Опит за тема - гр. Козлодуй :)

• 45 922
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
В сайта, който ти дадох има координати, но понеже си новодошла - това е най-посещавания мед. център - МЦ „Дарис” – 8 93 00
Ако малкият послушко се влоши /дано не стане така/, позвъни утре сутринта, има педиатър, но от рецепцията ще те ориентират най-добре. МЦ "Дарис" се намира малко след комплекс "Сони", точно на завоя на пътя за централата.

# 196
  • София
Лейди Блу, благодаря  Hug

Ще ми е интересно какво ще споделят другите също... особено конкретно за лекари... то в голям град с огромен избор като София пак има проблеми с добрите педиатри, та представям си тук... (засега май Калин е по-добре)

# 197
  • Провинция
Момичета,знаете ли тук някъде в Козлодуй или селата  на около,където мога да дам дрешки за деца от различна възраст?Чух,че в СОУ "Хр.Ботев" имат някои бедни ученици и събират  дрешки за тях,но не съм много сигурна за информацията.

# 198
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Момичета,знаете ли тук някъде в Козлодуй или селата  на около,където мога да дам дрешки за деца от различна възраст?Чух,че в СОУ "Хр.Ботев" имат някои бедни ученици и събират  дрешки за тях,но не съм много сигурна за информацията.

до 7 години в Борован, за над 7 събираха за дом в с Бърдарски геран, но не съм сигурна дали този дом съществува още  Confused
ако искаш изчакай великденските мероприятия, сигурно пак ще организират нещо  Hug

зеленко - знам само за два педиатъра - Олга Николова в болницата (завеждаща детско отделение) и Павлина Николова - в Дарис;
нашата лична лекарка е била педиатър преди промените и следи малчо от бебе, затова не мога да взема отношение; за сериозни неща сме търсили специалисти навън  Hug

# 199
  • До сърцето...
... знам само за два педиатъра - Олга Николова в болницата (завеждаща детско отделение) и Павлина Николова - в Дарис;  Hug

За Павлина Николова имам лошо мнение - преди години каза, че щерката е неизлечимо болна и ни наплаши неимоверно.
Аз съм доволна от нашия личен лекар, Д-р Принова (на децата), прие ни нормално като пристигнахме нови в града и досега не си спомням случай да съм се оплаквала от нея. Аз не обичам антибиотиците и тя не забравя да се съобразява с това. А малката беше доста проблемно дете от здравсловна гледна точка. А и децата я харесват. Спокойна лекарка.
С една дума - препоръчвам ти Д-р Принова. Hug

# 200
  • БГ
tevolere, пробвай и в новооткрития бутик "Интрига". Харесах една пола, наистина страхотна, една дама от компанията беше на нова година с нея и страшно ми хареса. Много харесвам заниманията с дрешки, хоби ми е, иначе работя само с мъже и това през годините ми е липсвало.

Къде е този бутик?
и на мен ми е хоби, повече пазарувам за мен ,кое то не ми стане- е за магазина , мерси за инфото, ще разгледам Peace
педиатри-недоволна от Олга Николова съм аз също Peace

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 09:54 от tevolere

# 201
  • София
Здравейте и от нас. Бяхме на доктор и работата не е добре. На всичко отгоре Калин нощеска вдигна температура (сутринта беше 38,7 анално). Кашлищата се влошава, на всяко кашляне плаче жално. Преди нас имаше 2 дечица и след нас дойде още едно - абсолютно по същия начин кашляха, само не плачеха. Изписаха следното: антибиотик АЗАТРИЛ (най-лек бил, дава се на 24 ч., защото гърлото било много зле и лекарката се притесни да не стане... май пневмония каза?!?) и капки СИНЕКОД за гърлото, което било МНОГО зачервено. Някой да е ползвал тези лекарства? Да, и да си намалим парното.... обвинено беше непостоянното време и категорично не е зъб.

# 202
Радика, с теб май сме доста добри познати, а, а ? Joy
Да имаш синче на име Бари?  Joy
Ако бъркам, значи школовката ми от КГБ е дала фира.

Момичета, аз само да се изфукам - не пуша от 06.01.2010, от 21,00 ч.
Трудничко е.

Зелено човече, дано Калин бързо да оздравява!

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 11:53 от lady_Blu

# 203
  • Провинция
Радика, с теб май сме доста добри познати, а, а ? Joy
Да имаш синче на име Бари?  Joy
Ако бъркам, значи школовката ми от КГБ е дала фира.

Момичета, аз само да се изфукам - не пуша от 06.01.2010, от 21,00 ч.
Трудничко е.

Зелено човече, дано Калин бързо да оздравява!

Ами честито,дано се спарвиш без прегрешения и изкушения  Hug

# 204
Зелено човече моята щерка беше с абсолютно същите оплаквания миналата седмица само че имаше и малко налеп по сливиците и температурата й стигна до 39,4, пи Азатрил и се оправи за няколко дни, само дето загуби апетит.За гърлото и кашлицата давах един сироп(билков)- Eн Ти Тус http://www.ecopharm.bg/lang_bg/product.php?id=66, но Калин май е малък за него.Желая  скорошно оздравяване на Малчо.

# 205
  • София
Между другото при прегледа днес преди нас имаше две дечица и след нас дойде още едно - всичките кашляха точно като Калин. Явно нещо е от климата, аз така си го обяснявам. И лекарката каза, че тук парното било много силно, та и това влияело. В квартирата ни регулаторите са повредени, много неприятно, дано напролет да може да се оправят.

Лейди–Блу, браво за не-пушенето   bouquet

# 206
Зеленичко, по-скоро ми се струва, че е неприятния вирус, през който минахме цялото фемили. Баткото го започна, племенницата, аз и така наред до баба и дядо. Същата кашлица, упорита и неминаваща дъъълго време. Дано антибиотика помогне и Калин се възстанови бързичко.

# 207
зелена, при кой лекар ходихте на консулт

# 208
  • София
В крайна сметка отидохме в МЦ Дарис при д-р Павлина Николова. Имаше ужасно много хора за някакви контролни прегледи, а и болни дечица имаше, както казах, 2 преди нас и 1 дойде след нас.

# 209
  • Провинция
Момичета,аз малко ще се върна на темата за "добрите продавачки и хубавия персонал"...
Попаднах на едно момиче на около 21-22 максимум 23 годишна.В магазин за дрехи в комплекс "Феникс"(Над р-т Дунав).Влизам аз и разглеждам дрешките,а момичето се облегнало на касата на вратата и ме гледа като  Shocked. Както бях с гръб към нея по едно време се обърнах,за да я питам относно една ризка,а тя - девойката-някъде между закачалките за дрехите(от тези дето са насредата на клиентската зала) и пуши и се шупкаше нещо покрай едни дрехи,който явно "пооправяше".Много непиятно ми стана.В магазина за дрехи да пуши и с цялото си нахалство да се разхожда около закачалките с дрехи ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт