Пролетно-лятна финландска 21-ва тема

• 38 463
  • 731
  •   1
Отговори
# 690
Dulzz, честит имен ден на твоята дъщеричка!!! Нека бъде здраво, много послушно и обичано дете! Да си носи името с гордост и да бъде гордост за мама и тате!   bouquet

# 691
Дулз, да е жива и здрава малката ти именничка! Да расте много щастливо дете, за радост и гордост на мама и тати!    

# 692
Мимотка, Рали, Марги, много сте мили, благодаря  bouquet Hug

Мимотка, да, като те прочетох и се сетих, че аз не казах какво празнуваме  ooooh!  Дъщеря ми се казва София  Hug

Днес според българската православна традиция, се почита паметта на  света София и трите й дъщери Вяра, Надежда и Любов  Hug Честито на всички, които носят тези имена  Flowers Rose

# 693
Честито на именниците и на дъщеричката на Дулз Simple Smile

Мимота, радвам се, че му е харесал   bouquet Наистина е много вкусен Simple Smile

# 694
Момиченца-кокиченца, да ви почерпя с торта и следобедно кафе, че днес пораствам с още една година... Wink

Аз днес, като за празник се хванах да мия прозорци и точно приключих преди мъничко ииии ... естествено - заваля! Joy Ама здраве да е, поне знам ,че са измити.

# 695

На Марги, торта с маргарити  Hug Бъди здрава, усмихната и се радвай се на всеки божи ден над земята! Честит Рожден Ден  Simple Smile

Изтанцувай го това парче, ние ще се включим успоредно  Grinning http://www.youtube.com/watch?v=Zp-9Tp7Bs0o   bouquet

# 696
Скъпа Марги  Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Бъди здрава, влюбена, обичана и щастлива!  Hug
Много късмет във всяко едно твое начинание!   bouquet

# 697
Колко празнично стана в темата   bouquet

Марги, честит рожден ден!  Hug Много, много здраве, щастие и семейна радост  Hug

# 698
Маргиииии, честит рожден ден!!! Желая ти от сърце здраве, успехи във всички начинания, бъди все така сърдечна и позитивна! Весел празник!!!

# 699
Дулз, мимотка, щастливче и Рали  Hug Благодаря ви от сърце за хубавите пожелания, страхотната торта с маргаритки и букета!

Последна редакция: нд, 19 сеп 2010, 18:31 от margihr

# 700
Добро утро, момичета   food010 Пак е понеделник и пак започваме нова седмица. Дано мине бързо и безпроблемно   bouquet Ние започваме със слънце   Nature Sunny

# 701
Добро утро и от мен    bowuu
в България пък е  buria
мисля си че времето май се е объркало  smile3512
че тя есента е чак от утре  smile3533
явно в  другите форуми  са си изписали летните теми по от рано  smile3523
и "тарикатлъка" да не допишете ( пардон не допишем) тази тема не минава   newsm47
лек и приятен ден на всички  smile3525

# 702
Хайде момичета и момчета, с родилни мъки да отвориме зимната ни тема  Mr. Green

# 703
Здравейте Hug

Днес научих един виц. Ще се опитам да го преразкажа, въпреки че хич ме няма в разказването на вицове  ooooh!

Знаете ли защо всички жени във Финландия искат да карат Volvo?
Защото първата/лява буква означава vasemmalle(наляво), а последната/дясна буква означава oikealle(надясно).

Чехълчо, а тук е едно слънце  Party Ама със сигурност в БГ е по-топло Wink

Успешна нова седмица и от мен   bouquet

# 704
Да, и при нас е хубав, топъл есенен ден  Hug  Направихме една дъъъълга разходка с дребосъчка и се прибрахме с трофей - разкошна оранжева тиква  Peace  Сега ще я оперирам и бум! във фурната с мляко и яйца.

Чехълчо, разсмя ме с тоя живописен пост  Laughing Много готино си ги подредил човечетата  Peace Как върви финският?

Реших да започна да тичам, имам нужда от раздвижване, разтоварване или по-скоро от различен вид натоварване. Намерих си хубава програма за начинаещи, още довечера ще я започна. Нали всички планове се правят 'от понеделник'  Grinning  Peace

Хубава седмица, пълна с приятни емоции ви пожелавам   bouquet 

Общи условия

Активация на акаунт