Опит за тема - гр. Козлодуй :)

• 45 922
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Калин заспа и идвам да си допиша  Mr. Green

Моля всички да се чувстват поканени на срещата, тя е Козлодуйска, а не "бебешка"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

зИленко - "госпожа управителката" е нещо ново  Thinking аз преди време говорих със собственика.
реших си проблема като не ходя там  Peace в интерес на истината заобикалям магазина отдалеч. точно заради тези играчки.  Tired глупави и изнервящи ми се струват с тоя шум, светлини и досадно клатене  Confused

Да си призная, че последния път като влязох, звучеше чалга и се потресох - не вярвам да пазарувам там повече, а за цените няма да коментирам. Продължавам "борбата" от принципни съображения. Днес като минах от там, играчката пак беше където не й беше мястото, обаче докато чаках управителката да си говорим пак,  я изместиха (  newsm78 ), а и Калин се изнерви, та оставих за утре да видя как е положението. Иначе пазарувам от ПЛЮС-а и от "кифлите" (така съм си кръстила един магазин до Офис 1 - там има много готини кифли)

А относно вестника и сайта - май са едно, поне съдържанието им се припокрива, но аудиторията май е по-различна  newsm78

# 181
  • София
Здравейте и от нас. Въпреки мъглата срещата премина чудесно. Сладкарницата е супер, кафето е разкошко, а ако поръчаш кафето с мляко, млякото идва в невероятна малка каничка  Mr. Green Наистина не се пуши и има само един кусур: много е топло. Драго ми беше да се запознаем с присъствалите, другия път - с още  Peace

# 182
  • До сърцето...
... една кака на Сонито ми се скара, че искам тънка памучна блузка, а не ватирана ...

Аз при тая кака не пазарувам, като я видя в магазина и не влизам. Все ми обяснавя колко страда заради това че искам да си купя нещо...

lady_Blu, твоите имат още много да учат от тази "кака". Апропо, ти кога стана жител на жк-то??? Аз си мислех, че си силно "центърна" !!!

Здравейте и от нас. Въпреки мъглата срещата премина чудесно. ...

Другия път - и снимков материал.

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 13:39 от Radika

# 183
  • София
Radika, аз за тази пуста кана вече си кореспондирам с дистрибутора и ми предложиха да ми изпратят с куриер, че ще имам претенции за цвета и модела  Mr. Green  Приемам извиненията Peace
Честно казано не се сетих за снимки на срещата  Whistling Whistling Whistling

# 184
Някъде от 4-5 години вече съм южнячка от жк-то. Макар, че си завъдих и къща и вече не зная къде и как  Joy

Гуди, искам да знам откъде взимаш тая енергия, направо ме шашна! Искам и аз   bouquet

Зеленко, много сте сладки! И двамата Simple Smile

# 185
Момичета, много съжалявам-не съм видяла поканата за срещата. Другия път дано да не пропусна.

# 186
  • До сърцето...
... даваха репортаж  за две дечица, ... линк към репортажа http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=150370

Познавам и жената, и мъжа, само защото ми бяха комшии. И двамата бяха сами по себе си хубави хора, но заедно - тц!!! Тя все се мъкнеше самичка отначало с едното, после и с двете деца, а той се занимаваше със свои работи - фитнес, коли и прочие.
Като жена взимам страната на Руми, но само те двамата си знаят... къде е ключа от бараката.

# 187
  • София
Момичета, много съжалявам-не съм видяла поканата за срещата. Другия път дано да не пропусна.

Аз трябва да се извиня, че толкова късно уточнихме срещата, но така се случи...
Когато организирахме софийските бебешки срещи, всеки си каза мнението: ден, час, място, съобразихме се за къде и кога има най-много желаещи и обявявах срещата поне няколко дни предварително.
Тук сме чувствително по-малко хора, градът е по-малък, изборът - също, така че ще стане дори по-лесно... Я всеки да си каже кога му е удобно (принципно)  Whistling Whistling Whistling

П.С. Аз също благородно завидях на Goody за енергията и за начина, по който се занимаваше с младия господин. Аз съм по-друга, не ми идва така да говоря на Калин   341uu

# 188
  • БГ
lady_Blu развивам се в друг бранш ,  това ми е само хоби ,но директната реклама тук е забранена май знам ли вече........., но предпочитам по-скъпи и качествени дрешки.твоето магазинче кое е ?
 като дойдох в този град и аз като зелено човече се възмущавах от магазините , странни ми бяха тези тип бакалии и гаражи и фургони, продължавам да се възмущавам.........няма нормален магазин тук било за дрехи или  хранителни стоки и не може да има явно,имайки предвид местните хора тук.

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 09:53 от tevolere

# 189
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Blush Blush Blush а аз се срамувах да се покажа  Blush Blush Blush
и в сладкарницата днес и в темата сега  Crazy
че с това моето чудо на батерии (ама от тези дето не се изтощават) и с тоя тУтУнясал   Rolling Eyes тати днес беше живо чудо   Crazy вие ни видяхте де  Whistling

следваща среща само ако направят зоопарк в града и моя се бутне в някоя клетка  Laughing

радиии  hahaha е няма угодия  Hug аз и докарах ядове че не искам да купя, ти обратното  Joy айде да се съюзим и да я посетим колективно  Wink

теволере, а в Аристон М ходила ли си? по сведения от комшийки (АЖК-то работи безотказно  Whistling ) стоките си ги бива, а и цените де Crazy

# 190
tevolere, пробвай и в новооткрития бутик "Интрига". Харесах една пола, наистина страхотна, една дама от компанията беше на нова година с нея и страшно ми хареса. Много харесвам заниманията с дрешки, хоби ми е, иначе работя само с мъже и това през годините ми е липсвало.

# 191
  • Провинция
tevolere, пробвай и в новооткрития бутик "Интрига". Харесах една пола, наистина страхотна, една дама от компанията беше на нова година с нея и страшно ми хареса. Много харесвам заниманията с дрешки, хоби ми е, иначе работя само с мъже и това през годините ми е липсвало.

Къде е този бутик?

# 192
До съда, в тунелчето, през което можеш да излезеш към ломското.

# 193
  • Провинция
До съда, в тунелчето, през което можеш да излезеш към ломското.
  bouquet

# 194
  • София
Здравейте и от нас. Мойто диваненце е с кашлица, та приемам коментари за педиатри  Whistling Whistling Whistling

За следваща среща, може да е на открито, ние по принцип сме хаймани с Калин  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт