Финландия -Аромат на гльоги и коледно настроение

• 34 033
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
Мимотче, момичетата са ти казали за естонския вече! Аз седя с един естонец на курса и казва, че много думи си подхождат! Така  че споко!

# 571
Дънди, честит рожден ден, мило момиче! Пожелавам ти всичкото щастие и обич на земята и много, много здраве!

# 572
Благодаря ви мили момичета за топлите думи - Дай Боже от вашите уста в Божите уши. Hug
Благодаря ви и винаги топлина и любов да има в домовете ви  Hug
Прегръщам ви силно  Hug

# 573
Мислех днес да мина само да ви видя, без да се включвам, но виждам,че нашето Дънди има рожден ден и не мога да не я поздравя.

Колкото и тривиално да звучи ти желая много здраве, щастие, късмет в професионален и личен план и мнооооого, ама мнооого любов. Весел празник и наздраве!!!   Hug

# 574
Добро утро и безкрайно много ви благодаря за сърдечните пожелания  Hug

Желая ви хубав старт на деня с чаша кафе и чай   bouquet

# 575
Добро утро, ранобудни момичета   bouquet

# 576
Добро утро, момичета!   bouquet

Дънди, благодаря за кафето  Heart Eyes

Днес е петък - ден на майстора. Не се преработвайте!  Wink

Приятен ден!  Hug

# 577
Е,нали е хийхтолома,как ще се преработваме... Hug
Мързел ме е хванал як и от три..четири дни яко ме цепи глава.. ooooh!
Приятен ден на всички и бъдете здрави!  bouquet

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 18:02 от Bee.

# 578
Е,нали е хийхтолома,как ще се преработваме... Hug
Мързел ме е хванал як и от три..четери дни яко ме цепи глава.. ooooh!
Приятен ден на всички и бъдете здрави!  bouquet

Дааа, ще ходите ли да карате ски?
Току-виж и аз съм се пробвала, но предполагам, че ще е по-другата седмица, че тогава моят приятел си взима неговата хийхтолома  Sunglasses

Пчели, мен мързелът не ме е пускал вече 6 месеца  Crazy Надявам се, че нямаш мигрена. Бързо да се оправяш Hug

# 579
Добро утро снежинчета  Peace Hug

Хайде на по едно съботно кафе и чай   bouquet

# 580
Добро да е и да свършва този месец вече... Hug
Кафенце ще си пийна и отивам да правя палачинки за закуска. newsm64

# 581
Пчеличке, Дънди, много сте ранобудни в събота  Laughing
За мен чайче  Mr. Green
Аз пържих филии, защото много ги харесваме - особено намазани с мед, докато са горещи  eat

# 582
А ние ще доизяждаме храната от снощи, след злополучният мач на финландците  Joy
Снощи, след първият гол във финландската врата, се изцепих, че веднага трябва да сменят вратаря, мъжете подигравателно ме питаха друг път гледала ли съм хокей, че се изказвам толкоз компетентно  Joy Ама после треньорът им излезе и каза, че било голяма грешка, че не е сменил вратаря веднага  Joy
Какво прозрение имам само  Flutter

Палачинки, филийки ... потекоха ми лигите  newsm22

Приятен ден!  bouquet

# 583
А ние ще доизяждаме храната от снощи, след злополучният мач на финландците  Joy
Снощи, след първият гол във финландската врата, се изцепих, че веднага трябва да сменят вратаря, мъжете подигравателно ме питаха друг път гледала ли съм хокей, че се изказвам толкоз компетентно  Joy Ама после треньорът им излезе и каза, че било голяма грешка, че не е сменил вратаря веднага  Joy
Какво прозрение имам само  Flutter

Мисля,че си открила призванието си - спортен журналист  Mr. Green А може и съветник на трениьора  Laughing

Пускам едно клипче относно финландската кухня да се посмеете и вие  Mr. Green
http://www.youtube.com/watch?v=4S-8gF9GFJo
Само да добавя за тези които не знаят,че мъжът е много известен кулинар и води много известно кулинарно шоу.

# 584
Е,сигурна съм ,че всички знаят кой е Гордън Рамзи(не само от Hell's Kitchen и Ramsay's Kitchen Nightmares,които излъчваха и тук)...Много ме кефи,фен съм му.. Peace
Смятам,че един от най..добрите в бранша и въпреки,че бизнеса му пострада миналата година доста,вярвам
че ще успее да се справи.Много е серт и упорит,харесва ми.Споделям на 100% отврата му от финската кухня  Sick

Общи условия

Активация на акаунт