Мерси на всички за добрите думи

Ама ми се хапва нещо по-сериозно с винце
Всяка вечер цапвам 100грама домашна ракийка или 200грама мерло в зависимост от мезето:whistle:
всеки ден се сещам за вас, а и често те споменавам
, ама ти не се отзоваваш така често на моите мисли
Хем безплатно, хем доста по-далеко от дома ви
А и вие общителни, ние, в частност Сашо, необщителни, тъкмо няма да възникват спорове, хубаво ще си прекараме 

....
Всяка вечер цапвам 100грама домашна ракийка или 200грама мерло в зависимост от мезето:whistle:
/по 50-100 гр. ликьорче/

А онзи ден пък срещнахме Дядо Коледа с мотор. 
и целувки на малката разбойничка и на кака и с ножиците
.Не го мисли Али, нищо му няма, не само че не е стресиран, ами ме стресира мен
.Ще го пробвам с едно сиропче, пък да видим 
.Аз се научих да "изключвам" от такива шумове, но като имаме гости, лудват
.Аз мислех, че вече събирате багажите
.Ние май ги подценяваме дечицата ни, а те всичко си разбират, може би и повече от нас 
, тоя Банофи съм го сънувала вече

, колко е хубаво и странно какви различни хора сме и по какъв начин се познаваме 

Мога да ти покажа и последното парченце - http://november2007.snimka.bg/children/dekemvri-2009.452255.16340692.big
Между другото, Василия и Дара много хубаво си поиграха 

Всички си умираха от смях и само я карат да повтаря.И на вуйчо ми му излезе името баба Гошо.Но така и никой освен мен не прозря отде иде тая грешка.Не че детето бърка баба с дядо,а просто така и е по лесно да каже.А и се сещам друго,че на баща ми прекрасно му казваше "дадо" още от мноооого отдавна
Абе бебешорска им работа 
А колкото до нашето идване в събота,шансовете са нулеви.Кашлящи и сополиви няма да ви ги водя,пък и аз хич не съм за представяне пред хора 

Аз не знаех, че имаме право на тия месеци. Не че бих си пуснала повече от 2, де. Много ми се почива, така искам да не мисля за нищо натоварващо и да спяяяя, да спяяяяяяяяяя.................
оправихте ми малко настроението 

Бързо я свали, няма други симптоми, ама сега много съм се шашнала от какво. Пак няма да спя тази нощ да я вардя и да й меря температурата
Стискайте палци да се оправи, че не искам да пропуснем съботата
Също и партито с дядо Коледа в яслата е във вторник, дано да е фалшива тревога
Само се чудя как да я държа отделена от бебето
Тя само го мачка и целува, не виждам начин. Идеи?
Лека нощ

. Сглобих и днес едно влакче подарък от РД. Тя си играе и се кефи и в един момент се разпищя дете "татеееееееее" , тича баща и, а тя кат взела и си сложила локомотива на главата, а той се движи и и се оплел в косата, та се наложи да резна
. Сег цяла вечер я следя и дебна да не би да се държи по - различно, но не и Християн започна да ме бъзика вече. Ма такъв ужас не бях изпитвала ей 

Дай и едно Осцило за всеки случай.