И през Новата Година,за НоЕмВрИЙЧЕ весели игри,бели и смях ще има

• 28 823
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
Да ви почерпя рано сутринта, за да ви тръгне сладък деня  Laughing

# 646
ЮЛЧЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ, ДА ТЕ РАДВА ПРЕКРАСНОТО ТИ СЕМЕЙСТВО, ДА СИ ЦЕНЕНА В РАБОТАТА И ДА СИ ВСЕ ТАКА БОРБЕНА!   bouquet

Честит имен ден на всички имеННици, които празнуват днес! Да са живи, здрави и късметлии!   bouquet

Марианка, Цеце, явно е период в които децата ги хващат лудите, а родителите им искат да ги утепат  Mr. Green

Лек и спорен ден на всички!  Hug

# 647
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи!

Ели, ВИЖДААААААААМ те  Mr. Green. Кажи как беше плуването снощи? Хареса ли ти и къде ходи?  Hug

Въх изпревари ме  Rolling Eyes

# 648
  • Варна
Честит рожден ден Юлче! Да ти е жив и здрав именника ! Пожелавам ви щастие и късмет и да си спретнете хубав купон!

# 649
  • Варна
Арабела, и аз моята карта я нулирах  Blush  А ти как си избираш обувки? Не те ли е страх, че няма да ти паснат номерата? Аз, на Влади като избирам, ми е лесно. Все някога ще му станат  Grinning Но за мене, ме е  страх.

Медхен, и аз чакам отзивите от водната гимнастика. Че аз все още избирам с какво да се занимавам, и си седя дебела  Wink

И Влади го е хванал критичния или пубертетския  период. Но съм забелязала, че когато устискам да не му се карам и да го овиквам, по ми се води по акъла. Но и аз съм човек, и си изпускам нервичките, особено след 50 повтаряния да не мята колите, количките, колелата и де що хване, за да не счупи телевизора, да не удари баба си и т.н. ooooh! И като му изсъскам и той почва да ми се звери насреща ми.  Tired

А снощи, на именния ден на майка ми, вместо да седим ан масата при гостите, лежахме седяли само двамата с него на дивана за да гледа филма за колите на компютъра. Сам, не му се седял. И тъй като очите ми бяха доста зле след претарашването на Ларедута, аз дремах, легнала в скута му, а той с две ръце ми натискаше главата , да не би дазабегна към масата случайно.  Mr. Green

Айде, лек ден

# 650
ЮЛЧЕ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ ТИ ПОЖЕЛАВАМ!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС! ДА НОСЯТ С ГОРДОСТ И РАДОСТ КРАСИВИТЕ СИ ИМЕНА!
Хубав ден от мен!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

# 651
юлче честити рожден ден!да си здрава и много усмихната!
честит имен ден на всички празнуващи!

в4ера се разходих до работа,но днес пак съм в къщи с малкия.подготвям си документите за назна4ение в новата фирма.да питам тези дето пове4е разбират:служебна бележка по чл.24 от нои ли да искам да ми я попълнят или от къде като съм била в майчинство.супер много ме боли дясната ръка от писане на компа.оставям ви

# 652
  • София
Честит рожден ден, Юленка-
да си жива, здрава, винаги усмихната и блестяща!

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 10:46 от talyyy

# 653
  • София
Аз пък днес най-накрая отидох да си направя нова карта, че тази, дето я имам, не върви в Ларедут.
Малко неподготвена се оказах тази година, но пази се 6-ти януари, 2011  newsm47

Арабелка, за отварата: става и за големи, дозата е 5 листенца на 100 грама вода.Не се препоръчва при хора със сърдечни проблеми /не влюбени  Mr. Green/

Честит имен ден и на Ивановците, Ваните, Йоаните и Калояните!

# 654
Хей-хей народе.
Честит Имен ден на именниците!
ЮЛЕНЦЕ - хайде да си ни жива и здрава! Честит празник и много бонбони да ти подарят, с кутиите де. Simple Smile  Mr. Green
Скреч - дано стане така както ти искаш. Simple Smile Мани ти свекито.
Катюш -  Heart Eyes Hug  bouquet
За нас какво да кажа, нищо интересно и различно от вашето ежедневие.
 Хубав ден.

# 655
Да ви се похваля, че водната аеробика е страхотно занимание  Mr. Green Естествено за човек прекарващ между 10 и 14 часа в офиса си е бая натоварване първоначално, но си обещах да съм по-редовна и се надявам след още няколко посещения да нямам вече чувството, че ще ми се пръсне сърцето  Crazy Иначе за мен е перфектно понеже не си натоварвам ставите. Забавно е и въпреки усещането, че всеки момент ще ми спре сърцето времето минава неусетно.  Wink Препоръчвам го на всички за които фитнеса е отегчително и скучно занимание  Peace Аз ходя в болница Света София (на Мазнейкова ), знам че точно от другата страна на бул. България има и друг басейн с аеробика - ще го преслушам и него понеже часовете са ми по-удобни и ще ви кажа как е и там.
Хайде по-късно пак ще открадна няколко минутки да ви нагледам как сте  Sunglasses

А в Ларедут не смея дори да вляза, защото са ми слаби ангелите и ще фалирам семейния бюджет за нула време  Tired

# 656
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЮЛЧЕ! САМО РАДОСТИ И ЛЮБОВ ДА ТИ НОСЯТ МЪЖЕТЕ ВКЪЩИ.

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!

С тоя Ларедут май само аз си останах невежа. Но все ми се струва, че така е по-добре.
Еличке, аз си мислех, че отдавна ходиш на гимнастика, а ти май само си се настройвала. И на мен много ми харесваше, даже мисля в най-скоро време да подновявам, но мисля да ходя преди обяд. След работа няма кой да ми гледа дзверчето. Ти все пак дай инфото как е на другото място.

# 657
  • Варна
Таш,  а зареди ли картата  newsm53 newsm47

Трябва да видя дали в нашия град дали мога да намеря такава гимнастика. Имаме един Дом Младост, където по бай Тошово време  имаше, но не знам дали и сега все още има  такива занимания .    newsm78 А за други басейни не се сещам.

Айде чао за сега

# 658
  • София
Честит Рожден ден Юлче!     Честито и на всички именници днес!!!

Гимнастики,деца, отказване на цигарите-момичета от къде толкова сили и нерви трупате за да се захващате с толкова непосилни неща за мен?   ooooh!

Моят син излезе да се вози на метрото с баба си и вместо да съм щастлива,че имам повече време за себе си съм бясна-та Милен е болен вече от месец къде ще ходят?  ooooh!  Ама нали в тази къща нямам право на глас за нищо.  #Cussing out  На всичкото отгоре на Милен ботушите и грейката са му мокри и го е изкарала по маратонки и яке.  Едва се побирам в кожата си от нерви.  Извинявайте,че ви товаря с моите глупости.  Heart Eyes

mariana_75 с Ларедут и аз не се оправям.

# 659
Юле,честит рожден ден!Да си жива и здрава!

Чести имен ден да всички,които празнуват днес!

Чести имен ден и на всички,които празнуваха вчера!

Честит имен ден на патерица и на Васко и Василия!

Цеци,и на теб честит рожден ден на патерица Simple Smile

И накрая Честита ви нова 2010 година.Пожелавам на всички ви да ви донесе това,което предната година не успя Simple Smile

Повече няма да продължавам  CrazyМного ми липсвате да знаете ама аз съм една такава,че все не мога да се организирам да ви пиша Embarassed
Ние за празниците бяхме в Добрич при нашите.По-скоро Антон беше там ,а аз пътувах като луда напред-назадУстанових ,че му е много забавно във влак аи наистина много ме изненада,защото се бях приготвила за кошмарно пътуване,а той през половината време скача по седалките и показва цифрите дето са написани местата,а през другата половина от пътя спа.след няколко дена оставих Антон в Добрич,а аз се върнах в Стара Загора за Коледа,че Николай беше на работа.Междувременно имах да оправям документи ,та успях да приключа докато съм сама и си починах малко от диването.И като реших че съм приключла с работата в Стара Загора се метнах на влакчето и газ към Добрич и да чакаме татито да дойде за Нова Година.Антон направо съсипа брат ми от игра.По цял ден  тичаха и играха,постоянно мокри от дивеене.В резултат на това и двамата в края на гостуването бяха с 1-2 кила по-малко hahaha На Нова Година се бях разбрала с баба ми да стои вечерта при Тонката ,а мама и тати на заведение.Много хубаво си изкарахме,а детИту хич не се събудило от гурмящите пиратки и др пиро-приспособления.И така на 1-ви кой спал кой не се качихме на колата и айде пак към Зарата.По пътя се чухме с Марианка и както знаете вече продължихме с тях вечерта.много се зарадвах че ще дойдат.Много хубавичко си изкарахме и хич не ми се искаше да си тръгват  Cry Аз не че разбрах ког аса тръгнали де ама карай.Аз отидох да приспивам Антон в другата стая и съм взела че съм задрямала и аз едно приятно и те баш тогава тръгнали.(Мариани не се сърдиш нали  Hug)

Аз ще прекъсна за малко,после ще си допиша,защото трябва да се приспиваме явно с Тонката

Деска и аз бих била бясна.Аз не бих й спестила кавгата.Не може така посред зима(всъщност не знам колко е стодено в София.в стара загора е пролет направо)

Общи условия

Активация на акаунт