Ваксини и Ваксинационни Програми 3

• 69 464
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
Nice, съжалявам!
Кавичките съм объркала, може би с !
Няма да спамя повече.

# 601
На някой от вас случвало ли се е след реваксинация с пентаксим да ви плаче детето близо два дена без причина, не постоянно, но една такава раздразнителност необичайна, много се уплаших честно?!
Това е напълно нормална реакция, няма от какво да се притесняваш. За Пентаксима се случва често, дори и до 3-5 дена да плаче детето. Това е добре, значи ваксината действа.
      #Crazy   Ей тук тъпомера се разби!!!Това е добре, значи ваксината действаГоркото дете!

# 602
На някой от вас случвало ли се е след реваксинация с пентаксим да ви плаче детето близо два дена без причина, не постоянно, но една такава раздразнителност необичайна, много се уплаших честно?!
Това е напълно нормална реакция, няма от какво да се притесняваш. За Пентаксима се случва често, дори и до 3-5 дена да плаче детето. Това е добре, значи ваксината действа.
      #Crazy   Ей тук тъпомера се разби!!!Това е добре, значи ваксината действаГоркото дете!
Това обида ли трябва да значи? Twisted Evil Close
Нали като ваксинираш трябва да има реакция, трябва организмът да реагира и да се изгради имунитет, нормално е да има реакция. Ако те притеснява че бебето щяло да плаче няколко дена, ами тогава не се ли притесняваш ако се разболее ?

# 603
Нали като ваксинираш трябва да има реакция, трябва организмът да реагира и да се изгради имунитет, нормално е да има реакция. Ако те притеснява че бебето щяло да плаче няколко дена, ами тогава не се ли притесняваш ако се разболее ?

С реакциите след ваксина ли се измерва изграденият имунитет? Ами ако бебето не плаче и няма други видими промени след имунизация, това означава ли, че ваксината не е изградила имунитет? Да разбираме ли, че колкото по-сериозна реакция, толкова повече имунитет сме изградили? Ако двумесечно бебе получи анафилактичен шок и умре след имунизиране, това означава ли, че ваксината е изградила супер имунитет? Как разбираш какво го боли двумесечно бебе с температура, което не спира да плаче с дни? Може да има адско главоболие, което може да означава, че е получило мозъчен оток и горкото бебе да плаче от нетърпими болки... Въобще, как може бебето да плаче ей така от нищото и да се чувствате спокойни и сигурни, че видиш ли ваксината действа и бебето трупа ли трупа имунитет....  Crazy

# 604
Я , queen66 , по логиката на Поли веднага да си ваксинира с всички ваксини детето отново , защото доколкото разбрах при тях не е имало плач , само слънце и песен , значи .... имунитет няма . ooooh! Whistling

# 605
Ами разбери го както искаш!Аз в първи клас получих анафилактичен шок след ДТК имунизация т.е изкарали са ме от поликлиниката с линейка,апаратно дишане 3 дни,като се събудих на 4 ден главата ми беше като тиква,от тези дето баба ми прави тиквеник за нова година,ушите ми бяха като откъснати отзад и течеше жълта и лепкава гадост  Sick Явно имам супер имунитет,обаче много странно защо изкарах коклюш.
Голямата ми дъщеря е с астма с неизяснена етиология,която получи 70 часа след ДТК+Полио.Тя също се разболя от коклюш на 3 годинки.Знаеш ли как съм спала с детето-в банята на надуваем дюшек и от душа тече вряла вода за да може детето да диша!Колко нощи не съм спала?!Много,адски много и никога не съм издребняла до толкова,че да ги броя!

# 606
Ами разбери го както искаш!Аз в първи клас получих анафилактичен шок след ДТК имунизация т.е изкарали са ме от поликлиниката с линейка,апаратно дишане 3 дни,като се събудих на 4 ден главата ми беше като тиква,от тези дето баба ми прави тиквеник за нова година,ушите ми бяха като откъснати отзад и течеше жълта и лепкава гадост  Sick Явно имам супер имунитет,обаче много странно защо изкарах коклюш.
Голямата ми дъщеря е с астма с неизяснена етиология,която получи 70 часа след ДТК+Полио.Тя също се разболя от коклюш на 3 годинки.Знаеш ли как съм спала с детето-в банята на надуваем дюшек и от душа тече вряла вода за да може детето да диша!Колко нощи не съм спала?!Много,адски много и никога не съм издребняла до толкова,че да ги броя!

Много страшно е това , което си написала и се надявам саге да сте добре  Hug, ...а такива случаи са хиляди , но хората са дресирани да не ги свързват с ваксините изобщо . ooooh!
Питай , Бърди , ще ти каже , че няма нищо общо с ваксините и в двата случая . Peace

Как е сега момичето , има ли още проблем ?

# 607
Абе ти като не разбираш какво се обаждаш! Страничните реакции от ваксини са 1 на милион! С цел да се запазят приходите на толкова много хора и да се опази населението това са допустими жертви в името на.... всичко останало. Надявам се сарказма личи.  Sad

# 608
     #Crazy   Ей тук тъпомера се разби!!!Това е добре, значи ваксината действаГоркото дете!
Ами разбери го както искаш!Аз в първи клас получих анафилактичен шок след ДТК имунизация т.е изкарали са ме от поликлиниката с линейка,апаратно дишане 3 дни,като се събудих на 4 ден главата ми беше като тиква,от тези дето баба ми прави тиквеник за нова година,ушите ми бяха като откъснати отзад и течеше жълта и лепкава гадост  Sick Явно имам супер имунитет,обаче много странно защо изкарах коклюш.

Много страшно е това , което си написала и се надявам саге да сте добре  Hug, ...а такива случаи са хиляди , но хората са дресирани да не ги свързват с ваксините изобщо . ooooh!
Питай , Бърди , ще ти каже , че няма нищо общо с ваксините и в двата случая . Peace

Как е сега момичето , има ли още проблем ?
                 Сега е добре,благодаря!10 кг. е по-тежка от мен,като странична реакция от Фликсотид,като тича посинява и спира да диша,но поне вече е голяма и го контролира сама.Освободена е обаче от ваксини-след дъжд качулка.Според нея,аз съм отговорна за състоянието,в което е(цитирам-ти и тъпите ти лекари,дето си дишате нормално и си живеете живота).А най-убийственото в цялата ситуация е,че има право!
chukchi    bouquet  сарказма определено ми харесва!

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 12:59 от angelbaby99

# 609
angelbaby99 , лекарите ли ви заблудиха, че може да ваксинираш детето, след като самата ти си получила тежка реакция от същата ваксина? На моя роднина и двете деца не са бодени срещу коклюш (май по-правилно е да кажем "за" коклюш - и от мен малко сарказъм в иначе тегавата и страшна направо тема), тъй като самата тя (майката) като бебе получава алергия срещу тази ваксина (не питай как е установено, че точно от тази, противококлюшната, съставка има алергия майката, но поне е знаела и твърдо се е противопоставила на джипката си, която - по стар обичай - я "навивала" след крс с противоалергични да се сложи на децата ваксината0.

# 610
angelbaby99 , лекарите ли ви заблудиха, че може да ваксинираш детето, след като самата ти си получила тежка реакция от същата ваксина? На моя роднина и двете деца не са бодени срещу коклюш (май по-правилно е да кажем "за" коклюш - и от мен малко сарказъм в иначе тегавата и страшна направо тема), тъй като самата тя (майката) като бебе получава алергия срещу тази ваксина (не питай как е установено, че точно от тази, противококлюшната, съставка има алергия майката, но поне е знаела и твърдо се е противопоставила на джипката си, която - по стар обичай - я "навивала" след крс с противоалергични да се сложи на децата ваксината0.
Лекарите изрично ме предупредиха"да си затварям устата".Беше ми обяснено,че моите алергии нямат нищо общо с детето(сигурно имат общо със съседката,знам ли  Thinking ).Изобщо жалка картинка.Няма да питам как е установена алергията на твоята позната,защото и аз съм минала по този път.Колко пъти са ме убеждавали,че 2+2=5 сами виждате.  Sad

# 611
  • Пловдив
мили хора разберете, всички сме уплашени от новите сведения за реакция  и последствия след ваксина, бих дала живота си за децата си като всеки родител, но не е работа да се караме, трябва информираност и то от всички страни, ето например с една моя близка лекарка родихме заедно и аз споделих с нея притеснението си за ваксинирането, а тя ме попита за нас както в момента живеем на село детето ми постоянно е в  контакт с външни фактори дали ще съм по - спокойна да се убоде и да хване тетанос и понеже е нелечим да умре или да се зарази с полиомиелит и т.н. аз немога да избирам, просто искам детето ми да е здраво трябва ми повече информация и това търся в един форум като този, весели празници и да са живи и здрави дечицата ни!!! Heart Eyes

# 612
Подкрепям мнението ти за право на избор.
Само се чудя дали всички селски жители си бият тетануса...
Ако видиш две отрудени селски длани с какви рани са покрити..... ooooh! И то непрекъснато.

# 613
Подкрепям мнението ти за право на избор.
Само се чудя дали всички селски жители си бият тетануса...
Ако видиш две отрудени селски длани с какви рани са покрити..... ooooh! И то непрекъснато.

С моето семейство също живеем на село и не се имунизираме... Бабите и дядовците ми не са излизали от двора, а никога не са ваксинирани против тетанус... Ромите, живеещи в катуни би трябвало да са най-уязвими, защото конските (освен човешките) изпражнения са изключително богати на Clostridium tetani (причинителят на тетанус) по простата причина, че въпросният Сlostridium tetani живее нормално в човешката и конската храносмилателни системи... Точно ромите са хората, които се имунизират най-малко и логично би трябвало да са измрели от тетанус, ако заразяването с него беше нещо толкова лесно и просто... Освен това повечето лекари твърдят, че ваксината против тетанус пази 6 месеца, а някои дори твърдят, че пази само един месец... Какво да правим през останалото време?

# 614
  • Пловдив
...дамммм наистина имате известно право, но нали събирахме пари за децата в Африка умиращи от тетанус?! Confused

Общи условия

Активация на акаунт