Поредици за вампири: Blue Bloods, Vampire Academy, House of Night и др.

• 75 187
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
може ли да ми пратите и на мен фен преводи на 6-тата и която от следващите книги имате

# 706
става въпрос за поредицата "Училище за вампири"

# 707
За мен лично Дарън Шан, е невероятна поредица  newsm74 Препоръчвам я на всеки Simple Smile

# 708
Дали някой има възможност да прати "Училище за вампири : Изкушена" - 6 в електронен вариант?   bouquet

# 709
  • Buffyworld
Момичета, не съм чела предишните старници. Само искам да ви се похваля - чета страхотна книга - Night Huntress  / Среднощен Ловец /. - За едно момиче, ловец на вампири , а гаждето й е един много готин вампир. Книгата е страхотна. На английски звучи много по- добре, отколкото на български. До момента са излезли 6 книги Night Huntress . Аз в момента чета пета и определено си заслужава поредицата  Peace

# 710
Здравейте,

и аз да помоля за книга 6 от Училище за вампири и ако имате следващите също Praynig
на etc_nevena@abv.bg или някакъв линк на български

Мога да споделя с вас трилогията 50 нюанса в сиво и 8 книга от Братството.

# 711
Моля, някой ако знае откъде да изтегля електронен вариант на Среднощен ловец - поредицата на български да сподели! Доста порових, но не успях да я намеря. Благодаря ви предварително!!!

# 712
Моля, някой ако знае откъде да изтегля електронен вариант на Среднощен ловец - поредицата на български да сподели! Доста порових, но не успях да я намеря. Благодаря ви предварително!!!
В този сайт са превели да четвърта книга, но го спряха след закупуването от Ибис. Иска се регистрация и десет мнения и готово. Четеш всички преводи. Сега превеждат и друга интересна поредица.
http://bgworld.forumotion.com/
Дано да съм помогнала.

nev4ooo, имаш поща  Simple Smile

# 713
  • Buffyworld
Мира, ако искаш мога да ти пратя книгите на имейл, но са на английски. В интерес на истината , никога не съм ги търсила на български. Любимият ми вампир от книгата е британец и просто не виждам как адекватно ще го " озвучат" на български с неговите " ..... Bloody Hell, Sod off, Wanker, Bollocks ".....  Толкова е колоритен, че не исках да си развалям удоволствието да го "слушам" на български. Толкова много ми напомня на Спайк.  Heart Eyes

# 714
Благодаря, но не съм много добра с английския и ми е по добре да са на бг. Много съм ви благодарна за отговорите.   bouquet

# 715
Братството е страхотна поредица,започнах я съвсем случайно,но ме заинтригува много ... и като се започна едно четене до посред нощите!!!!!!!  Grinning Но стигнах само до 8-ма книга.Ако някой има и може да ми изпрати линк на бг-превод,или книгата на електронна поща?!  Praynig Много ще съм благодарна!
Интересна ми е и още една поредица,която засичах доста дълго време,но все ми се струваше че не си заслужава - "Училище за вампири" .Започнах я преди няколко дни,и да ви кажа честно трудно ми е спирането на четенето!  Blush Сега съм на 5-та книга и започнах да издирвам усилено следващите на български.Дано да Имам късмет!  Joy

Дайте идея за друга поредица,която си заслужава!  newsm78

# 716
Въпреки, че открих малко късно поредицата Средношен ловец успях с ваша помощ да прочета първите четири книги и страшно ми харесаха. съжалявам, че няма фен преводи на останалите, но ще ги търся по книжарниците. Искренно се възхищавам на хората, които са се занимавали с превода и им благодаря за труда. Снощи прочетох на екс и първата книга от братството. Уау, страхотна е. Не успявам да намеря някоя от другите части. Моля, ако някой има която и да е от тях на бг да ми ги прати. Благодаря предварително за което.  Heart Eyes Оставям имейл - miroslava.jordanova@abv.bg

# 717
Редът за четене си чакат : "Паднали ангели 4: Екстаз" и " Нощни ловци 3: Нощна прегръдкаPeace

# 718
  • Разпиляна във въображението
Редът за четене си чакат : "Паднали ангели 4: Екстаз"

Едвам я избутах тази поредица. Два пъти я презаписвах в Библиотеката и накрая я "прочетох" по диагонал. Май още една книга ще има Crossing Arms

# 719
Miriel, ами то преди няколко месеца(не са много) излезе "Влюбени ангели". Тя също е от поредицата но е по косвено свързана....Разказва как прекарват един Свети Валентин.... Peace

Общи условия

Активация на акаунт