Да си поговорим за секси мъже!

• 42 448
  • 485
  •   1
Отговори
# 390
Много несекси са мъже ,които дори на 35 приличат на хлапаци.Пример:Ицо Хазарта,Део...

Мъжът трябва да прилича на мъж.Не на тийнейджър, не на малък лигльо или да е  женствен.
Не трябва да е нисък.Трябва да има изразителни черти.Например Джордж Клуни в лице е много добре.Тони Паркър като цялостен вид е завършен.Казах тези, за които се сещам в момента.

# 391
Егати и мамуна е тоя.. никви нежни чувства не  провокира  Simple Smile

Минзи, ами и при мен не предизвиква нежност! Добре, че не знае какво му мисля, че може да ме осъди. То и при онзи твоя с бялото панталонче е така. Но някак по-друго   Joy

# 392
  • Варна
И азц се включвам с последното си "увлечение"   Heart Eyes
Шемар Мур
Пак

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 19:00 от shhht.secret

# 393
Някои вече го споменаха,но да покажа и аз:

smile3501 smile3501 smile3501
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 и zастарявааЩия  Chris Noth
http://www.tv.com/chris-noth/person/7895/viewer.html?flag=&i … 104&tag=main;

Тия Мускулестите   дето  Дей3и   ги слага  са   мнооооооого  добре,и  си плакна  окото  с кеф, навремето  харесвах  такива мускулести  мъжаги само, но неЩо напоследък  ги  оглеждам  под  друга  лупа  ,неzнам от  въ3растта  сигурно  Laughing

П.С.  Да  бре   Виго  ,добе ,че  го  сложихте  ,мерси,бе то май много  хубави  мъже имало,то толкова  жени не м ожем да  съберем  ...

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 23:23 от Shanna

# 394
сигурно някой вече го е споменал, но за всеки случай:

# 395

Като стана дума за черни поне ме подсетихте за Tyson Beckford....леле като го видях в клипа на Toni Braxton  Un  Break My Heart супер си паднах по него   Crazy

мнооого ми харесва и на мен Crazy
по принцип не си падам по черни - харесвам светлооки и белокожи Mr. Green, но този, и Дидие Дрогба......

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 23:57 от Tess d`Urberville

# 396
джонатан рис майерс (реколта 1977г  Mr. Green )

# 397
И азц се включвам с последното си "увлечение"   Heart Eyes
Шемар Мур
Пак

Леле, невероятно излъчване има .... страхотен е  Twisted Evil

smile3501 smile3501 smile3501
Тия Мускулестите   дето  Дей3и   ги слага  са   мнооооооого  добре,и  си плакна  окото  с кеф, навремето  харесвах  такива мускулести  мъжаги само, но неЩо напоследък  ги  оглеждам  под  друга  лупа  ,неzнам от  въ3растта  сигурно  Laughing

То и аз плакна окото  Mr. Green

Интересно ми е обаче дами, ако някой такъв попадне в обкръжаващата  ви среда, ще го налазите ли така да се каже, или по-скоро ще устоите на изкушението  Twisted Evil

# 398
Оф *Дейзи*, знам ли  Thinking
На първо време ще съм ударила спирачки, ама докъде ще издържат незнам.
По-добре да им се радвам на снимки, че семейство имам ......

# 399

Хубаво де, разбирам ... повечето имаме семейства ...
Но е много трудно да не пускаш пустата спирачка, когато привличането е взаимно  Thinking
Особено пък при положение, че въпросният мъж изобщо няма намерение да натиска спирачки  Twisted Evil

# 400
Те на живо повечето не изглеждат точно така, та въпроса може да не стои изобщо....  Simple Smile  Отделно, че в обкръжаващата ме среда, никога няма да попадне някой от тези тук, че и да ми налети  Laughing

# 401
Те на живо повечето не изглеждат точно така, та въпроса може да не стои изобщо....  Simple Smile  Отделно, че в обкръжаващата ме среда, никога няма да попадне някой от тези тук, че и да ми налети  Laughing

По принцип говоря, не за тези които ги постваме тук...

# 402
Ето един секси мъж. Не е известен обаче.

# 403
Много несекси са мъже ,които дори на 35 приличат на хлапаци.Пример:Ицо Хазарта,Део...

Мъжът трябва да прилича на мъж.Не на тийнейджър, не на малък лигльо или да е  женствен.
Не трябва да е нисък.Трябва да има изразителни черти.Например Джордж Клуни в лице е много добре.Тони Паркър като цялостен вид е завършен.Казах тези, за които се сещам в момента.
Абсолютно съм съгласна с теб.За мен най-антисекси мъж от българската хай лайф реколта е Део.Толкова недоразвит е,че направо нямам думи.

# 404

Хубаво де, разбирам ... повечето имаме семейства ...
Но е много трудно да не пускаш пустата спирачка, когато привличането е взаимно  Thinking
Особено пък при положение, че въпросният мъж изобщо няма намерение да натиска спирачки  Twisted Evil

Късала съм контакт с такива. Друг начин няма!
Иначе сред приятелите ми мъже има страшно сексапилни, но веднъж приела ли съм ги за приятели, няма вече тръпки и искри.

Общи условия

Активация на акаунт