Поредици за вампири: Blue Bloods, Vampire Academy, House of Night и др.

• 76 151
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Да, Нощен свят е... Ох 9 книги!!!  ooooh!
А доколкото знам има излезли само 3  Rolling Eyes

# 556
  • Разпиляна във въображението
Потърсих поредицата и видях, че е на авторката на "Дневниците на вампира". Голяма грешка с тази. Напоследък се чудя дали да не заменя първата си книга от "Братството" за петата от "Дневниците" поне да попълня поредицата. От последната имам четири, от които са прочетени първите две, а от другата само една.

# 557
  • София
Леле 9 са книгите без връзка помежду си...
Първата я преполових за около 2 часа. такава една... безсмислена ми идва, но да видим. За разнообразие от другата литература, която чета стават.

# 558
Ауу  Laughing и тука ви намерих  Simple Smile Знаете ли кога ще излиза 8 книга от Дома на ноща,не че съм прочела 7,даже сега я видях че е излязла на бг. Искам и 8 да излезе че едната я прочитам на един дъх и после голямо чакане  Simple Smile

# 559
  • Гърция
На "Нощен свят" има фен превод на всичките 9 книги.

# 560

Къде?   smile3508  Simple Smile

# 561
  • София
Това House of night - Училище за вампири ли го превеждат? Ако е то е голяма боза. Почнах да чета първа книга и ми се видя, че в 8-9 глави нищо съществено не се случва

# 562
  • Гърция

Къде?   smile3508  Simple Smile

http://vampire-ladies.forumotion.com/forum

# 563
Това House of night - Училище за вампири ли го превеждат? Ако е то е голяма боза. Почнах да чета първа книга и ми се видя, че в 8-9 глави нищо съществено не се случва

Да.На мен ми хареса  Laughing
Мерси   bouquet

# 564
  • Гърция
Не става въпрос за "Училище за вампири" (House of Night) на P. C. Cast, Kristin Cast, а за  "Нощен свят" (Night World) на Лиса Джейн Смит Wink.

# 565
Не става въпрос за "Училище за вампири" (House of Night) на P. C. Cast, Kristin Cast, а за  "Нощен свят" (Night World) на Лиса Джейн Смит Wink.

Ами да де тя пита за Училището  Simple Smile

# 566
  • София
Казвам в тази тема, макар че книгата е за паднали ангели и нефилими
Току-що привърших това http://ergonbooks.com/books?page=shop.product_details&flypag … mp;category_id=15
и продължението
http://ergonbooks.com/books?page=shop.product_details&flypag … mp;category_id=15
Книжката е приятна, лесно се чете, има нещо общо с Реликвите Peace

# 567
Аз наскоро се сдобих с Лунен ловец-нещо върколашко за разнообразие. Laughing

Книжката е готина,историята е разказана от гледна точка на мъжа.Допада ми,препоръчвам... Peace

П.С И не е поредица!  Mr. Green

# 568
  • срещу двата комина :)))
аз пък позарязах 9-та книга за Суки Стакхаус заради 3-тата част на Вампирите от Морганвил  Mr. Green има ли някой друг,който ги следи ?

# 569
mu_ry аз ги следях,ама ги оставих,иначе ми е интересна,трябва да ги довърша  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт