трудностите през първите месеци, когато Ели беше все още бебе. Някои предполагам, че ще бъдат шокирани, но е факт. Моето момиченце все още иска да суче и аз и давам или сутрин или вечер, а понякога и отказвам, на което тя се сърди. Надявам се, че скоро ще имаме повод тя сама да се откаже, но само да е живот и здраве.
Исках само да споделя с вас нашия хубав и весел празник. Желая на всички ви здраве.Simple Smile

# 1
  • София
Eдинствено фактът, че ще получа доживотен бан ме спира да ти напиша това, което наистина мисля.  smile3505 smile3514

А иначе - честит рожден ден на щерка ти!

# 2
  • Видин
И аз съм леко в шок ама честит 6-ти рожден ден на дъщеря ти

# 3
Честито!И между другото си направо за Гинес

# 4
Хахахахаахха, сега да го прочете това KatiABV, и ще видиш ти  Joy
Извинявай, не се стърпях, всъщност ви се радвам много, имаш право да си гледаш детето както сметнеш за правилно, а времето наистина минава неусетно. Да ти е жива и здрава рожденичката.

# 5
Светлана, моите възхищения и поздравления! Честит ви Кърмачески и Щерски Рожден Ден! Бъдете здрави и щастливи!

А кърмата ти не намаля ли от новата бременност? И имаш ли желание да кърмиш в тандем или да стимулираш отбиване на бъдещата кака?  Hug

Хахахахаахха, сега да го прочете това KatiABV, и ще видиш ти  Joy...

Joy  Joy  Joy

# 6
Честит рожден ден на детенцето ти! Поздравления за търпението към детето, а и към подмятанията на околните. Успешна нова бременност!

# 7
  • София
Честит празник на детенцето ти! В резултат толкова дълго кърмене, смяташ ли, че се различава с нещо положително от другите деца?

# 8
Изобщо не съм шокирана, защото си го знам от преди твоето кърмаче! То е нещо като талисман на кърмаческия подфорум!  Grinning
Да е живо и здраво и да ти носи само радост! newsm51

# 9
Да ти е жива и здрава и много да те радва!
Аз също бих искала да знам положителния ефект от толкова дълго кърмене.

# 10
ЧРД на малката принцеса   bouquet и аз искам да споделиш ползите,защото за мен е твърде много време.

# 11
Да сте живи и здрави и двете ! И бъдещото кърмаче също! Simple Smile

# 12
Много ви се радвам!!!  Hug Heart Eyes
И много честито на рожденичката! И лека бременност с малката точица  Hug

И хич да ти не пука (то предполагам не ти.. то от едно време натам се претръпва  Laughing) ..
Само който го е преживял може да го разбере..

# 13
ЧРД на детенцето ви.
Да ви е жива и здрава и много да ви радва! newsm59
И лека бременност.

# 14
Уау!
Честит рожден ден!

Общи условия

Активация на акаунт