Поредици за вампири: Blue Bloods, Vampire Academy, House of Night и др.

• 75 190
  • 743
  •   2
Отговори
# 720
  • Разпиляна във въображението
Miriel, ами то преди няколко месеца(не са много) излезе "Влюбени ангели". Тя също е от поредицата но е по косвено свързана....Разказва как прекарват един Свети Валентин.... Peace

Благодаря за инфото.  bouquet  В интерес на истината дори не проверих дали е излязло това нещо. Щом косвено е свързана считам вече, че тази поредица е затворена книга за мен.

# 721
Най-накрая се наканих да почна "Паднали ангели 4: Екстаз". Crazy Прочетох около 60 страници и съм доволна. Интересна е за сега!  Blush

# 722
Супер,изчетох 8-ма книга от поредицата "Братството на черния кинжал"!Благодаря! Сега е ред на 7-ма от "Училище за вампири". Някакви отзиви да дадете за трилогията "50 нюанса" ?!  Заслужава ли си да я търся? Изчетох откъси от "Нощни ловци" -сториха ми се доста завладяващи книги,сега остава да реша проблема с набавянето им. "Хрониките на Ник" на същата авторка беше добра,но след първата - "Вечност",която намерих съвсем случайно,за жалост не намирам продълженията.Но...не се отчайвам.Имате ли идея кога се очаква да излезе 9-та от "Братството"?

# 723
  • Buffyworld
Аз съм чела само Среднощен ловец. Много е интересна. Много  Peace

За 50 нюанса една приятелка ми каза, че е започнала да я чете  и не е издръжала до края.

# 724
Супер,изчетох 8-ма книга от поредицата "Братството на черния кинжал"!Благодаря! Сега е ред на 7-ма от "Училище за вампири". Някакви отзиви да дадете за трилогията "50 нюанса" ?!  Заслужава ли си да я търся? Изчетох откъси от "Нощни ловци" -сториха ми се доста завладяващи книги,сега остава да реша проблема с набавянето им. "Хрониките на Ник" на същата авторка беше добра,но след първата - "Вечност",която намерих съвсем случайно,за жалост не намирам продълженията.Но...не се отчайвам.Имате ли идея кога се очаква да излезе 9-та от "Братството"?

9 книга се очаква в края на април, няма обявена точна дата все още.

50 нюанса не бих я чела и да ми плащаха.  Peace Прелистих я в една книжарница и ми се стори страшно глупава. Нямам нищо против 1л. ед.ч. сег.вр. разказване, но Ана и нейната "inner goddess" ми идват в повече. Да не говорим, че е фенфикшън на Здрач. Не, до нея не припарвам.

# 725
Здравейте от още една фенка на вамп книгите  Peace
Прочетох първата книга на Уорд за Братството на черния кинжал и много ми хареса.Ужасно искам да прочета и другите,за съжаление мога само на БГ  Sad Много моля,ако някой знае откъде да си ги сваля да ми каже,защото сега нищо друго не мога да си харесам за четене,така ми се четат и другите книги  Praynig
Ако някой ги има (и има желание  Simple Smile) да ми ги прати мейла ми е ira_bebeto@abv.bg
Ще съм много благодарна  Simple Smile

# 726
Понеже ми хареса и Ласитър,някой да има идея дали поредицата за падналите на Уорд ще излиза на бг?

# 727
Има тема за търсене на електронни книги http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=698230.0 . Моля използвайте нея!

# 728
"Нощна прегръдка" от поредицата " Нощни ловци"

# 729
Изчетох поредицата за Братството на един дъх.Има и по-слаби книги,но като цяло резултатът е страхотен.За съжаление открих само до 8-ма книга.Останалите дали ги има на БГ?

# 730
Изчетох поредицата за Братството на един дъх.Има и по-слаби книги,но като цяло резултатът е страхотен.За съжаление открих само до 8-ма книга.Останалите дали ги има на БГ?
Не са издадени още.

# 731
Все още съм на "Нощни ловци 3 Peace Но поне прочетох повече от половината

# 732
Момичета,прочетохте ли вече 9-та на Братството? Simple Smile Българското издание...

# 733
  • На Изток от Рая
На 25.03.2014г. излиза 12-та книга от поредицата за Братството, отново за Рот и Бет - " The King ". Аз се надявах да е за някой от новите герои, но явно още не им е дошло времето.

# 734
Момичета,прочетохте ли вече 9-та на Братството? Simple Smile Българското издание...

Аз я прочетох и съм доволнаа,историята доста ми хареса. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт