Личи си че е петък - всички сте се успали
, е не е съвсем до вас май....на патриарха е. Изпращам ти на лични визитката ми, има карта...дано се ориентираш. Надявам се скоро да се оправят децата и да съм на работа...Ще се чуем да дойдете на кафе

А кафето ти го пращам телепатично, че се оказа че сме се събрали доста телеПатки тука

Аз писах ли ви?
Така е..у нас само баби и те все носят по нещо. Другото му звучи нелогично
, добре си ме изтипосала малко като за назидание на срамежливите. Беше много вкусно, децата поиграха, ние си побъбрихме. Дано не сме досадили 

давай бързо снимките
И какви са тези приказки сега, не била за показване
Нали те видяхме на снимките от РД на Хриси, много добре си изглеждаш
Може да съм пропуснала да го отбележа в темата, но не съм забравила 
Направо се развълнувах все едно ще присъствам
Вече направих последен опит да убедя Сашо - този път е непоклатим
Нищо. Някое време , като си купим апартамент в София, ще присъстваме на всеки един
Ще бъде прекрасно...
Бих ти дала съвет за контролиране на нервите, но не мисля, че би се захванала с това , най-малко заради ограниченото време, с което разполагаш
И все пак - почивай си повече, миличка 
как може да си толкова непринудена и така непринудено да разказваш за собствените си изцепки
Обичам те - ти си знеш!
Съвсем в нейния стил - реква и отсеква
Още ми държи тръпка от гостуването им с Лучи и Катюшка в квартирата ни
Късметлии са тези , които имат възможност да прекарват повече време с нея 
Васето ще е достойна наследница на мама
Само дано не измъчва и тя като теб виртуалните си приятелки някое време 
И внимавайте
Да не се улеете с писането пак, че тъкмо с новата темичка съм влезнала в ритъм

Сто пъти го повтори, много превъзбудено. Не му направи впечатление, че е зелен, със странни очи, уши и с антени, ами че е бос. Питахме то има ли нещо друго странно. Каза: "Има нос" От което Ангел си прави изводите, че Рони вече е виждал марсианци и не го впечатляват.
Само когато някой е бос, много се дразни. 

, миналата година ни беше голямата изненада
.
, но след случката с колата стана невъзможно. Дори тази сутрин тати замина за Сф за три дни да си нагледа обекта, така че щеше да се получи точно, но сега тръгна с една от работните коли и с част от хората. Пожелавам ви да си изкарате чудесно, както и малките ноемврийчета, а ние ще чакаме разкази и снимки.
Аз няма да идвам.Няма как,а само аз си знам колко много ми се идваше.
Нищо де.Вие после ще покажете мноооого снимки,нали
Много ви обичам всички,макар и да не пиша много и много ми липсвате троишката да знаете