И през Новата Година,за НоЕмВрИЙЧЕ весели игри,бели и смях ще има

• 28 820
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
  • Хасково
Честит имен ден на всички празнуващи днес!!! Носете със здраве и нестихваща радост имената си!!!
Юлче, честит рожден ден!!! Бъди здрава, много щастлива и късметът да е винаги с теб!!!

# 661
Оооох аз с Ла Редута не съм се прбвала.Само зяпам.

Таш,честито ти карта.Много хубави и евтини неща да си закупиш с нея Hug

Роска,браво на първолака олимпиец.Откога се плащат олимпиадите и откога има и за първокласници newsm78

Мариани,ти защо отказваш цигарите newsm78 нали ти дойде и тоя месец  Mr. Green

Ох край,загубих си мисълт аи сега не мога да се сетя.А толкова неща си бях намислила да пиша.Ще отида да поизчистя,белким се сетя за нещо newsm78

# 662
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЮЛЕ! УСМИХВАЙ СЕ И БЪДИ МНОГО ОБИЧАНА ОТ ЛЮБИМИТЕ МЪЖЕ! НАЗДРАВЕ! Hug

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!  bouquet

Отивам за последно да огледам Ларедута. Обещавам. Whistling ooooh! Laughing Hug

# 663
  • София
За много години!
Юлче, честит рожден ден! Много здраве, щастие и любов!
Честито и на всички именици!
[/color][/size]

Не съм писала от доста време, а и не съм чела.
Но ако има пица в скоро време ... няма да откажа  Hug Hug Hug

# 664
Ей, Лучи  Hug здрасти. Не ти се сърдя, даже се чудих ти да не се сърдиш нещо, че се изнизахме тихичко. Да, дойде ми и този месец, ама с това НЕпиене на кафе реших да се пробвам, че нещо се бях ядосала на безпаричието. То не че много пари биха се спестили. Аз да не говоря много, че не знам докога ще устискам без цигари  Embarassed.

# 665
  • София
Юле, честит рожден ден!
Пожелавам ти здраве, много късмет във всичко, с което се захващаш и да те слушат трите момчета в къщи! И да ти е мноооого джазово и шоколадово!  Hug

Със зет ми ще ходим привечер да пазаруваме за сватбата и може би ще вземат Василия у тях за тая вечер, че да се опитам да рестартирам за няколко часа сама  Crazy Довечера ще пиша. Хубав ден!

Мариянче, пални си една цигарка, душа, ако ти стане много нервно  Whistling

# 666
ура митко заспа.антракт за мама.всъщност ме чака пералянта,а и прахусмукачката пита за мен.
браво моми4ета.гимнастики,отказване на цигари.това за мен е мисия не възможна.по празниците не съм пушила и веднага съм с няколко килца отгоре.а колко сладко ям.тцтцтцт.пристрастена съм.страх ме е да запо4на пак хап4ета за отслабване,защото много ми объркват цикъла.утре съм на генеколог и ще го обсъдя с него този въпрос.
деска не се ядосвай на свеки.пази си нервите.представям си колко е кофти.тва е.искат да помогнат ама не уцелват времето и начина.
марианче ако много ти се пши пробвай от друго да пестиш.на нас празниците много тежко ни се отразиха.дано имаме работа че .....................
айде оставям ви да оправя къщата на спокойствие

# 667
Такааа, стига скатавки!
Не ме познавате в тази ми светлина, така че се опрятам и се хващам в ръце./ не буквално де.  Laughing

От известно време страня от форума, не че има причина , може би ми поомръзна , може би ми се загнездиха и други мисли в главата, че трябва да се върна на работа, че вече свърши всякакъв тип отпуска и съм в неплатена сега, че парите хич ги няма, а при трябват много. Работата е там, че на старото място не искам да се завърна, по много причини, които не ми се обсъждат. а за парите там да не говорим, смешни са. Поне те да си заслужаваха, връщам се.
Пусках "CV" на доста места, от 3 месеца очаквам нещо, но не. Сега тая надежди за нещо, за което говоехме с една позната, но и от там новини няма. Объркано, притеснено и отчаяно ми е.
От друга страна си разнообразявам мислите с филми, които ме пренасят на съвсем различни места, истори и комични ситуации, така се живее по-лесно, като има проблеми.
Често си ви чета, но нямам онази муза за писане и творене във форумчето. Не ме разбирайте поглрешно. Нищо не се е случило, не се сърдя и не се правя на интересна, просто някои неща си ме тревожат сега и мисля само за тях!
Вярвам вътрешно че ще с енаредят нещата, странно спокойно усещане имам, да, малко двусмислие има, хем се тревожа и притеснявам, хем пък съм спокойна, не мога да ви го обясня, ама ако може Цецето с нейното 6-то чувство да се намеси и да се изкаже  Heart Eyes!?
Та, така...., прегръдки от мен,!

# 668
гале напълно те разбирам  как се чувстваш!дано скоро си намериш работа за да излезеш малко от тази сивота и стоене в къщи.ако се видим в неделя ще се радвам много.целувам те

# 669
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug HugHug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug HugHug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 16:24 от Galaxy_26

# 670
 Hug и за теб много гушки.Нещата ще се наредят ще видиш.винаги имаш по едни стиснати палци от нас и много положителни мисли изпратени към теб Hug

# 671
  • София
Милото ми Галакси  Hug!
Усещам аз, че в последно време си малко омърлушена, ама си викам хайде да и дам малко време и започвам да я тормозя  Rolling Eyes.Стискам ти всички палци скоро най-неочаквано да се случи нещо, което да доведе до страхотна, интересна и високо платена работа  Peace
Сега ще се включи и нашата астроложка Цеци и ще се изкаже по твоя въпрос   love001

# 672
  • София
Галенце  Hug на мен специално много ми липсват твоите постове. Искрено се надявам скоро да намериш това,което търсиш. Heart Eyes

# 673
# 674
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!ДА ИМ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО!
Честит рожден ден Юлче!Много здраве и късмет!

И ние се нареждаме в редиците на болните дечица.Снощи Ангел вдигна темп.,поддържа я около 38,5.днес бяхме на преглед.Според лекарката било нормално след изкарана мононуклеоза детето да боледува по-често.За съжаление каза,че няма да се разминем без АБ и сега пие Сумамед.Аз очаквах подобен развой ,защото мъжо от една седм.се влачи настинал,а сега и той е с АБ.

Весел празник!

Общи условия

Активация на акаунт