Финландия -Аромат на гльоги и коледно настроение

• 34 031
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
Честита Баба Марта!
Да сте бели и червени, румени, засмени!

# 601
Честита Баба Марта, снежинчета мили! Да носи много здраве и късмет, като мартенички да сте бели и червени!

# 602
Четита Баба Марта, мили момичета !

Пожелавам на всички да са здрави и засмени през цялата година  Hug

П.П. От мен една замръзнала мартеничка, предвид времето днес в Хелзинки- лека снежна виелица  Mr. Green , което ме връща към пожеланието и добавям - Пожелавам на всички ни една топла пролет, хубаво лято и усмихната есен  Hug

# 603
Тази сутрин кафето е от мен:Добро утро на всички!

# 604
Добро утро, Пчели   bouquet

Пак скандал с наш'та Евровизия  ooooh!
Сега пък песента била открадната.  В този линк е представена и оригиналната песен http://mp3.dnes.bg/news/2010/03/01/Pak_se_predstavyame_s_kradena … a_Evroviziya.5598  Rolling Eyes

# 605
Гледам,нашата тема много запустя напоследък.. Thinking
Някой от вас да питам ще ходи ли утре в посолството?Външният министър Николай Младенов,който в момента е на работно посещение във Финландия,ще бъде на приема.
Аз няма да ходя..по традиция.. Blush
Освен това: http://www.mfa.bg/bg/index.php?option=com_content&task=view& … 09&Itemid=301 Peace

# 606
Честно казано ми писна от тези скандали. Все нещо не е наред, все някой нещо направил, пък на друг не му харесало. То навсякъде го има това нещо, но не навсякъде му дават чаааак такава гласност. В България ми се струва и най-незначителното по принцип нещо да се случи, то хората свързани с него биват оплюти и обрисувани като най-големите престъпници или бездарници. Незнам вие какво мислите, но на мен ми идват малко в повече толкова много отрицателни емоции, и затова спрях да гледам българска телевизия отдавна. А по повод на песента, хубава или лоша,крадена или не, вече е избрана и ако има нещо наистина толкова сериозно, то със сигурност няма да остане скрито. Аз въпреки всичко ще подкрепя Миро, защото съм българка преди всичко  Peace

Пчели, или много работи или много почива народа, та затова е запустяла темата. И аз нямам много време да пиша, но се разписвам от време на време  Wink

Лека нощ!

# 607
Добро утро   bouquet

Рали, права си, че винаги си търсим кусурите, чак прекаляваме, но пък и песента е поразително близка до спряганата за оригинал.
Аз обаче още не мога да спра да гледам бг телевизия и да се интересувам какво се случва. Може и да ми мине с времето. А иначе и аз бих гласувала за бг песента, дори съм заредила от сега 2 телефона  Joy

Пчели, аз, естествено съм твърде далеч от Хелзинки и ще го пропусна това събитие  Grinning Дори едни приятели от БГ ще минат през Хелзинки тази седмица, но за 1 час визита не ми се пътуват 400 км в това скапано време. Още повече, че е през седмицата, което означава, че трябва да тръгна сама.

Наистина опустя тази тема.  newsm78 Надявам се, че не ни забравиха другите момичета  Hug

Приятен ден   bouquet

# 608
Добро утро снежинки и честит 3-ти март

Вярно е, че темичката ни е пуста напоследък  Rolling Eyes Аз си ви чета, но не ми се пише особено много. Явно ангажиментите и твърде много работа не ни дават възможността ей така да се поотпуснем.

Аз си ви мисля и съм си с вас, дори и не чак толкова активна.
БГ песента на Евровизия - абсолютно съм съгласна с Рали  Peace Този негативизъм напров ми идва в повече.  Joy И определено журналистите в БГ правят от мухата слон. Ама нали знаете хляб и зрелища  Joy

# 609
Eй, много съм застреляна. Виждам, че Дънди ме е изпревалира.

Hug  Hug  Hug

# 610
Здравейте  Hug
Честит трети март на всички   bouquet

Наистина малко си приличат двете песни, но чак скандал да се прави за това ...  ooooh!

# 611
Честит 3–ти март и нека имаме повече поводи да се гордеем, че сме българи, независимо от това къде по света живеем!

Аз да си призная, като Дънди, чета от време на време, ама до писане не стигам, че съм много изморена и вечер обикновенно нямам много сили за компютъра... Embarassed Но пък другата седмица имаме ваканция, а моята както се очертава - ще започне от днес още заради тази стачка на шофьорите. Не, че не мога да си пътувам с колата (както и правя редовно), ама се направих на луда когато ми казаха, че стачката е достъчно добра причина да пропускам занятия Wink Та по този повод, се моля да продължи поне до петък, а аз да си изпращам по мейла задачите... Joy
И като така и така съм седнала да пиша - поне да ив се оплача, че вече ми писна от тази зима!  Sunglasses Ей тези последните месеци преди края, когато в България вече започва пролетта ми идват ама много в повече и буквално ме скапват психически! Добре, че поне е светло, че ако трябваше и с тъмнината да се боря и не знам... Peace

За това - ви пожелавам много слънце в душите! Hug

# 612

ДОБРО УТРО!

# 613
Пчели   bouquet Hug Heart Eyes

# 614
Ехо, къде изчезнахте всички?
Да не се оправи времето и при вас и затова да не пишете?  Wink

Общи условия

Активация на акаунт