Опит за тема - гр. Козлодуй :)

• 45 922
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
  • Провинция
Вчера качих линк-към статията за затварянето на болниците,друг с вписаните в онази листа с подписите и трети с линк за подписване на петицията, в един сайт...Уви явно модетаторите са го премахнали....Защо ли?

# 226
  • София
Здравейте и от нас. Макар и още с кашлица, хрема и температура, Калин е видимо по-добре  Simple Smile

Добре дошла на Габи   bouquet

За каните БРИТА - последно  Mr. Green - аз си поръчах от дистрибуторите, но от там ме увериха, че тази седмица започват да работят с Технополис и ще има и в Технополис - Враца, т.е. може да се поръчват от магазина "Стоки от Технополис" до Съда  Peace

За болницата... това ми е един от притеснителните въпроси, от как се изместихме тук. Сега съвсем я втасахме  ooooh! Тъй като гледам, остава да си правим здравни застраховки и това е положението...

# 227
Цялата истина е,че става въпрос за много пари и никой не мисли за хората.Правителството е решило да прави поредната здравна реформа, но отново нещата са недомислени.Наистина има общински болници, които са за закриване, но нашата определено не е от тях.За сега все още няма нищо сигурно, на 20 ще се разбере дали ще подпишем договор, до тогава ще направят всичко възможно да отговорим на всички условия.

# 228
  • Провинция
Момичета,направих тема за болниците и петицията в "Клюкарника".Ето и линк http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=462299.new;topicseen#new ... Като гледам коментарите,повечето подкрепят иниацитивата да се затворят малките болници,където няма специалисти... Tired
Не,че нещо ама Софианци и Плевенчани на всеки ъгъл си имат болници и МЦ "Центрове" ,а ние....една си имаме-зор и нея да ни вземат!

# 229
  • София
Пък аз да се похваля, че днес проби първото зъбче на Калин  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 230
  • Провинция
Пък аз да се похваля, че днес проби първото зъбче на Калин  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Браво,браво на малкото човече....Да ви е честито зъбчето newsm47

# 231
Честито зъбче на мъника  Simple Smile

# 232
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
.....За болницата... това ми е един от притеснителните въпроси, от как се изместихме тук. Сега съвсем я втасахме  ooooh! Тъй като гледам, остава да си правим здравни застраховки и това е положението...

е и? какво като си направиш здравна застраховка? нали пак трябва да идеш някъде (болница здравен център) където работят с тази здравна компания? а и здравната компания те "насърчава да се обърнеш към личния лекар и бърза помощ преди да се обърнеш към тях" това е цитат  Rolling Eyes от нашата здравна компания.

hahaha значи е бил зъб все пак  Hug А честито! и следващия път обещавам - няма да проверяваме дали бебо има зъби  Joy че току виж бръкнал в устата му за лична проверка  Crazy

# 233
  • София
Благодаря за поздравленията за зъбчето на Калин... Малко късничко дойде, ама...

Искам да питам пак за детски магазини. Аз се сещам за БЕБИНО (а.к.а "бабата") срещу индианската площадка, новия магазин до него и въпросното Чиполино.... А други  newsm78 Вчера искахме да купим нещо беличко за първото зъбче и се видях в приключение. При бабата като казах "Нещо дребно бяло, за зъбче" и ме изгледаха ей така  Shocked : не само бабата, ами и клиентите в магазинчето.... Новият магазин пък не работеше, а уж е до 19 ч.

.....За болницата... това ми е един от притеснителните въпроси, от как се изместихме тук. Сега съвсем я втасахме  ooooh! Тъй като гледам, остава да си правим здравни застраховки и това е положението...

е и? какво като си направиш здравна застраховка? нали пак трябва да идеш някъде (болница здравен център) където работят с тази здравна компания? а и здравната компания те "насърчава да се обърнеш към личния лекар и бърза помощ преди да се обърнеш към тях" това е цитат  Rolling Eyes от нашата здравна компания.

Останах с впечатление, че проблемът е само с болницата  newsm78 Нали има и няколко частни медицински центрове? Най-малкото за преглед и преценка.... А и без това чух и прочетох, че не всеки се доверява на болницата и ходи "на частно".... И в крана сметка съвсем се обърках, последно се обсъжда закриването на АГ и хирургическо отделение, нали така, а то какво остава тогава?

# 234
зелено човече  и аз се сещам само за тези магазини  newsm78 А моят юнак е настинал нещо, вчера го водихме при Николова- зачервено гърло и хрема. Изписа ни Стодал и капки Коларгол. Сега нослето му е  hahaha

# 235
уф, на нас пък за зачервено гърло ни прасна направо антибиотик,  и то Зинат, който е един от най-силните...това беше в средата на декември.../ако говориш за Павлина Николова/
тия прегледи, да ви кажа, хич не ме устройват...Вярно, имаме финанси, ама то преглед 20 лв. ,рецепта за 45 лв., аптеката не издава фактури, а и да издава - не ти се осребряват разните му какпки, сиропчета и т.н....И накрая общо около 50 лв. най-малко...Ами ако имаш 2 деца например- как ще се смогне с прегледите...че и втория преглед, контролен,  и той 15 лв.
А относно това дали е хомеопат - има табелка на вратата й, но доколкото знам един хомеопат лекува САМО с хомеопатични лекарства, без да  използва други...

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 11:00 от tuly

# 236
  • Провинция
А относно това дали е хомеопат - има табелка на вратата й, но доколкото знам един хомеопат лекува САМО с хомеопатични лекарства, без да  използва други...

По принцип и аз така знам,че хомеопатите лекуват само с хомеопатични средства,ама те нашите понеже толкова са и хомеопати...за това предписват антибиотици

# 237
Да, за Павлина Николова. На нас един единствен път ни е изписвала хомеопатични гранули- Calcarea Carbonica(за зъбите), но като че ли от нея съм най-доволна в Козлодуй.

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 10:49 от gabi_

# 238
е щото други няма,за това си доволна...т.е. няма подходяща база за сравнение...

# 239
  • София
Я сега да ви застрелям пак с въпрос от серията "тъпи"... някой споменал на мъж ми, че имало тук хубава фурна, ама той не се сетил да пита къде е.... та ще може ли някакви указания  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт