Опит за тема - гр. Козлодуй :)

• 45 922
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
  • Провинция
Я сега да ви застрелям пак с въпрос от серията "тъпи"... някой споменал на мъж ми, че имало тук хубава фурна, ама той не се сетил да пита къде е.... та ще може ли някакви указания  Embarassed

Фурна?! newsm78
Освен на Ломското-там имаше преди време една,много я хвалеха....
Иначе всеки по-голям магазин си има фурна,ако не се лъжа-Тушев,Короната.....и т.н.

# 241
За фурните и аз да кажа- предполагам че е тази на Ломското - магазина се казва "Орион-Делта".
Тушев - вече няма фурна, а останалите са на Зорница-Попов и Короната.
В някои магазини докарват хубав хляб и от Гложенска фирма, но трябва да се обикаля и разпитва.
Ние за сега предпочитаме франзели и питки от Плюса Peace

# 242
  • Провинция
За фурните и аз да кажа- предполагам че е тази на Ломското - магазина се казва "Орион-Делта".
Тушев - вече няма фурна, а останалите са на Зорница-Попов и Короната.
В някои магазини докарват хубав хляб и от Гложенска фирма, но трябва да се обикаля и разпитва.
Ние за сега предпочитаме франзели и питки от Плюса Peace

За Гложенската и аз съм чувала добри отзиви Peace

# 243
  • БГ
Здравейте,
болница-не виждам смисъл въобще от тази болница, всичко е под всякаква критика, нямам наблюдения за АГ -отделението, може да е ок. Бях отишла за спешен случай с детето, а детската дежурна лекарка ме пита какво му е, защо било така, аз ако знаех какво му е да съм казала веднага и да съм взела сама мерки. Прехвалената Олга Николова, назначи лечение без да са направили по-подробни изследвания с антибиотик и като видя че не помага назначи друг. Нямаше отговор за диагноза, за по-лесно,като питах защо не направят изследване със вземане на материал, сестрата отговори, че вече било късно, правело се в самото начало. Доволна съм от сестрите в детско отделение , от лекарите -не .Бих пътувала до Плевен и Враца отколкото да ходя тук.И съм ЗА- здравните застраховки.
Фурна -знам  и аз на Ломско ,че си пекат нещата  но не съм им фен .
Харесвам хлебчетата на Плюс-а.
зелено човече-честито зъбче-аз знам че се пукат пуканки при  появило се зъбче.И не се учудвай, тук много продавачки гледат умно като търсиш по-различен продукт!

# 244
да,  и аз знам за пуканки....но го научих доста късно, така че за моя юнак не е имало нито бели неща, нито пуканки... Laughing

съгласна съм с мнението ти относно болницата....За съжаление не винаги може да се пътува и би било хубаво да има здравно заведение в града, но предвид обслужване и отношение, както  и  това, че става дума за здраве или човешки живот - по-добре на път, от колкото тук...Аз н есъм лежала в козлодуйската болница, и дано не ми се  и случва, но съм ползвала два пъти  услугите на спешното - един път за мен /когато не можаха да ми направят свястна кардиограма и се чувствах  адски зле,  ате ми казваха че съм ок/ и втория път - за малкия, когато падна  и си разби главата, т.е. сцепи се кожата на челото и трябваше да го залепят, ама така го залепиха, че детето има белег сега...
И за съжаление си права, че назначават лечение без да са направени съответните  изследвания и антибиограми...хайде, поне кръв и урина да пуснат, за да са сигурни, че има възпаление някакво, инфекция или каквото там има...И изписват антибиотик и после, като отишла колата в барата, и се сещат за изследвания, обаче те не са реални поради приема на антибиотик и др. лекарства...
За това в повечето случаи - за малкия, не ме съдете само, но гледам да прибягвам до лекар колкото се е възможно по-рядко, първо пробвам с бабини неща, с някое друго сиропче или нещо хомеопатично, което му е действало  и преди...така 2-3 път исме се разминавали с  антибиотици...Че нашите баби и майки да не би нон стоп антибиотици да са пили навремето /както сега децата ни - по 2-3 вида за  един курс на лечение и в рамките на месец-два/......

а като става дума за фурни - някой има ли хлебопекарна...или поглед върху тях

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 14:59 от tuly

# 245
  • София
Кой се интересуваше за даряване на детски дрехи  newsm78 Във входа на общината от към главната улица отляво има залепена информация, до 18-ти януари продължава Коледно събиране  Peace
А карта на Козлодуй продават в Общината Peace на касата, където се плаща таксата за регистрация за настоящ адрес.
Бяхме с мъж ми, така че не вдигнах скандал за запречената рампа за колички, а кротко го написах в книгата за мнения, да остане черно на бяло  Mr. Green

За час и половина свършихме толкова неща, за които в София само за път между отделните места щеше да ни отнеме половин ден  Laughing Laughing Laughing

За зъбчето, аз знам, че за събче се пукат пуканки и се купува нещо бяло за детето. Е, днес все пак намерихме едно бяло боди, вярно, имаше синичко по ръбовете, ама  Mr. Green

# 246
  • Провинция
Кой се интересуваше за даряване на детски дрехи  newsm78 Във входа на общината от към главната улица отляво има залепена информация, до 18-ти януари продължава Коледно събиране  Peace
А карта на Козлодуй продават в Общината Peace на касата, където се плаща таксата за регистрация за настоящ адрес.
Бяхме с мъж ми, така че не вдигнах скандал за запречената рампа за колички, а кротко го написах в книгата за мнения, да остане черно на бяло  Mr. Green

За час и половина свършихме толкова неща, за които в София само за път между отделните места щеше да ни отнеме половин ден  Laughing Laughing Laughing

За зъбчето, аз знам, че за събче се пукат пуканки и се купува нещо бяло за детето. Е, днес все пак намерихме едно бяло боди, вярно, имаше синичко по ръбовете, ама  Mr. Green

Аз бях с даряването с дрехите...Ще поразпитам някой дали зане каква е точно процедурата.Мерси,много  bouquet

# 247
Здравейте Козлодуйски мами и от мен  bouquet
Включвам се с най-голямо удоволствие в темата и ще я следя редовно. За сега само това от мен, защото трябва да чета назад какво сте писали и да се разпиша по обсъжданите теми  Peace

# 248
Ей Марсия, най - накрая Hug
Къде се изгуби, нямате и в нашата темичка (аз продължавам да си я чета Crazy)
Знам,че има подфорум за това,но и вас да питам Hug -  ако някой има впечетления от Рибарица да ги сподели и ако може препоръки Crazy
Приятен ден от мен  bouquet

# 249
Marsia, привет и от нас  Hug

# 250
Здравейте здравейте  Heart Eyes
За майската тема и изгубих края защото Денислав е доста диво дете и не ми остава време за форума, пък и те много пишат и не успявам да чета. Но обещавам че тук ще съм редовна Simple Smile
Успях да попрегледам назад какво сте изписали, но няма да споделям мнение защото трябва да хапна и да ходя до личната. От една седмица спрях да кърмя малкия и сега се е запушил канал и ще трябва да пия нещо че болииииииии  Sick Лична ни е др Кожухарова. Доволна съм от нея, разбрана е и ако проблема с който си отишъл при нея не е от нейната компетенция не се притеснява и те праща при специалист.
За педиатърките по-доволна съм от Павлина, но и при нея има какво още да се желае. За Олга неискам да чувам след като  изписа Зинат на малкия когато нямаше още 40 дни и то за запушени слъзни канали.  Tired Добре че не му го давах, а го заведох при очен  Peace
Айде мацки за сега толкоз че няма време  Mr. Green

# 251
  • Провинция
Привет и от мен,Мариса Hug

# 252
  • София
Здравейте и от нас. Бяхме на контролен преглед, Калин е много по-добре, но още малко ще трябва да пие лекарства за кашлицата. В две аптеки питах издават ли фактури - ами издават си хората. Явно ще вървим на към здравна застраховка за Калин  Peace

Добре дошла на marsia__kzl     bouquet

И сега искам да питам за театъра. Във вестника пише, че на 28.01.2010 г. от 18,30 ч. в Дома на енергетика ще има представление - "Палавите вдовици" с участието на Стоянка Мутафова.
Да си призная, в София не ни оставаше време за театър, там факторът задръстване играеше ужасяваща роля, но тук направо съм се полакомила да вземем да идем.
Някакви впечатления ще споделите ли, ако сте ходили!

ЕДИТ: Таковата... театърът е за мен най-вече Simple Smile Калин вече е бил на едно тържество детско тип "Театър", но там беше шумно и като се уплаши от една Баба Яга, никой не чу, че плаче. Тук се чудя как да го измъдрим, ама ще видим Simple Smile

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 19:55 от зелено човече

# 253
  • Провинция
Здравейте и от нас. Бяхме на контролен преглед, Калин е много по-добре, но още малко ще трябва да пие лекарства за кашлицата. В две аптеки питах издават ли фактури - ами издават си хората. Явно ще вървим на към здравна застраховка за Калин  Peace

Добре дошла на marsia__kzl   bouquet

И сега искам да питам за театъра. Във вестника пише, че на 28.01.2010 г. от 18,30 ч. в Дома на енергетика ще има представление - "Палавите вдовици" с участието на Стоянка Мутафова.
Да си призная, в София не ни оставаше време за театър, там факторът задръстване играеше ужасяваща роля, но тук направо съм се полакомила да вземем да идем.
Някакви впечатления ще споделите ли, ако сте ходили!

За театъра нищо не мога да споделя...Виж представленията,организирани от общината и училищата,заради някой празник са  доста интересни.Но на  твоят малък принц май му е рано за подобни модерни танци и сцени.

# 254
И аз за театъра нищо не мога да кажа.
По-късно ще ходя да търся на Дени бебешки наколенки, че от пълзене леко са му червени коленцата  Sad Надявам се да намеря в някой магазин. Ако някой е виждал някаде, ще се радвам да сподели.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт