Децата ни загинали при транспортни произшествия

• 2 703
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте, скъпи майки. Пред прага сме на най-прелестния празник – Коледа. Страданието ми е неописуемо, загубих през тази година второто си дете - Тома в първия час на разпети петък, погребахме го на Великден. Родени са в един месец със сестра си, която загина преди пет години като водач по същия, начин със същата диагноза. Звънят  сутринта на вратата да ти кажат и те водят за разпознаване. Не е човешко, да издържиш. Израстнах без родители, който има тази съдба знае, как си носиш страданието до края на дните си. Винаги съм била отговорна към семейство, деца, работа и т.н. Смятах, че достатъчно съм преживяла, за да бъда наказвана повече и се стараех да мисля положително. Но както се казва, ти предполагаш, господ разполага. Майкъл Нютън пише в своите книги, че душите на братята и сестрите са най-близки. Съветвам ви, при такива случаи да се обърнете към източните практики за изчистване на отрицателни енергии и защити. Забелязвайте всички знаци около себе си и осъзнавайте сънищата си. И досега помня като се преместихме в новото ни жилище, как дълго и упорито кукаше кукувица. И това става в голям жилищен комплекс с блокове отвсякъде. Сънувах предишната седмица моето погребение, процесията тръгваше, а аз отчаяно молех господ да ме остави още пет години, защото не съм толкова стара. Периодът през 29 години от живота на човек в нумерологията и Кабалата се счита за период на съществени промени, трябва внимателно да се вслушвате в сигналите около себе си. Моята майка и децата ми починаха на 28-29 години.
Много наши деца и близки  загиват по пътищата на страната. Установих как  веднага се нахвърлят мародери върху тях и обират всичко ценно, а човека бере душа. Попадате след това в корупционната схема на дознателите. Веригата тръгва от свидетелите на местопроизшествието, до Съдебна медицина и лабораториите за анализ на пробите. Корупционната схема работи по веригата и срещу съответното заплащане получавате това, което е необходимо, за да спасите “човека” си при съдебните процедури. При смъртен случай това може да струва 10 000 лв., но всички работят за теб. Хората си погребват близкия, а съдебно - медицинската му експертиза започва да отлежава по бюрата и не се появява на бял свят докато не изтече три месечен период.В този срок е възможно да се иска, проверка на пробите. И така загубили  близкия си,  в нещастието си се оказвате и без застраховката на колата, не дай си боже да е скъпа, нова и на лизинг. Арестуваха нашата дознателка през лятото с обвинение за вземане на подкупи. Проглушиха новините за два дни и след това всичко потъна в информационна мъгла. Но това е практика у нас и няма защо да се изненадваме, просто прах в очите на простосмъртните.
 Попадате в съда, но и там не очаквайте много от нашето законодателство. Тези произшествия се тълкуват като непредпазливост. В страната ни има 4-5 адвокати, който са корифеи в тези дела, като Явор Нотев защитавал Максим Сталийски, сега е в парламента, депутат от “Атака”.

Можетe да прочетете моя блог:  Корупция със смърта по Великден   http://chobanka.blog.bg
Подкрепете ни в Facebook: Гражданско движение на пострадалите от транспортни произшествия.
Ако имате лични въпроси свържете се с мен:  chobanka@mail.bg
И нека Господ да ни даде сили да понесем това, което не можем да променим!

# 1
Прочетох блога ......много тъжно,  направо жалко ,защото в нашата държава закони НЯМА.
А т на теб  Chobanka ...... незнам какво да кажа ,аз съм изгубила едно дете и познавам  болката  от тази жестока загуба.А ти ......... и двете си рожби.......... незнам, незнам това е ужасно  Hug Hug.... Cry

# 2
Прочетох блога ............. много тъжно
Бог пожела да запази живота на петгодишния ми син .
А шофьора който мина на червено и  причини катастрофата , се размина с минимално наказание.
Бог да ни дава сили  Hug Hug

# 3
Chobanka, няма какво да ти кажа, всичко би било малко и без мислено!!!
За съжаление така е в България, не напразно се посветиха толкова песни на тази, така наречена война по пътищата.
Ето една от тях, която е написана в памет на трима мои приятели:
http://www.vbox7.com/play:ff14ffb2
И другите две, които много ме разчувстват:
http://www.vbox7.com/play:dd42cb45
http://www.vbox7.com/play:b3a65dc8
Щеше ми се само повече хора да се вслушват в тези песни и да внимават как шофират!
Жената, която беше мъртво пияна и беше зад волана на колата си, когато уби приятелите ми  Е ВСЕ ОЩЕ НА СВОБОДА!!! И делото срещу нея все се отлага и отлага.....
"Отново отлагат делото срещу Живка Илиева
18 ноември 2009 / 10:54 | Институции | радио "Фокус"-Пирин

Перник. Съдебното дело срещу 35-годишната Живка Илиева, която в пияно състояние погуби живота на трима младежи преди две години в Перник, отново бе отложено, предаде кореспондент на радио “Фокус”-Пирин. От края на 2007 година насам това е петото отлагане на съдебното делото. Сега причината бе спешната операция на съдебна заседателка, което попречи на присъствието й на процеса. Делото е насрочено за 28 януари 2010 година."

http://www.bgfactor.org/index_.php?cm=2&ct=1&id=11413

Какво повече може да се каже.........

Общи условия

Активация на акаунт