Благодарност, ще се видим в неделята на по парче Пица./само ако не се разбера с една позната за работа/
Ние с Ники се прибрахме и сега се размотаваме, докато тати дойде.
По-късно мога пак да намина, амаааа кво да пиша, няма кво друго.
айййй чао

Понеже поръчвах почти в амок, ще съм искрено учудена какво има в пратките като дойдат...

Ще ти пратя тел на лс, макар че все нещо се случва и не се чуваме 

, а свекитата на имен ден.

"Пустия му бебешки пубер.Ако това чудо трае до 3 години,аз ще полудея със сигурност.То не е писуци,крясъци,тръшкане и хвърляне на каквото му попадне,незаспиване сам в кошарата(вече се приспиваме на леглото и като заспи го местя.това и като бебе не се е случвало).Всичко е "НЕ" и "не икм"(не искам).Искаш ли да спиш-не,искаш ли да играем-не,искаш ли да ядеш-не,направи това-не и само това повтаря.Честно вече и аз не успявам да се сдържам да не крещя.Започнах и да шамаря,не че се трогва.Съседите под нас на първата седмица му знаеха името(явно доста се чува).Аз като падарка по цял ден "Антоне,Антоне,Антоне" ,а той постоянно повтаря "мамо".ей така просто да ме провери дали внимавам и дали ще му отговоря.В почето пъти нищо конкретно не иска.И аз съм на мнението на Цецито ,че предпочитам 100 пъти коликите и зъбите пред това чудо.Ама няма как ще трябва да се трае.Решението е 1 година антидепресанти или успокоителни и всичко ще се оправи и нещата няма да изглеждат толкова зле.

изчерпвам се вече.За няколко дни съм направила около 50 Прасчовци,ТигЪри и мечки Пух от пластелин.Благодарим ти Мариани за занимавката

,
!
. Имам вече 2 лири за снимки във photobox от твоята поръчка
. Мерси

, ще се наредят нещата, кофти момент е, но дано скоро да намериш вълнуваща и добре платена работа
.
.
за Ангелчо, бързо оздравяване на душичката.
.
.
, а и не е в пубертет в момента (това последното не съм го написала
).

.А как правиш мечо Пух, я ни светни 
? 
А филма е добре направен 

Почти не си вдигам гъ** от стола, и от обездвижване ще стана ептем дебела. 

Ни празнично настроение имах, ни нищо. Ама то така е, като тръгне човек с голямата кошница ...
ахахха, бъзикам се бе, да не ми повярвате сега.
, направо ще те лапнат 
.Абе...стискаме палци 
.Много си се радвам за това, че не пуша, не съм го очаквала, честно 
Препоръчани теми