Поредици за вампири: Blue Bloods, Vampire Academy, House of Night и др.

• 76 137
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
Аз имам регистрация, като се прибера от работа ще ги пусна да се теглят, дай ми мейл тук или на лични и ще ти пратя като/ако се изтеглят Peace

# 196
  • срещу двата комина :)))
Аз имам регистрация, като се прибера от работа ще ги пусна да се теглят, дай ми мейл тук или на лични и ще ти пратя като/ако се изтеглят Peace
mu_ry@abv.bg
Мноооооооооооого мерси smile3525 smile3525 smile3525

# 197
Няма за какво Hug Само дано има сийд достатъчно..

# 198
  • София
Ако не стане с demonoid, виж и този линк, но трябва да ги сваляш една по една. До момента на англ. са 8. http://search.4shared.com/q/1/Morganville%20Vampires

# 199
  • срещу двата комина :)))
Ако не стане с demonoid, виж и този линк, но трябва да ги сваляш една по една. До момента на англ. са 8. http://search.4shared.com/q/1/Morganville%20Vampires
Стана вече си ги свалих,много мерси,а сега ги почвам че голям финал имаше първата и нямам търпение да видя как ще продължи Hug

# 200
  • София, Младост 2
Аз още чакам да я получа  Confused
Кажете поне дали ви хареса, без спойлери обаче  Wink

Аз съм доникъде още, в самото начало, защото малко време имам да слушам - а умишлено не искам да чета, защото много бързо ще ми свърши Mr. Green Ще кажа само, че интригата между Блей и Куин се затяга доста занимателно Laughing

Ламче, ето оттук си изтеглих аудиото - сваля се за около час (поне с моя интернет):
http://hotfile.com/dl/40255651/f11ae77/JRLM.rar.html

# 201
hedra, пак мерси, тегля я сега в аудио вариянт и ти се прекланям на волята  bouquet

Аз чета пдф а, почти до полвината съм - книгата е разкошна, а  историята между Блей и Куин направо ме разтърсва, просто не мога да повярвам че аз казвам такова нещо, но явно авторката е повече от страхотна. Като привърша с пдф а ще я изслушам и на аудио.

Edit: свърших я, единственото от което не съм доволна е ако това е края на историята на Блей и Куин, направо се гърча от мъка като си помисля че може и да е, но стискам палци да има отделна книга за тях.

Edit2: Ако някой е докопал сладващата за анита блейк - Bullet, отправям горещи молби да сподели   Praynig

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 18:07 от Ламята

# 202
  • София
Bullet трябва да излезне на 1-ви юни. Нямам търпение  Simple Smile

# 203
Мерси, аз на сайта на Хамилтън видях че пише, че почва обиколка за представяне на книгата на  May 05, 2010 и риших, че е излязла, явно тура е преди официалното излизане.

Ще чакам със затаен дъх да видя как ще се справи със всичките тези мъже отново Simple Smile

# 204
  • София
... Ще чакам със затаен дъх да видя как ще се справи със всичките тези мъже отново Simple Smile...

Предполагам, че ще се справи доста успешно.  Laughing Аз не бих могла да жонглирам с толкова.  Laughing

# 205
  • София, Младост 2
Аз да споделя, че зачетох Стъклените къщи - много е тинейджърско, но пък държи в напрежение и засега ми е все още непредвидимо как ще се развие историята, така че ми действа освежаващо Grinning

# 206
Стъклени къщи е на шкафчето ми и чака включване.

# 207
Аз след като прочетох последната за братството, сега я слушам на аудио книга и е направо омагьосвящо, препоръчвам го за подобряване на езика на всичи, е и за двойна доза удоволствие Simple Smile

Хедра, Надя и всеки друг прочел книжката споделете какво мислите за lover mine?

Минутка за редовната ми молба: ако някой може да каже откъде да си сваля в аудио формат другите книжки за братята да сподели

Нещо повече ако кажете за Стъклени къщи може да се изкуша да си я купя и аз

# 208
Едва днес получих Lover Mine и я почвам, даже се чудя какво още правя пред компа  Wink

Да си споделя - ама много ми е грозен тоя от обложката, направо ми се гади да го гледам  ooooh!
Пфуу, не можаха ли някой по-красив да сложат, сега трябва да я обръщам с корицата надолу.

# 209
  • София, Младост 2
Наде, напълно ти споделям възмущението, и на мен така ми действа този от картинката Grinning

Аз съм вече до половината - използвам всеки удобен момент да слушам и много добре ми действа, даже чиниите мия, без да мрънкам Joy Една приятелка ми даде идеята (то не че е нещо нечувано, ама не се бях сещала), като ми каза, че се е наслушала на аудио-книги, докато си правела пролетното почистване и сега и аз ентусиазирано го прилагам (слушането, не почистването hahaha). Само да видим докъде ще ми издържи батерията на телефона от зареждане през два дни Mr. Green

Много ми харесва дотук - няколкото паралелни линии за разнообразие всичките са интересни Laughing Не преставам да се чудя Пейн за кого е предназначена - би отивала на Куин, но ако го тропосат с Лейла, ще съм супер възмутена, защото тя твърдо не е за него по моите представи. Джон и Зекс ме кефят много, макар че... тази трансформация при Зекс не ми е съвсем по вкуса и нещо доста мелодраматична я докараха. Надявам се скоро да й мине и да започне да се държи нормално Laughing

А гласът от самата аудио-книга е много готин - аз имам и книгата на Ривендж със същия глас и оттогава си му се кефя. Ламче, тези дни гледах и другите книги от Братството на аудио... в Аста, мисля. Ти нали имаше регистрация там - има си отделен форум само за аудио, порови малко там и ще ти излязат. За жалост тези файлове са много големи и няма как да ти ги пращам.

"Стъклените къщи" се чете лесно, държи в напрежение, но на мен ми е някак потискаща - аз не обичам книги, в които витае един безкраен хорър и всички постоянно са в някакво състояние на страх и ужас. Да, забавно е донякъде, защото са тинейджърчета и действат като такива, пък и това прехласване, докато едва-едва се стигне до първата целувка (в края на книгата!) е много трогателно, ама... малко съм голяма за такива книжки вече Laughing Почнах втората за всеки случай, колкото да се уверя, че младежът ще оцелее, но я зарязах дотам - тази атмосфера на постоянно витаещ ужас твърдо не е по мой вкус (освен това попрелистих да видя накрая какво става и след като сексът стигна само до втора база - след целувката стигнахме до това да си плъзне ръцете надолу до дупето й, но твърдо да й заяви, че по-нататък от това няма да стигат, защото тя е само на 16 - се отчаях Joy). Възпитателно-вампирска книга за поддържане целомъдрието на американската младеж hahaha

Сега да не ми се разсърди някой от феновете - книжката определено си има достойнства и атмосферата й е добре изградена, просто не е по мой вкус.

Общи условия

Активация на акаунт