Поредици за вампири: Blue Bloods, Vampire Academy, House of Night и др.

• 76 165
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
 Sad Аз скучая с "Училище за вампири" - "Изкушена". С всяка следваща част все по-малко ме заинтригуват, но нали съм се хванала на хорото, ще го играя до край.
Прочетох преди това и "Кръвно обещание" от Академията. Беше по-добре от "Изкушена" - та, но не толкова добре, колкото третата част. Ще видим петата как е скоро...

# 406
  • София
Училището и аз не я издържах. Нито стилът на писане ми хареса, а и като история куца. Академията е по-добре, но и тя на моменти  Confused Спомням си, че 4-тата я четох по диагонал, 5-тата ми хареса повече.

# 407
Сега вече и мен ме чака петата част на Академията, но ще си свърша училището. Разбирам, че чета последната част от училището, което леко ме облекчава и окуражава, че свършвам поне още една поредица след "Здрач".

# 408
Приключих Академията за вампири - всички до петата книга включително. Сега ще има да се терзая до декември какво ще стане с Роуз Thinking

Много ми харесаха всичките пет книги. Поредицата за Анита Блейк също!
Благодаря ви, че ме "зарибихте" за тях Grinning

# 409
  • София
Някой чел ли е тази поредица?  Отзиви някакви  Thinking http://www.fantasticfiction.co.uk/search/?page=1&searchfor=b … orld&sortby=0

# 410
  • София, Младост 2
Аз Laughing

На мен ми харесва - приятно са написани, с чувство за хумор, леко се четат. Не са вампирски - а демоничният елемент е приятно вплетен. Заслужава си - макар че не са нещо, което ще те впечатли силно.

# 411
  • София
Мерси Simple Smile Вече ми писна от бози и не започвам нищо, преди да съм видяла отзиви. Ти си вторият човек, който ми я препоръчва, така че ще я чета.

# 412
За феновете на BDB това е българската корица.Според мен издателството се е справило страхотно.

# 413
Аз не виждам корица в поста ти , нито линк Thinking

# 414
  • София
Май е тази

# 415
  • София
Кога излиза?

# 416
  • София
Още няма дата. Щели да направят всичко възможно да я пуснат ноември Confused

# 417