Финландия -Аромат на гльоги и коледно настроение

• 34 005
  • 723
  •   1
Отговори
# 720
И аз мислих да гася днес за 1 час, обаче момчетата точно днес решили да свирят и ми надуват главата в момента 

Искам да отбележа, че днес сте много активни. Браво 
Май всички искат Рали да пусне новата тема и бутат ли, бутат темичката 

Днес ми е кошмарен ден. Бях за първи път на финландско погребение. Хич не ми се ходеше на някаква далечна роднина, която дори не съм виждала. А колко съжалявах после, че отидох   Церемонията беше 2 часа   Толкова изнервена скоро не съм била. Направо ми идеше да изкрещя по едно време на попа да мълчи, че ми наду главата. Ама за следващия път ще знам - болна съм и точка. Предупредих и моя приятел да не ме закача, освен ако не е наистина някой близък човек.

После пък ходихме на доктор, защото моя приятел има едни огромни пъпки по врата, като циреи. Той се самодиагностицира - варицела  , една мед.сестра на погребението му каза за друга болест, която е заразна, ама аз и на български не я бях чувала, а в поликлиниката доктора му каза, че не е нищо сериозно, било от стрес.   Стрес, пък му предписа антибиотици, а мен за капак на всичко ме сърби навсякъде   И само се следя дали нещо няма да ми избие. Дано да си въобразявам само. 

Зърнах днес магазин на Тиимари и взех уж боя за яйца, ама не е съвсем боя, но и с това ще пробвам. Някакви картинки, които се слагат с яйцето в гореща вода. И аз вече украсих с кокошки, зайци, тревички и пр.

# 721
олееее, аз явно живея на някоя друга планета (то си е факт де Wink) и дори не съм разбрала защо трябва да гасим лампи, телевизори и т.н.... Embarassed
започвам да ровя из нета, да разбера за какво става въпрос. Crazy

Мимотка, ама така добре те разбирам с тези преживявания днес.... Peace то по принцип никое погребение не може да е забавно, ама .... ooooh!
И стискам палци пъпките бързо да минат! Hug

# 722
видях за какво иде реч, но няма да гася специално лампите...то аз си ги гася винаги, когато няма никой в стаята и т.н. и по принцип гледам да пестя енергия, та не мисля, че с един час ще има някаква разлика.... Flutter И изобщо не съм привърженик на такива "масовки" за час, за ден...защото не мисля, че ако не си променим принципно мисленето ще има полза от такива прояви  Rolling Eyes...ама това си е мое мнение де и в никакъв случай не искам да обидя никой. Peace

# 723
Правилно Марги, и аз съм на мнение,че не е важно да се гасят лампите и да се пести електричество само по един час в годината, а винаги когато има човек възможност да го направи  Peace

Мимотче, щом има такова желание ще го изпълниме. Отварям нова тема  Mr. Green  Клик клик клик

Последна редакция: сб, 27 мар 2010, 21:10 от happy girl

Общи условия

Активация на акаунт