Опит за тема - гр. Козлодуй :)

• 45 921
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
 hahaha е няма лошо де Поне се е доказал във времето човека Joy Joy Joy

# 121
  • Провинция
hahaha е няма лошо де Поне се е доказал във времето човека Joy Joy Joy

Тъй то... Whistling

# 122
Мен друго ме интересува, някой чувал ли е някакви "отзиви" от персонала на Плюс -за работата.
А какво е мнението ви за работодателите в Козлодуй newsm78

# 123
  • Провинция
Мен друго ме интересува, някой чувал ли е някакви "отзиви" от персонала на Плюс -за работата.

В Плюса майка на една моя бивша съученичка е там-тя жената  я познавам от много години-развалина(като жена не е цвете за мирисане и света вода не напита),иначе шегаджийка,когато е на кеф звезди ще ти свали,но иначе е  неприятна.Охраната единя господин съшо е мой познат-той пък ,мекошав,душичка....
Като цяло работодателите според мен тука и те си играят своите игри.Има ги всякакви-но там,където по-често се сменя персонала е много зле...

# 124
Незнам,доколкото съм чула от майка ми-навремето той е израждал баба ми с майка ми,после майка ми с мен...Чудя се още,ще помисля.
[/quote]

Стига де, чак баба ти! Това за Горанов или Башлиев, че не схванах!

# 125
  • Провинция
Дами,аз ставам...След малко отивам в Клуб 33,някой иска да зпаовяда.... Mr. Green .... нядали ще се познаем... ooooh!

# 126
  • Провинция
Незнам,доколкото съм чула от майка ми-навремето той е израждал баба ми с майка ми,после майка ми с мен...Чудя се още,ще помисля.

Стига де, чак баба ти! Това за Горанов или Башлиев, че не схванах!
[/quote]

Башлиев,майка ми е 73 набор,а аз съм .... малка съм....А и мама ме родила много млада....Имам млада майка и млада баба Naughty Crossing Arms

# 127

Едната ми продавачка познава няколко момичета, доколкото разбрах на интервюто за работа доста са ги поизпотили, че чак за чужди езици е имало изискване  newsm78 /влашкия дали се брои - не зная/. Питали са също дали са запознати със фирмата, с това как се предлагат стоките и др. подробности. Ще я питам, ако има някакви отзиви, но чух, че по другите градове нещо ги дънят със заплатите, не са особено добри.

За работодателите - супер са! /особено аз  Joy/

# 128
Здравейте,съпругата ми ражда едното дете при Горанов и останахме много доволни.Следващото пак щеше да се роди при него,но възникнаха проблеми от друго естество и се роди в София.Иначе телефонът му е 0888540450.

# 129
  • София
Направо ме разбивате с тези коментари... къде си следите бременността тогава  newsm78 На мен ми беше трудно накрая до съседния квартал да ходя на преглед, а представям си да пътувам до друг град  Shocked

Аллекс, много идейна лентичка  Peace

# 130
яяя, аз си мислех, че темата няма да просъществува дълго,  ато и мъж си  имаме в нея....ще  я бъде значи... Laughing

Башлиев,майка ми е 73 набор,а аз съм .... малка съм....А и мама ме родила много млада....Имам млада майка и млада баба Naughty Crossing Arms

уф, добре че уточни...че се замислих

# 131
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
абе и аз си мислих, че темата е излишна като тема и не на място като сайт, ама на  Wink
първо разбрах, че има фирма, която доставя вода до домовете и наострих ушите.
после се доуточни, че .... абе не са компютри, а компоти; че не ги изнасяме, а ги внасяме... и така до края на вица  Blush
полезно беше де  Hug

шаренийката освен съд, адвокатски кантори и нотариат ще бъде и следствен арест  Tired има килии в подземната част.
за Панорамата, бяхме там на сватба, изглежда добре, но определено не е за сватби, сгъчкаха ни по 7 човека на маса, а те са едни особени и за да излезе средния трябваше да стават или тримата в ляво или тримата в дясно  Tired
иначе храната и обслужването бяха добре.
пропуснах ли нещо?  Flutter

# 132
Накой от вас поръчва ли от LaRedoute.fr, и аз искам ама не знам как става все още Embarassed

# 133
Как излишна, мила съгражданко, а, а?!?!  Joy
Понякога съм си мислила, че при наличието на цялата тая техника и технически грамотен народ, само козлодуйските булки ни няма из форума.
Ето дойде едно Зелено човече /не е извънземно, а симбиоза между Люлин и Панагюрище/ да ни поразмърда малко.
Комплименти, Зелено човече   bouquet Твоята социалност и любопитство са заразителни. Grinning

# 134
Виж в "На пазар", ако не си видяла вече, де.
Свържи се с някоя, която е поръчвала и тя ще ти обясни.

Общи условия

Активация на акаунт