112 пожелания за Коледа от Американските помощници на Санта Клаус!

• 38 202
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Честит Стефан! Любопитно ми е, как го наричат местните - Стиив, Стивън или знаят разликата?

Тандури, аз питах за сурвачки, ама мина вече повода. Много им хареса в градината да украсяват и хубави бяха станали, даже карали Марти да ги учи, как се казва  Simple Smile. Аз само бях забравила да им разкажа, че се ползва дрян, защото цъфти първи.

Въпрос - как си опазвате диджитъл снимките? Хард драйв И СД? Някакъв по-бъз начин за бърнване на сд-та, много време отнема Tired

# 616
Въпрос - как си опазвате диджитъл снимките?

http://www.dreamhost.com + галерия по избор
Никаква вяра на СД/ДВД и вътрешно/външно ХДД нямам. Плащам си и прехвърлям отговорността на друг. От години ги ползвам... 6-7...  newsm78
Друга опция е платен фликр.

# 617
4естит имен ден на Стефан!

Биз, ние ги пазим на СД/ДВД имаме по 2-3 копия и са на разли4ни места прибрани.
На нета аз нямам доверие да ми пази ли4ните снимки Laughing
Може да питаш във фотографската тема Peace

# 618
Stefan si e СТефан,досега само 1 са го произнесли СтефАн,инак грешка няма за ралика от Ния, с к мислих че съм ударила кьоравото и грешка не може да има,но е Найа редовно.
Снимките архивираме на външна памет  http://www.buffalotech.com/products/ 

# 619
Мерси за отговорите. Аз ползвам еxternal hard drive също, но се чудех, ако той крашне, какво правим и дали не трябва и на СД да слагам. newsm78

# 620
Използвам няколко носителя ( дисковете на компютрите ни), 2 броя външни дискове, СД-та и един i-river. На всичко отгоре съм качила в електронен вид всичките ни документи (пак по същия начин), че ми писна съпруга ми да се обади от другия край на света и да ми иска да му пратя някой документ. А за снимките, веднага след като се прибера ги свалям от камерата и сортирам. Имам и специални папки, където има подготвени за печат.

# 621
  • Boston, MA
За мен е малоумно да се чудят как повече да проверят пътниците. Факт е, че и след като изпуснат нещо на проверката, и има терористичен опит, останалите пътници вече са наясно и биха предотвратили. Ето сега и на този пътниците му наскачаха, същото беше и с онзи с обувката. Дори и голи да ни събличат, дето викате, пак някой супер нахъсан може да реши да си пъхне нещо някъде. И кво - nest step - full cavity search Confused.
Най-добре да има air marshalls на всички полети, ако трябва и по няколко.  Crossing Arms

Пазя на СД.

# 622
Девойки какво мога да пия за главоболие? Има ли някакви ограничения сега за болкоуспокоителните? Имам от БГ Солпадеин, които много ми помага-на принципа на паръцетамоле- дали мога да го пя, че не се издържа това главоболие днес, а само това имам в мен? #Cussing out

# 623
  • usa
За мен е малоумно да се чудят как повече да проверят пътниците.  
...
Дори и голи да ни събличат, дето викате, пак някой супер нахъсан може да реши да си пъхне нещо някъде. И кво - nest step - full cavity search Confused.

кой беше казал those who sacrifice liberty for security deserve neither? benjamin franklin?

# 624
  • САЩ
Мики аз бях със страшно главоболие първите месеци като бях бременна и единственото което ми разрешаваха да пия беше обикновен Тайленол, който хич не ми помагаше за съжаление  Confused
Не знам твоето лекарство какво съдържа. Ако е само Ацетамидофен или както още му казват в БГ Парацетамол, може би става, но ако не си сигурна по добре не го пий.

# 625
Мики, аз не бих пила Солпадеин, защото освен парацетамол (ацетоминофен), съдържа и кодеин. Не се препоръчва нищо различно от ацетоминофен, както и Хитруша ти е писала. Тайленол примерно е ацеминофен.
Ефикасна алтернативна терапия на главоболието, Клер я беше писала тук: опитай да си разтриеш ментово масло/олио - втрива се съвсем мъничко в слепоочията, основата на носа и отзад на тила. При мен работи безотказно. Като го втриеш, легни за малко в тъмна, прохладна и тиха стая - това е моята добавка към ментовото масло.

# 626
Ментовото масло обаче трябва да се избягва по време на бременност- маточен стимулант е. Иначе и на мен ментата ми действа безотказно  Peace .По-хубаво нищо недей да пиеш Мики, сигурно ти звучи безумно моя съвет, но най-вероятно каквото и да пиеш едва ли ще ти помогне, а може и да ти навреди. Ако можеш измъкни се по-рано от работя и бягай да почиваш  Hug

# 627
Благодаря Ви много за съветите.Погледнах в нета и този солпадеин, които имам е за главоболие специално и пише, че има парaцетамол и кофеин.Слава богу без кодеин. намерих в нета, че може да се пие парaцетамол и пих един, че така ме боли главата, че не можех да гледам.Вече помага. Та да знаете ако някой му потрябва, че може.Пак мерси за съветите...

# 628
 mickey_82 забранено е също така да приемаш :аспирин и ибопрофен( като motrin, advil, nuprin , medipren).

# 629
Ментовото масло обаче трябва да се избягва по време на бременност- маточен стимулант е.

Да, но само когато е прието вътрешно. Четох доста по въпроса.  Peace Абсорбцията от кожата при случайно ползване на маслото е незначително минимална. В много бременни козметики има доста по-голямо количество от него, да не говорим в любимите на американците вазелини за устни с ментово масло.

Мики, Солпладеин е 4 вида и 3-те са с кодеин, но ти явно имаш обикновения.  Simple Smile
http://en.wikipedia.org/wiki/Solpadeine

Общи условия

Активация на акаунт