Опит за тема - гр. Козлодуй :)

• 45 926
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
  • Провинция
Аз уикенда заминавам за изпити,понеже съм в сесия,така,че няма да съм тук за срещата.

# 286
  Зелено човече проблемите ти едва ли са от снега  Peace Нашата кабелна е на Кейбълтел, а интернета- Шарком. И от двете съм много доволна единственият недостатък е че кабелния оператор не предлага Hbo и като цяло пакета с цифрови програми не струва.
 ЗА срещата немога да кажа от сега, но като цяло през седмицата ми е по-удобно за кафенца.

# 287
  • София
Ходихме днес да купим билети за театъра (аз реших, че е късно и че вече са свършили). А жената ни изгледа учудено и ни уведоми, че още не са дошли от София  Shocked Кога горе-долу идват, знае ли някой?

Май си с кабелната на Европком? Ако е така, то тя е с най-лошата репутация в града. Мои съседи минаха за кратко към тях и се отказаха. Ние сме на булсат /на къщата/ - супер доволна и кейбълтел /в апартамента/ - горе-долу, повече долу, отколкото горе.  Mr. Green Интернета ни е на Нетсърф и проблемите не, че ги няма, но са рядко.

Избрахме Европком (макар да нямат Холмарк) пред Кейбълтел по принципни съображения, ама да не разводнявам темата сега... Иначе в тази квартира не е ясно до кога ще бъдем, затова не сме се интересували от Булсатком все още.
Интернетът ни е Нетсърф, защото е-zone ни поставиха някакви идиотски изисквания и ние им теглихме една майна, с извинение. Моля ви се, ако не се подпише договор за 1 година, 30 лв. такса включване. Ненормална работа. Така беше в зората на интернета, дори се плащаше и за кабел, ама сега е 2010 година... Бойкотирахме ги просто...
За протокола, кабелната се оправи бързо, интернетът - също сравнително бързо, най-бавно - водата, но пак не беше кой знае колко, де Simple Smile В София сме имали случаи и по-зле да е...

Козлодуйска среща в неделя (24.01.2010 г.), 11 ч., сладкарница Парфе (комплекс Сони)  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

marsia__kzl , тази среща вече я обявих, така че следващата ще е през седмицата. Този интернет доставчик, Шарком, не сме го видели...

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 18:48 от зелено човече

# 288
 Шарком нямат такса включване и са много лоялни към клиентите си. Имат винаги дежурен, който няма да откаже да помогне и в неделя. На мен пък това е-зоне не ми говори нищо  newsm78

# 289
в чуденка съм дали днес има пазар, предвид времето на вън.... newsm78

# 290
  • Провинция
До колкото виждам(понеже живея срещу пазара) има няколко сергийки-не са всички-има една с плодове и зеленчуци,една с обувки,ако не се лъжа има още една с обувки,една с шапки и 2-3 с дрехи...Може и да има още,но не виждам добре от нас....

# 291
Цитат
До колкото виждам(понеже живея срещу пазара) има няколко сергийки-не са всички-има една с плодове и зеленчуци,една с обувки,ако не се лъжа има още една с обувки,една с шапки и 2-3 с дрехи...Може и да има още,но не виждам добре от нас....
-   Joy, това ми хареса  Peace, аз пък мога да докладвам за Плюса,когато някой се интересува (дали има останали колички да речем newsm78 hahaha),без лоши чувства разбира се Hug
След малко, трябва да водя детето на рожден ден в Китайския и лекинко  ooooh!, се притеснявам от кухнята им, да не се върне с проблем в стомаха после ooooh!
Кога ще се разбере,какво става с болницата ни newsm78, дано не затворят отделенията,че на нас за добро или лошо, много често ни се е налагало да стигаме до тях.
 Особено на мен до АГО и не ми се мисли, ако трябваше посред нощ да ходя до Враца или пък когато бях с контракции в 6 месец, как ако не бяха точно доктор Башлиев и акушерките от това АГО, нямаше да го имам  И  това Коледно чудо в Подписа ми  bouquet
Така че Naughty,кой каквото иска да разправя, града ни Има нужда от тези отделения Peace

# 292
  • Провинция
Цитат
-   Joy, това ми хареса  Peace, аз пък мога да докладвам за Плюса,когато някой се интересува (дали има останали колички да речем newsm78 hahaha),без лоши чувства разбира се Hug
След малко, трябва да водя детето на рожден ден в Китайския и лекинко  ooooh!, се притеснявам от кухнята им, да не се върне с проблем в стомаха после ooooh!
Кога ще се разбере,какво става с болницата ни newsm78, дано не затворят отделенията,че на нас за добро или лошо, много често ни се е налагало да стигаме до тях.
 Особено на мен до АГО и не ми се мисли, ако трябваше посред нощ да ходя до Враца или пък когато бях с контракции в 6 месец, как ако не бяха точно доктор Башлиев и акушерките от това АГО, нямаше да го имам  И  това Коледно чудо в Подписа ми  bouquet
Така че Naughty,кой каквото иска да разправя, града ни Има нужда от тези отделения Peace
До колкото разбрах болницата остава! Hug  Tada
Честито на целия персонал там!Както и на нас гражданите на Козлодуй! Party

# 293
За сега оставаме, но докога не се знае.Щом са ни вдигнали мерника няма лесно да ни оставят на мира.

nadejdata с теб сигурно се познаваме, щом си била пациентка на АГО  Wink

# 294
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Hug тук всеки всекиго познава  Mr. Green

добра или лоша - трябва да я има. защото няма по-лошо от нямането  Confused

# 295
Цитат
За сега оставаме, но докога не се знае.Щом са ни вдигнали мерника няма лесно да ни оставят на мира.

nadejdata с теб сигурно се познаваме, щом си била пациентка на АГО
радвам се че поне за кратко се е разрешило положението Peace

Вярно е че тук всеки всекиго познава Whistling

Blue_eyes ако разпознаваш детенцето ми значи ме познаваш Wink, а мисля че ти си единствентата висока Crazyакушерка и с госпожица на тази възраст (в подписа ти) Blush

# 296
Няма по-висока от мен  Joy
Снимката е много малка  Embarassed, но сигурно те познавам.

# 297
  • София
Здравейте и от нас. Искам да питам някой има ли представа дали промоциите в ПЛ*С-овете (не ми работи предпоследната буква на азбуката  Embarassed ) из страната са еднакви? Прочетох в една тема, ама в друг град и сега се чудя...

Козлодуйска среща в неделя (24.01.2010 г.), 11 ч., сладкарница Парфе (комплекс Сони)  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 298
Зелено, ние такива проблеми нямаме. Това в жк-то. Май си с кабелната на Европком? Ако е така, то тя е с най-лошата репутация в града. Мои съседи минаха за кратко към тях и се отказаха. Ние сме на булсат /на къщата/ - супер доволна и кейбълтел /в апартамента/ - горе-долу, повече долу, отколкото горе.  Mr. Green Интернета ни е на Нетсърф и проблемите не, че ги няма, но са рядко.
Дано съм ти била полезна.

Не мога да ти пиша на лични,не знам защо newsm78

# 299
А получаваш ли

Общи условия

Активация на акаунт