Поредици за вампири: Blue Bloods, Vampire Academy, House of Night и др.

• 76 145
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Хм, класация - точно за мен, обаче с това ед.ч. много ме затрудняваш  Laughing Значи:
1. Жан-Клод
1. Едуард (може и Тедуард, но не и Тед - много ме дразни)
1. Wicked (може би трябва да е Уикед  Thinking)
1. Ричард - голямо "може би", зависи как ще продължи

Най-много се дразнех на Ричард в  15-тата, преди това също, но не колкото в тази книга. А Едуард когато се прави на Тед наистина е  ooooh! Но като Едуард и като Тедуард ми харесва. Ашър - и аз преди последната книга го харесвах повече, ще видим какво ще стане в следващата. Но нещо не мога да харесам "котките", прекалено са ми "захаросани", но може да съм предубедена, защото още в началото не ги харесах, обаче не мога да кажа точна причина защо.

# 241
Всички котки ли са ти захаросани, включително Micah и Натаниал?
Уикед е по-точно може би, но ми прилича на уикенд  Joy

Опитвам се да чета последната от вампирската академия,  но хич не ми тръгва, предпочитам да си слушам старите за анинита блейк на аудио. Някой ако е прочел да каже мнение.

# 242
  • София
Уикед е по-точно може би, но ми прилича на уикенд  Joy

Аха, мечти...  Laughing

Всички котки ли са ти захаросани, включително Micah и Натаниал?

Основно те. Не се сещам за някакъв техен по-сериозен недостатък  Thinking

Последна редакция: чт, 10 юни 2010, 00:39 от миленака

# 243
Сигурно се повтарям...От къде мога да чета он-лайн Дневниците на вампира,обаче от първата част.Навсякъде намирам следващите глави.Благодаря предварително.

# 244
  • София
Сигурно се повтарям...От къде мога да чета он-лайн Дневниците на вампира,обаче от първата част.Навсякъде намирам следващите глави.Благодаря предварително.

Това е на бълг., фен превод на първите 6 книги (не съм ги проверявала). Трябва ти рег. - http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=51541

Пак на бълг. същия превод- трябва ти рег.; да направиш 50 поста и се кандидатства, за да влезеш в група за четене на превода ( ooooh!) http://vampire-ladies.forumotion.com/forum.htm

На англ. - http://www.demonoid.com/files/details/2235821/6324906/

# 245
Ламя, не знам защо не ти върви Академия за вампири, особено ако говориш за последната част - Целуната от сянката. Аз я прочетох за два дни. Не можех да я оставя. От трите части, тя най-много ми хареса. Имаше много динамично действие. Подейства ми много заинтригуващо, та чак не можех да я оставя. По време на нападението на стригоите, за малко да събудя любимия от реакции.

# 246
  • София, Младост 2
Не, става въпрос за петата част от вампирската академия. Третата част е вълнуваща, особено предвид развитието на събитията и края й - но четвъртата на мен лично ми беше скучна и не можах да я дочета. В петата част обаче схванах горе-долу какво се е случило в частта, която пропуснах, така че май няма и да наваксам.

Ламче, аз изслушах вече една четвърт от петата - на мен ми върви леко обаче. Не че ме грабва чак много и определено не тичам да си грабвам телефона във всяка свободна минута, но пък е забавно. На теб явно след Анита Блейк ти е дошла постна Mr. Green

# 247
Извинявам се за коментара. Ти си напред с материала. Аз чета каквото излезе на книжния пазар в БГ, а тук сега се радваме на третата част.

# 248

Това е на бълг., фен превод на първите 6 книги (не съм ги проверявала). Трябва ти рег. - http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=51541

Пак на бълг. същия превод- трябва ти рег.; да направиш 50 поста и се кандидатства, за да влезеш в група за четене на превода ( ooooh!) http://vampire-ladies.forumotion.com/forum.htm

Този фен превод е ужасен просто.......  Stop  Несвързани думи и изречения,губи се смисъла.....някакъв кошмар е!  ooooh! ooooh! ooooh!
Изобщо не си заслужава да се чете. Rolling Eyes

# 249
  • София
Предположих нещо подобно и затова и аз не го четох. Но видях, че преди няколко дни са качили книгите на Ибис тук http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=6690

# 250
  • София, Младост 2
Вампирската академия пета част - тъкмо стана ужасно интересна и свърши Mr. Green Разкази с неочакван край се получи в тази част, ама ми хареса.

Жената, която чете, докарва един ужасяващ акцент, когато чете репликите на Димитри и Ейб - явно е някаква американска интерпретация на това как би трябвало да звучи английски с руски (и турски) акцент, от което мен винаги ме напушва смях, защото няма нищо общо... но пък звучи много забавно Laughing

# 251
Охх отчет и аз Simple Smile
Прочетох двете книги Мъртви преди мрак и мъртви в Далас. Има ги на Български в мражата. Харесаха ми. Интересен и забавен диалог. Чакам с нетърпение 3-тата.
Прочетох Акадения за вампири и Ледено охапване - първите две части от поредицата. Харесаха ми. Интересна интерпретация на вампиризма. Ще я чета и 3-тата ясна работата Simple Smile
Прочетох Дневниците на вампира - до 2-та едва едва след 2-та обаче ги поглъщах Simple Smile Фен превода ми хареса. Нямам забележки може би защшото немога да сравня.
И снощи си дръпнах Тъмна Любов - първата книга на Братството на черния кинжал. Много ми хареса. По гореща е по  за възрастни, но отново много интересна гледна точка за вампирите като цяло за секса и любовта ... ще я дочитам днес и незнам как ще издържа за 2-та част Simple Smile

# 252
Някой знае ли кога излиза на български третата книга от поридиците за Суки Стакхаус?
Обожавам вампири да си кажа, затова се включвам тук в тази тема.
Прочетох първите четири от Дневниците на вампира. Бях силно разочарована от първата, малко от втората и слава богу от там нататък вече почнах да ги чета с интерес, но първите две безмалко да ме откажат въобще. Сега съм купила новата, ама нямам време за нея.

За сериите Здрач - много ми допаднаха книгите, хареса ми и филмовата интерпретация, но и там има какво да се желае. Любимата ми част от четирите романа е тази, в която действието се развива от гледната точка на Джейкъб.

Други романи за вампири не съм чела, погледнах от тук от там, не останах впечатлена от първите глави и се отказах.
В крайна сметка може да седна да си напиша нещо аз  smile3529

А някой да е чел т.н. продължение на Дракула?

# 253
WomanitKa, хващай третата част на Академията - "Целуната от сянката". Страхотна е. Отдавна не съм чела книга, от която да не мога да се откача. Чакам с нетърпение следващата, че има какво да се чака в нея  #Crazy

Последна редакция: пн, 21 юни 2010, 21:51 от gergan75

# 254
  • срещу двата комина :)))
Някой знае ли кога излиза на български третата книга от поридиците за Суки Стакхаус?
Обожавам вампири да си кажа, затова се включвам тук в тази тема.
Прочетох първите четири от Дневниците на вампира. Бях силно разочарована от първата, малко от втората и слава богу от там нататък вече почнах да ги чета с интерес, но първите две безмалко да ме откажат въобще. Сега съм купила новата, ама нямам време за нея.

За сериите Здрач - много ми допаднаха книгите, хареса ми и филмовата интерпретация, но и там има какво да се желае. Любимата ми част от четирите романа е тази, в която действието се развива от гледната точка на Джейкъб.

Други романи за вампири не съм чела, погледнах от тук от там, не останах впечатлена от първите глави и се отказах.
В крайна сметка може да седна да си напиша нещо аз  smile3529

А някой да е чел т.н. продължение на Дракула?

На 30-ти този месец излиза,мисля че Хермес я издаваха

Общи условия

Активация на акаунт