Поредици за вампири: Blue Bloods, Vampire Academy, House of Night и др.

• 76 145
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
  • срещу двата комина :)))
mu_ry аз ги следях,ама ги оставих,иначе ми е интересна,трябва да ги довърша  Simple Smile
на мен са ми определено интересни  Joy и да питам кое да почна - Училище за вампири или Академия  Mr. Green

# 571
 Чела съм Училище за вампири,на мен ни беше интерено,Нелито не я е харесала,ама то в първа книга само те запознават с героите  Simple Smile от там на сетне я ометах много бързо  Peace

Уфф ще се редактирам,че съвсем я опетлах,още спя и не се усетих какво ме питаш  Laughing

Академията я почнах,много я хвалеха,но на мен нещо не ми хареса,даже до средата не стигнах  Simple Smile

# 572
  • София
mu_ry аз ги следях,ама ги оставих,иначе ми е интересна,трябва да ги довърша  Simple Smile
на мен са ми определено интересни  Joy и да питам кое да почна - Училище за вампири или Академия  Mr. Green
ако не си ги чела, почни с Реликвите на смъртнте. Има ги и като фен превод, ако не ти се дават пари

# 573
Ауу  Laughing и тука ви намерих  Simple Smile Знаете ли кога ще излиза 8 книга от Дома на ноща,не че съм прочела 7,даже сега я видях че е излязла на бг. Искам и 8 да излезе че едната я прочитам на един дъх и после голямо чакане  Simple Smile
Малко бавничко излизат. Осма ще бъде преведена до края на април, надявам се. След това поне два месеца трябват за печат. По мои предположения нещо като 15-ти юли - 1-ви август ще й сложат за излизане. Прочети си седмата спокойно. Тя е най-добрата до момента. За осмата има спад в оценките, но аз още не съм я чела. Другата седмица я почвам.
Радвам се, че ти харесват  Hug Може да коментираш, ако искаш, понеже аз нямам нито един човек, с който да обсъдя тази книга  Laughing От време на време преглеждам тийн форумите по темата и се отчайвам как те дори не са схванали какво се е случило  Rolling Eyes А коментарите са от сорта на "Какво мислите за този и този герой?" - "Ами представям си го грозен/красив" и това е  Rolling Eyes
В Седма има една готина сюжетна линия, която дори на мен ми беше приятна, така че прочети я да кажеш после какво мислиш Simple Smile

# 574
  • Разпиляна във въображението

За първата - съм категорично против Stop Втората е интересна, но края ooooh! авторката нещо се е разконцентрирала.

"Реликвите на смъртните"  Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Дааааааа

# 575
Елора Благодаря многоо  Hug  bouquet Като я прочета ще пиша  Grinning

# 576
  • срещу двата комина :)))

За първата - съм категорично против Stop Втората е интересна, но края ooooh! авторката нещо се е разконцентрирала.

"Реликвите на смъртните"  Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Дааааааа
значи ясно  Hug Реликвите ще са  Joy

# 577
За феновете на "Братството"...... "Ибис" са обявили дата за издаването на 4-та книга ("Споделена любов") - 27.04  Peace

# 578
  • София
Току що видях, че е излязло това:

Май пак е поредица, някой да я е чел?

# 579
Ще ти копирам един пост от последната игра, която организирахме с Ибис именно за награда - тази книга. Постът е на Luxuria:
"Моята любима паранормална поредица всъщност е именно тази - Поредицата за Джорджина Кинкейд. След като започнах да чета Академия за вампири и изчетох всички издадени дотогава книги започнах да се интересувам от другите поредици на Ришел Мийд и така започнах да чета и книгите за сукубата Джорджина. Дори не мога да реша кое ме очарова повече - интересната митология на книгите (демони, ангели, нефилими, вампири, сукуби, инкуби и т.н.), химията между отделните герои, тоновете хумор в разговорите им, горещите сцени на Джорджина, начинът  й на мислене или връзката й със Сет. Е, добре де, последното най-много си го обичам. Връзката им е една от най-силните и най-пристрастяващи, за които някога съм чела. Никога досега не съм се вманиачавала дотолкова в една история (е, има някои изключения, но това е отделно), никога досега сърцето ми не е спирало на опасните моменти, нито пък е искало да изскочи от гърдите ми при горещите. Сет е един от идолите ми за мъж и е любимият ми персонаж в поредицата. Не е перфектен, но е толкова чаровен, сериозен и мил, че няма негова грешка, която не може да му се прости. Същевременно историята не се върти единствено около любовната история - всяка книга има своя мистерия, свой проблем, с който Джорджина се бори и винаги успява. Досега от поредицата са издадени пет книги, като последната, шеста, излиза в края на лятото. Нямам търпение да разкрия всичките мистерии, но същевремнно не искам да се разделям с героите - прекалено скъпи са ми.
Препоръчвам на всички да я прочетат - няма да останете разочаровани."

# 580
  • София

Само за сукуба не бях чела нищо.Скоро ще очакваме да напишат нещо за баншито Mr. Green

Знае ли се колко части е това

# 581
Ришел Мийд нещо вече не я уважавам. Откакто прекопира поредицата на Анита Блейк не ща да я чуя.

# 582
Здравейте,
Искам да попитам англо четящите - четохте ли новата книга за братството (9-та по ред) и какво ви е мнението?

Четох много противоречиви мнения в руските форуми и се чудя дали да продължавам поредицата след 6-тата изобщо. Разбрах, че авторката променя доста базови неща в света си и позасира нещата. Че книгата е по-скоро за Ви, но той е представен в не добра светлина и т.н. да не давам повече спойлери.

Рускините ще я превеждат от средата на април, ще я пуснат преди 7-ма и 8-ма и съм малко раздвоена - хем ми се чете 'щото съм любопитна, хем не искам да си развалям хубавото впечатление от първите книги и герои.

Доколкото видях и в Амазон не е с особено висок рейтинг.

Благодаря предварително за споделените мнения!

# 583

Аз, аз, аз!  Mr. Green Много ми хареса! Направо не ми се чака да издадат следващата... Митологията е страхотна.

Поредицата се състои от 6 книги, последната предстои да бъде издадена края на август. Книгите до тук:

Succubus Blues 
Succubus on Top
Succubus Dreams
Succubus Heat
Succubus Shadows 
Succubus Revealed

Единственото негативно, кето имам да каже е че предпочитам да се представям героинята около 30-годишна, вместо на няколко века. Просто държанието й не ми е като на някой с толкова жизнен опит.

# 584
Заменям първата книга от "Братството" за нещо друго.

Общи условия

Активация на акаунт