Да си поговорим за секси мъже!

• 42 221
  • 485
  •   1
Отговори
# 105
Я кажете, дами, случвало ли ви се е да намерите за секси мъж, който е противоположност на това, което обичайно харесвате в другия пол? Например, нормално ви привличат светли мъже ( коса, очи), а пък изведнъж ви се стори секси някой тъмнокос и тъмноок? На какво мислите се дължи това?

Много познато! Харесвам предимно тъмни мъже, но има някои светлокоси изключения...Химия! Моят мъж е противоположност на гаджетата преди години! Доволна съм.  Mr. Green

...не ви ли се е случвало да видите някой и на момента да го пожелаете? Без думи, просто единствената ви мисъл да е "Този го искам веднага?" ...

Да. Но не беше само външният вид! Парфюмът, погледът, жестовете... Бонбон!  Heart Eyes

Немо, много благодаря! Този вляво е добре дошъл  Blush

# 106
здравей те относно темата за красивите и секси мъже мога да жи споделя нещо.аз жижея в UK и мога да кажа ;тук има страшно красиви и секси мъже.тук са се омешили всякакви нации и резолтатът е много споло4лив.например мъж които е от смесен брак 4ерен и бял ме можете да си представите каква красота.не е задалжително да е висок или мусколест,просто те имат стешно красиви о4и и като те погледнат направо коремат ти се свива  и си казваш на ум O MY GOD.или отдруги нации има много красавци и сексапилни .

# 107
здравей те относно темата за красивите и секси мъже мога да жи споделя нещо.аз жижея в UK и мога да кажа ;тук има страшно красиви и секси мъже.тук са се омешили всякакви нации и резолтатът е много споло4лив.например мъж които е от смесен брак 4ерен и бял ме можете да си представите каква красота.не е задалжително да е висок или мусколест,просто те имат стешно красиви о4и и като те погледнат направо коремат ти се свива  и си казваш на ум O MY GOD.или отдруги нации има много красавци и сексапилни .

#Crazy

# 108

Оххххх, направо сърцето ми се свива.

Аз май съм споменавала, че имам познат, който прилича много на него.  Whistling

Олеле,пиши ми на лични или не ти,той Praynig

# 109
Пък аз ще ти дам телефонът на Анди Гарсия Praynig

http://img2.slusham.com/jenifer_8.jpg

# 110

Олеле,пиши ми на лични или не ти,той Praynig

Joy hahaha hahaha

# 111

Ми   Embarassed човещинка  Joy

# 112

Дааа, предложението на Дейзи наистина е зашеметяващо!

Някак първично харесвам дългокоси, макар че избора в живота ми никога не е бил такъв. Явно правя асоциация с диво и първично  Grinning
Най-секси за мен е мъжкото дупе, често се заглеждам  Embarassed Очи, ръце и стройни крака след това.

# 113

Тъй, тъй мари, сестро Laughing
 ( така ли казваше Назлъм Станка от чудомировия разказ? )

# 114
  • София, Младост 2
Трябва да е мъж - истински. Висок, як - обичам мускулести и изваяни мъже, типичен милитъри тип - аз съм дребна и слаба, така че контрастът ме възбужда и ме кара да се чувствам много женствена. Задължително тъмнокос и НЕкосмат - и да е дързък. Не просташки нахален - но да е малко по-настъпателен, да ме предизвиква по някакъв начин, да ме държи в напрежение. И да е леко... хайде, да не казваме извратен, защото тук може да се нагази в много дълбоки води, но да е по-нестандартен, доминиращ в сексуално отношение (тези неща се усещат инстинктивно) и да знае как да си поиска, така че просто да не можеш да му откажеш, дори всичко отвътре да ти казва, че е грешка...

Честно си признавам, че май нито един от тези, които видях на снимките дотук, не ми е нито красив, нито секси - едните са ми грозни, а другите - твърде захаросани. Поправям се, всъщност - тъмнокосият от постинга на Азаф има шансове Laughing

Иначе моят блян от известно време насам е Беър Грилс:
http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/00490/SNF21WOMBG-280_490938a.jpg
Като вземе да се съблича за някоя от идиотските си мисии за оцеляване, и направо... много здрави ластици ми трябват тогава hahaha Освен това е точно такъв, какъвто трябва да е един мъж - личи си му английското благородно потекло (имам предвид, че е thorough-bred, ако може така да се каже за мъж, а не за кон).

Доста прилича на мъжа ми чисто визуално Peace (макар че като физика това, което си имам вкъщи, е доста по-добре - плод на здрави бойни тренировки Heart Eyes).

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 21:55 от hedra

# 115
  • Варна
Ето този Очевидно грозен, но тоооооооооолкова секси. И какъв глас има само. Неподозиращо нежен за тази физиономия.

Този също ме кара да си слагам двойнозатягащи ластици на гащите. В "Аферата Томас Краун" е просто  Embarassed Rolling Eyes bowuu  В същата възрастова категория - Гейбриел Бърнс - класически красавец, но секси, Крис Нот- доста недодялан на вид, но сексииии

Друг секси 'убавец ми е Джъд Лоу. А в момента, колкото и да ми е странно, Робърт Патисън - влече ме агнешкото май

Другото агнешко за малко да го забравя - Хенри Кавил

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 22:04 от Приятно ми е - Богиня!

# 116
# 117
За мен секси определено върви и с някакъв тип хубост ръка за ръка. Грозните мъже не ме привличат. Но за мен пък грозотата е нещо много комплексно. Някой като ми е грозен, всичко в него ми се вижда грозно. Понякога грубостта при мъжете ми е толкова отблъскваща, че дори и да имат не свъсем неприятни черти, самото им изражение на лицето убива и най-малкия шанс за някаква симпатия. Секси мъжът е секси със всяко движение,той не е пренавит, а излъчва едно приятно спокойствие, не агресия, а сила.
Привличат ме оформените и не прекалено напомпани ръце и мишци  Joy
Усмихнатите добри очи, меките черти на лицето. Тесен таз- широки рамене, такава е идеалната мъжка конструкция според моите виждания. Мъж с тесни рамене и широк ханш харесвам само ако се казва Робърт и е до 30 г. със сини очи, руса коса и плътни устни, и то не за дълго.

# 118
Иначе моят блян от известно време насам е Беър Грилс:
http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/00490/SNF21WOMBG-280_490938a.jpg
Като вземе да се съблича за някоя от идиотските си мисии за оцеляване, и направо... много здрави ластици ми трябват тогава hahaha Освен това е точно такъв, какъвто трябва да е един мъж - личи си му английското благородно потекло (имам предвид, че е thorough-bred, ако може така да се каже за мъж, а не за кон).

Много дълго не можех да простя на Беър, че на една от мисиите си изяде костенурка  Sick това ми е любимото животно и гледах през пръсти как я опече на огъня, все едно ми прожектираха филм на ужасите...  Simple Smile Но за да съм искрена, трябва да призная, че хич не ми е безразлично когато започне да се разхвърля...  Mr. Green

# 119
Този Беър на снимката има ужасни уши...и огромна уста. Аз не можах да си обясня, защо уж оцелява, а плува с гащи, ами студено е, настива се.

Общи условия

Активация на акаунт