Пролетно-лятна финландска 21-ва тема

• 38 461
  • 731
  •   1
Отговори
# 720
Охо, вече сме на страница 49  Sunglasses Браво, добре ще я изпишем. Следващата тема може да е есенно-зимна  Grinning

По-късно ще вляза да чета какво сте писали, че сега ще си почивам  Hug

# 721
Лелеее, каква тема сте подхванали. И аз бях голям фен на масленките. Върна ли се от училище и все гледах по земята дали са изпуснали нашите стотинки, за да отида до сладкарницата. И май винаги успявах да си намеря.  hahaha

Понеже говорим отново за храна – имам въпрос. Знае ли някой, дали тук продават листа за лозови сърми? Май веднъж някой ги спомена, но не помня с какво.

# 722
Мимот, провери ли в арабските магазини за лозови листа, там би трябвало да има. Аз не съм фен и не се оглеждам за такива неща, но кулинарките от нашата тема може да се включат по-късно.

Скоро май ще отваряме наистина есено-зимната тема  Grinning
Очаквам предложения за заглавие  Peace

Лека нощ!!!

# 723
Добро утро     bouquet

Привет сладурки  Blush
Беше отдавна последния път  Joy
Много работа и страшно тичане - но сега вече  Mr. Green спокойствие поне за малко  Whistling добре сме, ама както се казва от проект в проект влизаме  Heart Eyes
Целувам ви всички поред на номерата

# 724
Здравейте   bouquet

Дънди, мерси за кафето  Hug Липсваше ми много  Heart Eyes Надявам се, че наистина ще си починете добре, преди да скочете в нов проект  Hug

Дано и Пчели скоро да се появи, защото определено и тя ни липсва  Hug

Рали, ама вярно, че там има голяма вероятност да ги намеря. Аз, откакто си купих гадно сирене и отвратителни маслини от арабския магазин и забравих за тях Joy

Надявам се, че при вас е по-хубаво времето, защото тук отвратително вали и ми провали вчерашната разходка дори  #Cussing out

Приятна събота и неделя на всички!   bouquet

# 725
Привет и от мен  Hug
Тук е слънчево, но леко хладно. Може би по-късно ще излезем на разходка. Хубав уикенд и от мен на всички   bouquet

# 726
Хайде и от мен - Добър да е денят ви! Hug

Дъндииии, толкова ми беше домъчняло за тебе! Hug Hug Hug Радвам се, че ангажиментите са приключили (за сега! Wink) и чакам да разказваш как мина, нали! Много съм стискала палци и особенно на 16.9. (лични пристрастия все пак Flutter).

Мимотче, за лозови листа не мога да помагам, защото вече две години мама ми прави в едни шишенца от мин. вода и си имам до следващата година.   chef  Иначе съм пробвала в Бг с купени от магазина и честно казано - никога няма да повторя! Naughty Толкова бяха жилави и стари, че нямаха сваряване и после се наложи да си ядем плънката, а самото листо да махаме... За пореден път предлагам да пращам по пощата, ако кажеш. Wink

Мен не ме е яд, че е мрачно и роси, защото имам да пиша, а слънчевото време ме разсейва просто ужасно! Joy

Щастливче, хубава разходка на вас! Hug

Рали, първо си мислех да ти предложа да не слагаме в заглавието още "зимна", ама като гледам с какви темпове изписваме една тема... Crazy Единственото, което успя да ми роди главата "на първо четене" е "Есента е вече тука, зима на вратата чука", друго не се сещам сега, но ти умееш да измисляш заглавия, така че ще се справиш!   bouquet

Последна редакция: сб, 25 сеп 2010, 15:12 от margihr

# 727
Марги, много добро предложение за заглавие Simple Smile

# 728
Дубрутруууу сладуранки   bouquet

И вие много ми липсвахте, но наистина бяхме на високи обороти, направо ще ни трябва доста време да се освестим  Joy от както приключихме почти всеки ден спя по 10-12 часа, дори и следобед полягам  hahaha
Марги страхотно заглавие  Hug как си мило със здравето, моля те пиши на скайп да те чуя - тази година забравих рожденните ви дни да ви поздравя - надявам се да ми простиш  Blush
Щастливче приключи ли с ученето? бебе? мислих си за теб тия дни  Heart Eyes
Мимотче Hug ще се радвам да те чуя когато можеш да се задържиш на компи по-дълго  Hug
Ралиизвинявай мило, че нямах време дълго да си пиша с теб  Hug
Виви,Мама Севи,Пчели целувам ви момичета  Hug

Сега хайде на кафе  Hug

# 729
Дънди, приключих, а по другия въпрос ... подробности не тук   Grinning

# 730
Привет момичета,

Маргииииии, чудесно хрумване за заглавие на темата  Peace

Дъндич,  Hug Hug Hug ще си наваксаме  Mr. Green

Мимотче, съжалявам,че си имала такъв лош опит с тези магазини. Аз като,че ли лично не съм имала, но съм чужала от познати.

# 731
Ето я и новата тема ЦЪК   Grinning

Общи условия

Активация на акаунт