Поредици за вампири: Blue Bloods, Vampire Academy, House of Night и др.

• 76 157
  • 743
  •   2
Отговори
# 540
  • София
Ели, може ли линк за руските фен-преводи на Братството  Praynig

# 541
Ели, може ли линк за руските фен-преводи на Братството  Praynig
http://jrward.ucoz.ru/ - влизаш в книгите и можеш да ги свалиш от сървъра им. Превеждат и ангелите.

Иначе и от тук може-
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2879042
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3251948 не е минал крайна редакция, но си е готов.

Превода е един и същ, от където и да го свалиш. Първата я преведоха "Клуб лейди", следващите ру-тракер.

# 542
  • София
Много благодаря    bouquet

# 543
някой знае ли от къде мога да намеря фен-превот на БГ на Братството Моляяя пишете ЛС

# 544
Няма фен преводи на БГ.
Да споделя едно лично мнение (не че е важно за някого) : Първо започнах да чета вампирски книги със поредицата на "Здрач", после "Братството" , а сега съм на "Истинска кръв". Та "Здрач" някак си отиде на последно място в моята лична класация , отделно на това имам чувството , че много неща са взаимствани от "Истинска кръв".

# 545
Няма фен преводи на БГ.
Да споделя едно лично мнение (не че е важно за някого) : Първо започнах да чета вампирски книги със поредицата на "Здрач", после "Братството" , а сега съм на "Истинска кръв". Та "Здрач" някак си отиде на последно място в моята лична класация , отделно на това имам чувството , че много неща са взаимствани от "Истинска кръв".

Въпросът обаче е - ОТКЪДЕ ТРЪГНА ВСИЧКО!!! За повечето от нас, точно от "Здрач" Grinning

# 546
  • София
Хъм...за мен ВСИЧКО тръгна от Интервю с вампир и Сейлъмс Лот (книгите)...още в в ранните ми тийн години.

Кръвта преди здрача ли е писана?

# 547
  • Разпиляна във въображението
И за мен всичко тръгна от "Здрач". После дойдоха другите книги. Някои от другите книги са написани по-добре от "Здрач". Всъщност открих новата тийн литература.

# 548
Всъщност открих новата тийн литература.

И аз така, въпреки че отдавна съм минала през тази възраст, не ми пречи да се връщам в този вариант  Laughing

# 549
Кръвта преди здрача ли е писана?

Да... Mr. Green

# 550
Някой знае ли кога излиза следващата книга на Братството в Бг? newsm78

# 551
  • София
Би трябвало през април, но още няма точна дата.

# 552
  • София
Здравейте дами и в тази тема  Hug

Днес по неволя (подариха ми трите книжки) почти глътнах това:

Струва ми се по - детска от Здрач. Утре се надявам да я довърша... чудя се дали трите книги са свързани и дали има продължения  newsm78

Хъм...за мен ВСИЧКО тръгна от Интервю с вампир и Сейлъмс Лот (книгите)...още в в ранните ми тийн години.

Мммм, да! Манията по вампирите определено тръгна от "Интервю с вампир". Общо взето от тогава започнаха да се четат масово вампирски романи.

# 553
  • Разпиляна във въображението
Ваня, не се вижда картинката. За коя поредица става въпрос?

# 554
  • София
"Нощен свят" май засега има 9 книги, но не съм сигурна.

Общи условия

Активация на акаунт