Опит за тема - гр. Козлодуй :)

• 45 921
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • Провинция
Дами,как сте?!
Само да кажа една новина- в Девятката вече има по-хубави картофи.Казвам го понеже напоследък имаше много разочаровани клиенти от картофите там-на вид хубави,а вътре едни  гадни.Сега са по-поносими от 7-8 средни картофа 1-2 има някоя -друга точица за отсраняване,освен обелката!

# 136
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Как излишна, мила съгражданко, а, а?!?!  Joy
Понякога съм си мислила, че при наличието на цялата тая техника и технически грамотен народ, само козлодуйските булки ни няма из форума.
Ето дойде едно Зелено човече /не е извънземно, а симбиоза между Люлин и Панагюрище/ да ни поразмърда малко.
Комплименти, Зелено човече   bouquet Твоята социалност и любопитство са заразителни. Grinning

да де, ама в тоз форум ли?
и какво ще променим ако само си чешем езиците и то там, където само ние ще си се четем?
не че има кой знае какви надежди за промяна де....

кръговратче - 33, девятката, Нивеята, там някъде се вихриш, а?  Laughing ще те намерим в събота при традиционното развеждане на домочадието  Hug

# 137
  • Провинция
Как излишна, мила съгражданко, а, а?!?!  Joy
Понякога съм си мислила, че при наличието на цялата тая техника и технически грамотен народ, само козлодуйските булки ни няма из форума.
Ето дойде едно Зелено човече /не е извънземно, а симбиоза между Люлин и Панагюрище/ да ни поразмърда малко.
Комплименти, Зелено човече   bouquet Твоята социалност и любопитство са заразителни. Grinning

да де, ама в тоз форум ли?
и какво ще променим ако само си чешем езиците и то там, където само ние ще си се четем?
не че има кой знае какви надежди за промяна де....

кръговратче - 33, девятката, Нивеята, там някъде се вихриш, а?  Laughing ще те намерим в събота при традиционното развеждане на домочадието  Hug

Там-там...А ти ако си наблизко дай на ЛС да почваме,а? Thinking

# 138
Goody, два пъти проверявах - ми, в "По градове" сме. Къде да бъде темата?  newsm78
На мен пък ми е приятно да си бъбрим, ето помогнахме на новодошлите да се ориентират, някои разбраха за Глезотийката, други си отговориха на въпроса "каква ще е шарената сграда", полезно инфо за лекари и т.н.
В района 33, нивеята и 9-тката се вихрех допреди 4-5 години, сега съм южнячка в жк 3  Joy, ама наобикалям стария район поради бащино огнище.

Да допълня - утре ще мина да си купя картофи от 9-тката. Grinning

# 139
  • Провинция
Goody, два пъти проверявах - ми, в "По градове" сме. Къде да бъде темата?  newsm78
На мен пък ми е приятно да си бъбрим, ето помогнахме на новодошлите да се ориентират, някои разбраха за Глезотийката, други си отговориха на въпроса "каква ще е шарената сграда", полезно инфо за лекари и т.н.
В района 33, нивеята и 9-тката се вихрех допреди 4-5 години, сега съм южнячка в жк 3  Joy, ама наобикалям стария район поради бащино огнище.

Да допълня - утре ще мина да си купя картофи от 9-тката. Grinning

Само да не е свършила добрата партида,че да не ми се сърдите после Praynig Praynig Praynig
Е поне на мен ми харесват-в смисъл-по-добри са от последната им доставка,която беше много зле.

# 140
  • у нас
Все още не са свършили картофите гарантирам Laughing!

# 141
е, що не спиш, ами ги мислиш тия картофи....
И що се дразните, че Плюса бил в ревизия, пък не сложили табелка....То да се благодарим, че има  и Плюс, де.../още не съм влизала в него/
По този повод да кажа какво ме дразни напоследък мен - като вляза в магазин да търся нещо  определено и попитам продавачката и вместо това, което търся ми се предлагат сума ти други неща, коите НЕ искам, с квалификацията, че са били по-добри.....Абе искам си моето  и това е, имам си предпочитания и т.н., обаче не /последният случай беше в аптеката по повод на съвсем обикновени конци за зъби/...Последните няколко пъти когато пазарувах и при Петров в пърфюмерията пък, тотално объркване на продуктите от страна на продавчката - казвам, че искам нещо с аромат на портокал или мандарина  и тя казва "Ето,това е" и ми подава нещо с лимон...а то на дезодоранта дори си пише на бг, че  е лимонова трева,но...кой ли да чете...
 Thinking

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 01:07 от tuly

# 142
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
някой бил ли е на Нова Година на центъра?
много весело изглеждаше на козлодуйския канал, а ние така и не разбрахме, че ще има нещо  Confused

хич и не им се връзвай, една кака на Сонито ми се скара, че искам тънка памучна блузка, а не ватирана, подаде ми розова след като изрично казах оранжева, а накрая ми се скара, че трябва да прибира всичко по рафтовете, а аз нищо не съм купила  Crazy
"нежно" я попитах да вляза ли зад щанда и да и ги подредя.  Wink Мина и много бързо.
и в детския отпред ми направиха недобро впечатление  Tired

# 143
  • Провинция
Мацки,как сте днес?
Много хубавко време е вън-меко,но много кишаво....Иначе е супер за разходки.

Относно това за Нова Година и представлението на центъра-аз даже не знам,че е имало такова,а по принцип подобни събития са интересни.

# 144
Наистина е хубаво времето, сега се връщаме с бебо. Разходихме се 1 час и не срещнах познати, та се прибрахме, че няма какво да се прави.Гледам да се въртя в района, че малкия дявол като му щукне не се вози и бутам количка и го нося с една ръка.Исках да пазарувам, но няма магазин в който да вляза с количката.
Хайде слънчев ден!

# 145
много весело изглеждаше на козлодуйския канал, а ние така и не разбрахме, че ще има нещо  Confused
хич и не им се връзвай, една кака на Сонито ми се скара, че искам тънка памучна блузка, а не ватирана, подаде ми розова след като изрично казах оранжева, а накрая ми се скара, че трябва да прибира всичко по рафтовете, а аз нищо не съм купила  Crazy
"нежно" я попитах да вляза ли зад щанда и да и ги подредя.  Wink Мина и много бързо.

то от къде ли и да се разбере какво кога къде ще  има...Предполагам, че е е имало нещо все пак, защото доста заря се  изстреля от там /центъра/
От новата продавачка на детския магазин на Сони аз също не съм доволна...Не стига че е хлапе, но никога не ти обръща подобаващо внимание, че и винаги ми говори на "ти"...Между другото този магазин се измести срещу старото  пазарче, а в Сонито сега е магазин от сорта на "всичко по лев"

А за Йорданов ден някой да знае нещо - хвърлян ли е кръст в Дунава и имало ли е смелчаци за него...

# 146
  • Провинция

то от къде ли и да се разбере какво кога къде ще  има...Предполагам, че е е имало нещо все пак, защото доста заря се  изстреля от там /центъра/
От новата продавачка на детския магазин на Сони аз също не съм доволна...Не стига че е хлапе, но никога не ти обръща подобаващо внимание, че и винаги ми говори на "ти"...Между другото този магазин се измести срещу старото  пазарче, а в Сонито сега е магазин от сорта на "всичко по лев"

А за Йорданов ден някой да знае нещо - хвърлян ли е кръст в Дунава и имало ли е смелчаци за него...

Ще се наложи да видим в сайта на Козлодуй...Явно само там ще знаят...

# 147
  • Провинция
http://www.kozloduy-bg.info/?p=news&aid=1371 Ето го нашият герой  bouquet

# 148
  • София
Здравейте и от нас. С риск да ми се изсмеете, вчера с изумление забелязах нещо като пазар зад. бл.8 и 9, който, убедена съм, го нямаше предния път като минахме от там. Ще ме светнете ли?

lady_Blu, благодаря за комплиментите  Embarassed Честно казано аз много се изненадах, че няма тема за Козлодуй, а считам, че този вид отчетни теми са особено полезни. МАлко след като забременях с Калин се изместихме в нов квартал (Люлин) и ми беше страшно трудно да се ориентирам. Да, има карти подробни на София, ама не пише къде има детски магазини или хранителни стоки, нито пък къде правят зъбни снимки, да речем. И в този елементарен смисъл Люлинската тема много ми помогна. Едва пролетта с Калин в количката опознахме квартала, запознахме се с други майчета и така. Сега Люлин много ми липсва... В интерес на истината аз съм от Русе  Mr. Green , а от Панагюрище е мъж ми  Mr. Green
Всеки град си има своите особености, плюсове и минуси, и, разбира се, своя чар. А Козлодуй си има и Дунав, нещо, което в София много ми липсваше  Embarassed

Гуди, давай да я почваме революцията! За тържественото отбелязване на Новата година на центъра разбрах от сайта Козлодуй-бг.инфо (следя си го всеки ден), но Калин заспа рано и ние покрай него и така проспахме новата година.

Исках да пазарувам, но няма магазин в който да вляза с количката.

Аз пазарувам ежедневните неща от ПЛЮС-а, само там мога безаварийно да вляза, да разгледам и да напазарувам, без да се притеснявам, че съм с количка. Малък избор - малък, ама какво да се прави...

кragovrat, извинявай, че ти го казвам, ама ако пускаш няколко поста един след друг, по-добре ползвай тази опция: Редактирай  Peace

Като прочетох за картофите, сетих се, че забравих да спомена и аз нещо подобно: в ПЛЮС-а памперсите Памперс Джъмбо пак бяха 22,99 лв. онзи ден. Не разбрах докога обаче!!! А относно странния маниер да се дава акъл на купувач, който търси нещо определено, и мен ме изненада това, докато търсех пустата му кана. Получих една торба съвети като например да слагам марля на мивката и т.н.

# 149
  • Провинция
Няма проблем,не се сърдя.А и е добре някой да ме поправя,защото като гледам как съм тръгнала ще нашаря здраво темата с  мои постове един след друг.Това е бил седмичният пазар.Всяка сряда идва...

Общи условия

Активация на акаунт