А ти как си избираш обувки? Не те ли е страх, че няма да ти паснат номерата? Аз, на Влади като избирам, ми е лесно. Все някога ще му станат
Но за мене, ме е страх. 
И като му изсъскам и той почва да ми се звери насреща ми. 

Мани ти свекито.

Иначе за мен е перфектно понеже не си натоварвам ставите. Забавно е и въпреки усещането, че всеки момент ще ми спре сърцето времето минава неусетно.
Препоръчвам го на всички за които фитнеса е отегчително и скучно занимание
Аз ходя в болница Света София (на Мазнейкова ), знам че точно от другата страна на бул. България има и друг басейн с аеробика - ще го преслушам и него понеже часовете са ми по-удобни и ще ви кажа как е и там. 

Ама нали в тази къща нямам право на глас за нищо.
На всичкото отгоре на Милен ботушите и грейката са му мокри и го е изкарала по маратонки и яке. Едва се побирам в кожата си от нерви. Извинявайте,че ви товаря с моите глупости. 

Много ми липсвате да знаете ама аз съм една такава,че все не мога да се организирам да ви пиша
На Нова Година се бях разбрала с баба ми да стои вечерта при Тонката ,а мама и тати на заведение.Много хубаво си изкарахме,а детИту хич не се събудило от гурмящите пиратки и др пиро-приспособления.И така на 1-ви кой спал кой не се качихме на колата и айде пак към Зарата.По пътя се чухме с Марианка и както знаете вече продължихме с тях вечерта.много се зарадвах че ще дойдат.Много хубавичко си изкарахме и хич не ми се искаше да си тръгват
Аз не че разбрах ког аса тръгнали де ама карай.Аз отидох да приспивам Антон в другата стая и съм взела че съм задрямала и аз едно приятно и те баш тогава тръгнали.(Мариани не се сърдиш нали
)Препоръчани теми