Поредици за вампири: Blue Bloods, Vampire Academy, House of Night и др.

• 75 189
  • 743
  •   1
Отговори
# 735
Miriel, ами то преди няколко месеца(не са много) излезе "Влюбени ангели". Тя също е от поредицата но е по косвено свързана....Разказва как прекарват един Свети Валентин.... Peace

Благодаря за инфото.  bouquet  В интерес на истината дори не проверих дали е излязло това нещо. Щом косвено е свързана считам вече, че тази поредица е затворена книга за мен.

Здравейте,
Не ми е оставало време да се разпиша тук, а само ви четях до сега. Но за тази поредица за "Паднали ангели"(незнам как е на български точно, защото чета английския вариант). Точно тази книга "Влюбени ангели" е хубава, и малко разсейва от основната история. Сега я довършвам и ще почна последната излезнала от поредицата.

Иначе съм прочела поредицата за "House of night" -  поне до сега каквото е излезнало, чух че ще има още една книга след тази за Неферет. Също така почнах още една поредица "Infinite Days"  - тя е за вампирска кралица, ставаща човек доста добра е, но има само две книги, и ако някой е чувал за още моля кажете.
И още един въпрос нова тема нали ще правите?

# 736
"Покани ме да вляза" Peace

# 737
Днес приключих с последната книга от "Паднали Ангели", много ми хареса и не очаквах така да се развие историята. Сега се чудя, коя пордедица да почна да чета. Можете ли да ми препоръчате някоя?

# 738
Днес приключих с последната книга от "Паднали Ангели", много ми хареса и не очаквах така да се развие историята. Сега се чудя, коя пордедица да почна да чета. Можете ли да ми препоръчате някоя?
Бих ти препоръчала "Хекс Хол", "Училище за вампири", "Братството на черния кинжал", поредицата за "Джорджина Кинкейд" и  "Среднощен ловец".  Peace

# 739
Мерси Спаркс, започнах с училището, че не можах да намеря 2рата книга от "Хекс Хол" на английски. За сега много ми харесва.

# 740
  • Разпиляна във въображението
Мисля, че има първите две книги от Братството Peace

# 741
Прочетох и 6 те книги от "Училище за вампири", сега дори намерих една книга "ForeTold", сборник с 14 кратки разказа, един от който е за Роуз и Димитри. Даже след нея мисля да продължа с "Bloodlines", за да видя как ще се развият нещата с останалите герои.И след това ще мина на "Хекс Хол".
Спаркс много благодаря за идеята за книги, отдавна не бях чела чак толкова завладяваща поредица. Даже останах изненадана, че на 14.02.2014 ще излиза филм за "Училище за вампири".

# 742
# 743
  • срещу двата комина :)))
пуснах НОВА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт