И през Новата Година,за НоЕмВрИЙЧЕ весели игри,бели и смях ще има

• 28 817
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Ей, ама аз без да искам ви накарах да ме разсеете и да се засмея  Grinning
Благодарност, ще се видим в неделята на по парче Пица./само ако не се разбера с една позната за работа/
Ние с Ники се прибрахме и сега се размотаваме, докато тати дойде.
По-късно мога пак да намина, амаааа кво да пиша, няма кво друго.
айййй чао

# 676
мацки минавам само да ви пожелая лека нощ.аз ще дочистя и изгладя къпа се и лягам.утре съм на работа и ще ви наглеждам от офиса.кисс

# 677
  • София
ЧРД, Юлче! Да си жива, здрава и щастлива! Честито и на именниците!  bouquet

Да знаете, че телефона ми се бъгна  около Коледа и сега нямам номера на ни една от вас. Който иска да пише на лични някакъв номер, защото иначе няма как да се чуваме по моя инициатива. Heart Eyes

Лека нощ на всички!  bouquet

# 678
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи!  Hug

Юлче, честит рожден ден   bouquet

Не знам какъв е тоя пубертет, но скоро аз ще се гръмна. Кари от 4 дни е в някаква тотална криза, само реве и се тръшка. Вечер не иска да заспива сама, вкопчва се във врата ми и не ме пусна. Ако се опитам да стана настава мексиканска трагедия. Сутрин реве и не иска да ходи на ясла (това не се е случвало дори когато тръгна за пръв път). Направо съм безсилна. Не знам проблем в яслата ли има, ревност ли е това, болезнено се е привързала към мен ли, пубертет ли е... Сега съм се замислила дали да не оставим бебето на баба за уикенда и да не я заведем някъде да се разсее... Дайте съвети моля, че ще се пръсна.

По повод депресията си направих две хубави поръчки в Ларедута и в sportsdirect, та поне и парите да свърша  Whistling Понеже поръчвах почти в амок, ще съм искрено учудена какво има в пратките като дойдат...

Гале, стискам ти палци за работата, труден период е, но ти си лъчезарен, способен и гъвкав човек и съм сигурна, че ще си намериш нещо хубаво  Peace

Цеце, успешна сватба  Hug

Бояна, много ми хареса блога ти Wink Ще ти пратя тел на лс, макар че все нещо се случва и не се чуваме  Hug

Ако решим да правим уикенд на Кари извън София сигурно ще ви пропусна, за огромна моя жалост, ама поне ще е ясно, че аз ще плащам сметката на февруарската среща  Peace

Лека нощ от нас  Hug

# 679
Юлче, честит рожден ден!
Честит празник на всички именници!
Здраве, късмет и много радости с любимите хора!

Да ви призная, до вчера не вярвах в понятието "бебешки пубертет", но мацката вече два дни направо ме побърква. Очакваме горен и долен десни кучешки зъбки и силно се надявам да е много кратко това поведение.
Иначе има напредък в две направления - дава ми да суша косичката със сушоар и изяви желание сама да си мие зъбките с четката. За сушоара си мисля че помогна играчката й - тоалетка. Доста време прекарва да се конти пред огледалцето, размахва сушоарчето-играчка наляво-надясно и една вечер като си приказвахме: "мама сега ще суши косичката", Дари продължи "със сушарче" и разбрах, че е дошъл моментът. Иначе след новата година реших да й подстрижа косичката оттук-оттам, в резултат на което къдричките почти изчезнаха, а не се сетих да си запазя някоя. Надявам се да не изчезнат съвсем.
Галакси, чувствата ти ми са много близки. И на мене в момента ми е много объркано, друго си беше преди година.
Целувки за болните дечица! Бързо оздравяване!
Лека вечер!  

Р.S. Оле, сега видях, че и Креми се оплаква от Кари. Дари не плаче и не се тръшка, а е една такава нервна и супер активна, на обяд не спи, не се храни почти с нищо, пръска играчки навсякъде и рови из шкафовете, което досега не се беше случвало, опитва се да се налага и т.н. Вчера приех много навътре нещата и му ударих един рев, а днес пък приемам нещата откъм смешната им страна и не мога да се овладея да й говоря сериозно. Например, като се мъчех да я приспя на обяд и стигнах до там да я гушкам и да й пея, тя в този момент гледа нагоре към лампичката си, която е с едно човече накрая и вика "давей, палаче" и му маха с ръчичка.

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 00:42 от didiga

# 680
  • София
Хепи бърт дей ту ююююююююююю! Юлче, бъди здрава, ведра, все положително настроена! Желая ти много любов!

# 681
  • София
Момичета минавам да ви кажа лека нощ. Не мога да ви помогна с дечицата защото аз му изпуснах края с моето и не съм човека,който може да даде съвет.  Whistling

Аз съм сама с детето-мЪжо е на работа нощна смяна, сестра му по любов  Heart, а свекитата на имен ден.
Нещо нощното спане не ми се отдава.

Ще погледам някой филм и дано да заспя.

# 682
Някой да има нужда от кафе  Whistling

Като гледам какво сте писали вчера и си мисля "Малеее,и аз това щях да пиша ooooh!"Пустия му бебешки пубер.Ако това чудо трае до 3 години,аз ще полудея със сигурност.То не е писуци,крясъци,тръшкане и хвърляне на каквото му попадне,незаспиване сам в кошарата(вече се приспиваме на леглото и като заспи го местя.това и като бебе не се е случвало).Всичко е "НЕ" и "не икм"(не искам).Искаш ли да спиш-не,искаш ли да играем-не,искаш ли да ядеш-не,направи това-не и само това повтаря.Честно вече и аз не успявам да се сдържам да не крещя.Започнах и да шамаря,не че се трогва.Съседите под нас на първата седмица му знаеха името(явно доста се чува).Аз като падарка по цял ден "Антоне,Антоне,Антоне" ,а той постоянно повтаря "мамо".ей така просто да ме провери дали внимавам и дали ще му отговоря.В почето пъти нищо конкретно не иска.И аз съм на мнението на Цецито ,че предпочитам 100 пъти коликите и зъбите пред това чудо.Ама няма как ще трябва да се трае.Решението е 1 година антидепресанти или успокоителни и всичко ще се оправи и нещата няма да изглеждат толкова зле. Crazy Party

ох стига че пак се ядосах.Тук времето е много хубаво и мисля сякаш след малко да излизам с диването да видим какво забавление щя му измисля newsm78изчерпвам се вече.За няколко дни съм направила около 50 Прасчовци,ТигЪри и мечки Пух от пластелин.Благодарим ти Мариани за занимавката Crazy Hug

Айде чао,до после.И се замислете за медикаментозното ми предложение.

# 683
Добро утро Simple Smile,

Юле, ЧРД - много здраве, любов и щастие миличка   bouquet Hug!
Честит Имен Ден на вчерашните именници!

Таш до 06.01.2011 ще има много намаления в редута, едва ли ще опазиш  картата Mr. Green
Деска ох направо ти съчувствам със свеки, стегни я малко Crazy. Имам вече  2 лири за снимки във photobox от твоята поръчка Simple Smile. Мерси   bouquet  bouquet  bouquet
Галенце прегръдки миличка  Hug, ще се наредят нещата, кофти момент е, но дано скоро да намериш вълнуваща и добре платена работа  Grinning.
Скреч за данъчното облекчение-ходи се в НАП в общината, там ти дават декларацията, която трябва да се попълни и ще ви обяснят какви документи са необходими-май погасителният план и една бележка за дохода беше ама забравих. Обаче не трябва да има друг имот, и ние отекохме - Пацо се оказа имотен Sad.
Лучи  Hug
Бакси  Hug за Ангелчо, бързо оздравяване на душичката.
Ели много добре звучи за водната гимнастика-не съм ходила на такова нещо. Чудя се кога сколасваш с всичко браво  smile3501.
Марианка ти сериозни цели си си поставила тази година Grinning.

Васко вече си е официално и без нощен памперс и е без издънки  bowuu, а и не е в пубертет в момента (това последното не съм го написала  smile3505).

Ние отиваме по разходки, целувки  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 10:55 от Lilcho

# 684
  • София
Ехоооо  Hug

Лилчо, не сте ме разбрали за картата, просто до другата година ще съм наясно как се пазарува и на 6-ти ще съм първа с поръчките  Mr. Green.А така и така ще се пробвам и сега, но след седмица, когато стане готова  Peace
Хубава разходка на вас и целувки за момчетата  Heart Eyes

Лучи, ще ти мине, ти си поне спокойна  Hug.А как правиш мечо Пух, я ни светни  newsm78

Валенсия, как ти харесва тоя младеж, никак не си го представях така Дориан Грей.Това ми беше толкова любима книга преди 20-тина години /как ужасно звучи/, че дори не искам да гледам филма.

Галакси, как си, мила моя  Hug?

# 685
  • Варна
Здравейте  Hug

След дълът размисъл и четене тук - там, стигнах до извода, че никакъв бебешки пубертет не ги тресе децата. Просто са деца - кристали  Mr. Green  Не че ще спра да викам и да позволявам разни неща де  Grinning

Таш, ами хареса ми - има някаква кукленска сладникава красота, именно като за самовлюбен и нарцистичен . Mr. Green Не че е мой тип де  Naughty А филма е добре направен  Peace

Лучи, приемам медикаментозното ти лечение, само че що антидепресанти? Нека да е Мери Джейн  newsm53

Лилчо, блазе ти за разходките. Въпреки, че съм от 1 месец целодневно на работа, вече ужасно ми липсват разходките.  Weary Почти не си вдигам гъ** от стола, и от обездвижване ще стана ептем дебела.  Crossing Arms

Айде, петък е ... не остана  Whistling

# 686
  • София
хайде, хайде, я да видим кой ти стои на десктопа  Joy Joy Joy

Аз пък смятам, че ужасно грешим с възпитанието у нас.Слави няма никаква търпимост и секунда след като Александър направи някоя беля нарочно, вече крещи или го набива по дупето.Скарваме се веднага, направо пред него и взаимно се обвиняваме кой прав или крив с отношението си.Та не знам дали е пубертет или просто усеща къде ще му мине номера, или иска повече внимание и така.Не мога да се отърва от това чувство за вина, че не прекарвам необходимото му време с него и може и наистина да го глезя или пазя повече.Оф, не знам, ще го мисля натам, има време до 7 години  Mr. Green

# 687
Привет и от нас!

Прескочих всички възможни празници и чак днес се включвам, защото Тошко се разболя на връх Коледа, изкара гнойна ангина, пи АБ до 2-ри януари и от снощи пак е с висока температура. Водихме го и на УНГ, според УНГ-то има "огромна трета сливица", настояват да я махат пролетта  Sad Ни празнично настроение имах, ни нищо. Ама то така е, като тръгне човек с голямата кошница ...

Оплаках ви се. Отивам назад да ви чета.

# 688
Хееййй, мацки! Имам чувството че е 11-12ч,
В 9 ч седнах и исках набързо да си оформя и досглобя CV-то и мотивационното писмо и ето, сега свършвам. В дни като днешния, имам чувството,че съм малоумна и супер нерешителна. То наизвадих куп бумаги/сверявах дати/, пък на изброяването тирета ли да са или точки, абе шашкава работа. Избеснях тотално като погледнах долу часовника. Зарязах всичко, изкъпах се, хапнах и си направих чай. Сега съм нов човек направо. Гърлото ме боли от 1-2 дни, загубих си гласа, една лекарка ми каза, че е на нервна почва и притеснение, може!? Сега се лекувам. Ама поне свърших с докуметите и ще ги пращам само, вече по-смело,че са в чудна форма, само да ме харесат хората. Хоро ще им играя сутрин и кафе ще им правя Simple Smile ахахха, бъзикам се бе, да не ми повярвате сега.
Тук, тук съм ,споко.

# 689
  • София
Приказливче, стискам палци всичко да се оправи и да не се стига до махане на сливицата.Вече ми се струва, че е модерно да препоръчват махане на трета сливица, чак се дразня.На нас педката ни каза, че може би ще се наложи да го види специалист Алекс, заради честите му ангини, да не се налага  Praynig

Галакси, ауу какво CV си направи, мани, мани  newsm03, направо ще те лапнат  Mr. Green.Само че не те даваме къде да е, внимателно избирай и не се притеснявай  Hug
Аз нищо, че така говоря, до миналата седмица си се бях притеснила с тия обяви.Да не говорим, че имаше толкова идиотски предложения, че ми идваше да се обадя само за да им направя забележка.А на няколко места видях в обява за инженер изискване за 2 снимки-паспортна и в цял ръст  Joy Joy Joy.Абе...стискаме палци  Heart Eyes

Марианка, ти отказа цигарите и много див аватар сложи  Mr. Green Joy Joy.Много си се радвам за това, че не пуша, не съм го очаквала, честно  Rolling Eyes.Само чаках да спра с кърменето и да си запаля сладко една цигарка, в мислите си съм пушач, може би никога няма да спре да ми се пуши, пък виж колко време удържам  newsm47

Цеце, къде си, душа, липсваш ми  Hug

Общи условия

Активация на акаунт