Опит за тема - гр. Козлодуй :)

• 45 926
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Има нови изисквания, които касата постави в петък следобяд и даде срок три дни.Става въпрос за допълнителни лекари.По двама кардиолози, гастроентеролози, ендокринолози, пулмолози и тн.Условия, които са трудно изпълними за 3 дни.

# 271
  • София
Обявявам Козлодуйска среща в неделя (24.01.2010 г.), 11 ч., сладкарница Парфе (комплекс Сони)  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 272
Има нови изисквания, които касата постави в петък следобяд и даде срок три дни.Става въпрос за допълнителни лекари.По двама кардиолози, гастроентеролози, ендокринолози, пулмолози и тн.Условия, които са трудно изпълними за 3 дни.

и меко казано невъзможни...то болниците един специалист не могат да си  осигурят, пък камо ли двама или трима....
то така не се прави реформа, според мен трябва д асе привлекат специалисти с по-добро заплащане, по-добра база...а не лекарите да бягат по големите градове  и болници... Peace

# 273
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Thinking за един гастроентеролог тук знам, а от другите май и по един няма  ooooh! . не че ги познавам всички лично (пази Боже)
няма да е лесна тая  Tired не стига, че я строиха от 75 година и още не е завършена, а сега ще я закрият  Confused

# 274
  • София
Започнах обновяването на началния пост. За днес сколасах до 6-та страница, като намеря време, пак ще дописвам. Довърших! Приемам критики и коментари  Mr. Green

Я да питам имате ли ТВ? Ние сме към Европком и току-що спря  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Обявявам Козлодуйска среща в неделя (24.01.2010 г.), 11 ч., сладкарница Парфе (комплекс Сони)  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 20:54 от зелено човече

# 275
д-р Вътова-кардиолог, д-рСтояновска-ендокринолог, д-р Тихолов-пулмолог, д-р Ончев- гастроентеролог.От всички имаме по един, а те искат за всяка пътека по двама със тясна специалност и един специализиращ или без специалност.Това е почти неизпълнимо в толкова кротки срокове.Дори и да успеем, после ще решат, че по стандарт на всеки лекар трябва да има три сестри, и тогава става интересно, защото за 300 лв. никой няма да дойде от някъде да работи тук.Просто попадаме в порочен кръг от, който потърпевши ще са хората.

# 276
 Много добре оформена първа страница- семпло и полезно, без излишни шаренийки  newsm10
Блу айс може ли да те попитам ако не е много нахално какво работиш  Blush Някъде из предните страници си написала че е свързано с медицината ако си писала вече и съм го пропуснала се извинявам. Аз мисля след година живот и здраве като завърша да кандидатствам за работа като мед.лаборант в болницата та се моля да се направи нещо с последната  и да оцелее  Rolling Eyes

# 277
Днес се подписах в "протест срещу намерението на властимащите да редуцират две от отделенията на заведението", цитат от сайта http://kozloduy-bg.info/?p=news&aid=1426.
В магазин "Корона".
Ако има протест и съм свободна, ще протестирам. Изискванията за двама лекари по една клинична пътека сигурно имат резон, но сроковете са меко казано смешни. Сутринта гледах по тв, че в някои болници е започнала търговията с дипломи, искат по 3500 лв. да си дадат дипломите и да "спасят" дадена болница - това лекари, кото имат съответната специалност.

Зелено, много полезна първа страница. Браво!   bouquet

# 278
Здравейте,момичета,полезна информация нз 1 стр. Оказа се, че и аз не знам всички магазини. Прочетох за срещата, но съм се наканила да ходя по това време на гимнастика. Не съм ходила от преди да забременея, а трябва да свалям 15кг  Cry
Зверчето реве......

# 279
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

синеочка Blush не знам защо изключвах тези от Дариса.. значи няма причина да затворят хирургическото и детското  Thinking там са повече от двама специалисти, нали?

Днес се подписах в "протест срещу намерението на властимащите да редуцират две от отделенията на заведението", цитат от сайта http://kozloduy-bg.info/?p=news&aid=1426.
В магазин "Корона".
..

и в яслата на малчо подписвахме  Peace

нали говорим за болницата? защо всички питат как ще е след това с прегледи, консултации и изследвания?

# 280
Добро утро.За сега са застрашени вътрешните отделения, в другите има по двама специалисти.
Блу айс може ли да те попитам ако не е много нахално какво работиш.
Работя в АГО.

# 281
Добро утро и от мен!
  bouquet  за зелено човече- много полезна първа страница!
В петък мислим да погостуваме малко в Плевен, ако случайно се отложи пътуването, с удоволствие ще дойдем на срещата.
Сега даваха министъра на здравеопазването в "Тази сутрин". Нищо конкретно не каза, само че болницата в Козлодуй отговаряла на изискванията, с изключение на едно ниво (според неговата справка).

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 08:41 от gabi_

# 282
Добро утро.За сега са застрашени вътрешните отделения, в другите има по двама специалисти.

Отначало проблемни бяха хирургия и АГО. Да разбирам ли, че там нещата са наред и засега само вътрешните са застрашени?
Не бяха ли 2 вътр. отделения?

Усещам, че управляващите ги достраша с тази непопулярна мярка. Май ще дадат леко назад, явно не са очаквали тази гражданска активност.
Могат да се оптимизират десетки други "направления", свързани с чиновници и бюрокрация, има възможност, а здравеопазването и образованието не бива да се пипат.

# 283
  • София
Здравейте и от нас. Нещо не ми харесва работата тук: малко снежец и вчера нямаше кабелна, днес сутринта - интернет, а после пък спря водата  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Козлодуйска среща в неделя (24.01.2010 г.), 11 ч., сладкарница Парфе (комплекс Сони)  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 284
Зелено, ние такива проблеми нямаме. Това в жк-то. Май си с кабелната на Европком? Ако е така, то тя е с най-лошата репутация в града. Мои съседи минаха за кратко към тях и се отказаха. Ние сме на булсат /на къщата/ - супер доволна и кейбълтел /в апартамента/ - горе-долу, повече долу, отколкото горе.  Mr. Green Интернета ни е на Нетсърф и проблемите не, че ги няма, но са рядко.
Дано съм ти била полезна.

Общи условия

Активация на акаунт