Опит за тема - гр. Козлодуй :)

• 45 922
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
мариииана - може да си срещнала мен  Flutter и ние все мерим улиците   Sunglasses

кабелната има един козлюдуйски канал  ooooh! виж Козлодуй май беше, там дадоха посрещането на Нова Година. много хора е имало, едно хорце тропкаха   Laughing
може и от Йордановден да пуснат по-късно  Thinking

кръговрат, като ти гледам годинките можеш кафе с щерката да пиеш  Wink  тя и майка ти ми идва много млада Crazy но може да се обадя някой ден в 33, да питам за теб  Laughing

днес бях в общината, е няма такава смешка. момичето, което трябва да ме обслужи 5 пъти каза една дума грешно, една и съща дума!! явно така си я знае  Hug а рампата за колички е пародия, че и затисната с чувал с папки  Rolling Eyes какво ли ще стане ако някой с инвалидна количка реши да  попита убавиците там нещо...

вече виждам защо Тушев спокойно си слага онази досадна играчка точно на рампата - взема пример от общинарите  Tired

а аз се боднах в темата точно заради революцията  Wink не съм се навоювала още  Whistling

# 151
браво на момчето, кото хвана кръста...Гледах и репортажа...ама много роми, бе....А  и този ,дето се пенеше ,че кръста се хвърлял еди как си,  а не така, и той "бай мангал" ми мязаше...Явно се пени, че се е съблякъл човека, настодувал се е, пък не  е могъл да гушне паричиките... Laughing

А козлодуйския канал по кабелната не дава ли имено тия новини в този сайт или греша...

# 152
  • Провинция
мариииана - може да си срещнала мен  Flutter и ние все мерим улиците   Sunglasses

кабелната има един козлюдуйски канал  ooooh! виж Козлодуй май беше, там дадоха посрещането на Нова Година. много хора е имало, едно хорце тропкаха   Laughing
може и от Йордановден да пуснат по-късно  Thinking

кръговрат, като ти гледам годинките можеш кафе с щерката да пиеш  Wink  тя и майка ти ми идва много млада Crazy но може да се обадя някой ден в 33, да питам за теб  Laughing

днес бях в общината, е няма такава смешка. момичето, което трябва да ме обслужи 5 пъти каза една дума грешно, една и съща дума!! явно така си я знае  Hug а рампата за колички е пародия, че и затисната с чувал с папки  Rolling Eyes какво ли ще стане ако някой с инвалидна количка реши да  попита убавиците там нещо...

вече виждам защо Тушев спокойно си слага онази досадна играчка точно на рампата - взема пример от общинарите  Tired

а аз се боднах в темата точно заради революцията  Wink не съм се навоювала още  Whistling

На 20г Embarassed
Сега да не вземете да вдигнете една хубава атака срещу нас-дребните Laughing

# 153
  • София
Това е бил седмичният пазар.Всяка сряда идва...

Благодаря. А защо в сряда, нали е работен ден  newsm78

Гуди, аз за ЦБА/Тушев вече два пъти говорих за рампата, следобед ще говоря трети път и след това ще им обявя официален бойкот и всеки, с когото се запозная, ще бъде призован да се включи, докато не се оправят нещата  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 154
ееееееех, кръгче и вратчеее, нищо да не беше казвала за годинките пак щях да позная, че си колкото щерката.  Hug все на нож сте ...
 Hug няма да се делим възрастов принцип  Wink темата е за Козлодуй, а не за това кой колко ги е навъртял  Peace
зИленичко - няма ефект от приказките Tired а бойкот ... силно ми звучи. да пишеш до федерацията на потребителите е излишно, опитвала съм преди години с един чичка ... аз си мислих, че от общината би трябвало да вземат мерки, но не би, то и при тях е същата пародия  Tired
с една дума, аз се изчерпах откъм идеи и сега чакам свежи попълнения  Hug

# 155
  • Провинция
ееееееех, кръгче и вратчеее, нищо да не беше казвала за годинките пак щях да позная, че си колкото щерката.  Hug все на нож сте ...
 Hug няма да се делим възрастов принцип  Wink темата е за Козлодуй, а не за това кой колко ги е навъртял  Peace
зИленичко - няма ефект от приказките Tired а бойкот ... силно ми звучи. да пишеш до федерацията на потребителите е излишно, опитвала съм преди години с един чичка ... аз си мислих, че от общината би трябвало да вземат мерки, но не би, то и при тях е същата пародия  Tired
с една дума, аз се изчерпах откъм идеи и сега чакам свежи попълнения  Hug

Не уточних годините си в този смисъл,че искам да ти кажа нещо на въпреки!Извинявай,ако е прозвучало погрешно  bouquet

# 156
Споко,  Heart Eyes и инатчета пак си ви обичаме  Heart Eyes Heart Eyes

залепвам се за печката   Laughing ще творя

# 157
http://www.kozloduy-bg.info/?p=news&aid=1366  - ето тук, пък репортажа започва с пъровто бебе на годината...Само чуйте майката каква е словоохотлива... ooooh!

# 158
  • Провинция
http://www.kozloduy-bg.info/?p=news&aid=1366  - ето тук, пък репортажа започва с пъровто бебе на годината...Само чуйте майката каква е словоохотлива... ooooh!
ooooh! ooooh! ooooh!

# 159
някой бил ли е на Нова Година на центъра?
много весело изглеждаше на козлодуйския канал, а ние така и не разбрахме, че ще има нещо  Confused

Да, ние.
Празнувахме в р-т Дунав и някъде към 12,20 - 12,30 ч. видяхме, че се събира народ на площада, та и ние там. Имаше хубава заря, хоро и накрая не зная как е било, защото се върнахме в ресторанта. Много подвижно посрещане направихме - щъкахме напред-назад, но това ни спести преяждането и лентяйстването пред тв. В "Дунав" беше супер, то щото ние бяхме .... 20 души компания  Grinning, макар, че можеше още да се желае от оркестъра, малко турбо ми дойде фолка накрая.

Кой беше в Максито - да разказва.

Гуди, я кажи в кой магазин в Сонито, да не са се издънили моите Убавици, че сега ги вкара в приключение....

# 160
  • у нас
В Максито бе супер,имаше програма и томбола.Посети ни Дядо Мраз и всичко бе на 6.В ресторанта бяхме 80човека ,а нашита компания 10бройки Simple Smile.ако си бяхме в къщи след 12 да сме заспали от скука с мъжо.Деца ми са на на 15 и 23год. и празнуват с няхни си компании.

# 161
  • Провинция
Добър ден,дами!
Как сте днес?Събудете се с по едно горещо кафе от мен kaffeetrmker_2

# 162
  • БГ
да ви честитя новата година и аз.празнувах си кротко у нас.  Hug
то много сте изписали, картофи глезотийки......... Whistling, абе темата е полезна.
за АГ - да кажа че си следих бремеността при д-р.Стояноваска в Здраве1, доволна съм, чувам че много мами ходят в Плевен на АГ  вече за това.
Маникюри- и аз не съм доволна от русата мацка в Черно и бяло.
филтри за Брита - от посочения магазин до съда съм поръчвала ,но трябва да се уточни че става въпрос за точния модел Брита .аз давам минерална а от Брита ползвам за кафемашина и др.

хубав ден момичета !

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 09:48 от tevolere

# 163
  • Провинция
то много сте изписали, картофи глезотийки......... Whistling, абе темата е полезна.
за АГ - да кажа че си следих бремеността при д-р.Стояноваска в Здраве1, доволна съм, чувам че много мами ходят в Плевен на АГ  вече за това.
филтри за Брита - от посочения магазин до съда съм поръчвала ,но трябва да се уточни че става въпрос за точния модел Брита .аз давам минерална а от Брита ползвам за кафемашина и др.
Готини дрешки- освен зад КАТ  на бл.44 гаражчето , има ли другаде качествени дрешки за млади мацки ?
хубав ден момичета !

Чувала съм,че има интересни неща на Червения площад,къщата на ъгъла,бившото 2be и в Чиполиното има хубави дрешки,но са малко скъпички.До Клуб 33 има един бутик - не съм влизала,но много хора хвалят стоката.Хвърли едно око и в комплекс "Сони"-там никога не съм влизала и даже не знам какво се предлага.
Само да уточня,че не давам гаранция дали и на теб ще ти допаднат нещата в тези магазини-все пак всеки има различен вкус и виждане за нещата.

# 164
  • БГ
Готини дрешки- освен зад КАТ  на бл.44 гаражчето , има ли другаде качествени дрешки за млади мацки ?
хубав ден момичета !

Чувала съм,че има интересни неща на Червения площад,къщата на ъгъла,бившото 2be и в Чиполиното има хубави дрешки,но са малко скъпички.До Клуб 33 има един бутик - не съм влизала,но много хора хвалят стоката.Хвърли едно око и в комплекс "Сони"-там никога не съм влизала и даже не знам какво се предлага.
Само да уточня,че не давам гаранция дали и на теб ще ти допаднат нещата в тези магазини-все пак всеки има различен вкус и виждане за нещата.
за Чиполино- са ми под всякаква критика, турски и китайски стоки на високи цени за това качество ooooh!, а с този Червен площад ме уби ....... сякаш сме във Варна,  Laughingповдигна ми настроението Peace.За Сони- ще погледна.

Peace

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 09:50 от tevolere

Общи условия

Активация на акаунт