Поредици за вампири: Blue Bloods, Vampire Academy, House of Night и др.

• 76 165
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
  • София
За четящите Братството на бълг.  Simple Smile

Излиза на 22.12. - http://www.ibis-press.eu/bdb-3.php

# 421
Ей,най-накрая казаха дата Rolling Eyes

# 422
  • София
Мерси    bouquet
Сега остава и да я спазят.

# 423
  • Разпиляна във въображението
Прочетох първата за Анита Блейк - не е лоша.

# 424
  • София
Това не помня дали го писах, но най-много да се повторя. Става въпрос за Анита Блейк 6. Съобщението на сайта на Инфодар: "Издателство "ИнфоДАР" не се отказало от издаването на шестата книга от поредицата за Анита Блейк - "Убийствен танц". Книгата е готова и очаква своята премиера съобразно графика на издателството и с оглед на предстоящия Зимен панаир на книгата."
 Дано този път да спазят обещанието си, защото за тази книга лъжат от около 2 г. Crossing Arms Доколкото разбрах, ако се забавят още малко, ще загубят правата върху нея. При този вариант остава фен преводът, но все пак е по-добре на хартия.

# 425
Някой все още следи ли Училище за вампири?  Laughing

# 426
След първите 25-30 страници на първата книга - не Wink

# 427
  • София

хахахах, колко вярно казано Miriel  Hug Mr. Green

# 428
аз след като се изгорих така с Дневниците на вампира, реших да разлистя в една приятелка Училището -  25-30 страници!!! ти си герой  Laughing

# 429
  • София
Някой все още следи ли Училище за вампири?  Laughing

Аз - да, прочетох ги всичките, чакам последната Simple Smile

Дневниците и аз не успях  Tired

# 430
Помислих, че ще стане нещо, а тооооо - тъпо. За дневниците - на третата до половината съм от около половин година Wink Иначе прочетох над дузина книги оттогава Whistling

# 431
Помислих, че ще стане нещо, а тооооо - тъпо. За дневниците - на третата до половината съм от около половин година Wink Иначе прочетох над дузина книги оттогава Whistling
няма страшно аз стоях на петата половин година на предпоследната глава - смятай колко беше инересна  Joy Joy Joy
ужас ужас  ooooh!
ама пуста му мания като ги имам до пета книга НЕ МОГА  #2gunfire Идеми де се гръмна, но от панаира на книгата в НДК ще си тръгна с шестата пък ако ще и да векува непрочетена в библиотеката  Mr. Green

# 432
  • срещу двата комина :)))
А аз стигнах до 5-та,само защото съм безумен инат,но не мисля да се мъча повече Naughty

# 433
а забравих да ви кажа, че прочетох Покани ме да вляза до половината
не съм я дочела, защото нямам време
иначе не е шедьовър,но става за едно четене - просто е различна от тези, които нашумяха в момента

# 434
След Здрач и Академията, "Покани ме" беше лек шок Laughing

Общи условия

Активация на акаунт