Опит за тема - гр. Козлодуй :)

• 45 927
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Blush ние се отчетохме на празника  Party
има си знаменце и сега обикаля къщата и вика "уаааа, уаааа"  Joy

има си и едно мече, което се оказа сапунче  Crazy никъде нямаше етикетче, а аз наистина си мислих, че е някаква медена близалка  Blush добре, че женицата ме видя, че ще го отворя и каза какво е.

зеленко, няма да имаш ядове със записването в ясла, но посъбери малко мнения. "най-близката" не е критерий за избор. а и в една и съща градинка мненията за двете групи няма да са еднакви  Confused 

# 451
  • София
зеленко, няма да имаш ядове със записването в ясла, но посъбери малко мнения. "най-близката" не е критерий за избор. а и в една и съща градинка мненията за двете групи няма да са еднакви  Confused 

Ами аз засега съм хвърлила око на една ясла (по собствено усмотрение), което ме подсеща да питам и тук за коментари... но не знам дали не е рано, все пак най-рано за наесен го планираме, а може и по-нататък да е...

И ние минахме през Празника на меда, но имаше още програма - пяха дечица - и беше много пълно (с родители?)... Едвам успях да купя мед и да се измъкнем... а ми се искаше да видя всички щандове.... отделно, че в предверието щях да  Sick от невероятната концентрация на цигарен дим  Sick

# 452
свиркай, ще помагаме. аз имам наблюдения от повечето  Tired  лични Tired

празника си беше на пчеларите  Wink децата бяха бонус към възрастните, а не обратното  Hug

а това с пушенето наистина беше гадничко  Tired но ние прелетяхме през предверието и в двете посоки и не можахме да се "насладим"  ooooh!

# 453
  • Провинция
Мацки,имам едно питане...
Някоя от вас пазарувала ли е от Ибей?Интересуват ме доста неща за там,които може да ми ги обясни на нормален език,както се казва.В темата за този он-лайн магазин има много инфо,но е твърде сложно за моята особа Crossing Arms BlushА и всичко е на енглиш #Crazy ....
Ей,утре на 11.02. от 13;30 ми е последния изпит.Стискайте палци вечерта като се прибера от Свищов да нося добри новини и да има повед да почерпя тука във форума. PraynigМоля се пътищата да са добре,че както го дават по оня край 60-70см сняг... ooooh! Tired

# 454
Мацки,имам едно питане...
Някоя от вас пазарувала ли е от Ибей?Интересуват ме доста неща за там,които може да ми ги обясни на нормален език,както се казва....
Ей,утре на 11.02. от 13;30 ми е последния изпит.Стискайте палци вечерта като се прибера от Свищов да нося добри новини и да има повед да почерпя тука във форума.

стискам палци за изпита.  Wink питай, ще обяснявам  Hug

# 455
  • София
Кръговрат, стискам палци за изпита... и за пътя, че с тоя сняг...

# 456
  • Провинция
Момичета,много ви благодаря HugВзех го Crazy ... Изпита ми де... Whistling
А пътя...Майко мила ooooh! Такъв кошмар не бях виждала-на околовръсното ooooh! на Плевен колона заради обърнат тир,понеже бързахме и се върнахме в Плевен да минем от друг път...Е да ама и в другия край на гарада пак колона,заради тир,кола и джип....Стигнах Българене-пак катастрофа,която образува колона дълга километри по главната артерия Бяла-Русе...От там се измъкнехме из колоната и минахме по улиците на селото,за да стигнем кръстовището за Свищов...Хубаво,ама след Българене и следващото село имаше пак поледица на стъкло.Малко  пътници стигнаха до където бяха тръгнали.Байрите бяха много зле.Имаше закъсъли и даже срещнахме хора,които се връщаха и казваха цитирам "Без вериги ,браче нема откиване.По-добре се връщай ако ти е мил живота!" Леле,какъв кошмар беше...Та както и да е- сложихме веригите и с 25км в час стигнахме поредната катастрофа на 2 тира,един от които сега-навръщане още беше в снега забит...Та след 6 часа колони,тирове,поледици,нерви и притеснение стигнахме успешно Слава Богу!На връщане всичко беше ОК-нямаше и следа от сутрешната ледена пързалка...Момичете,внимавайте ако тръгвате на път.Опасно е много ,на места и с 20км поднася,тировете са без вериги и никъде ама никъде нямаше Пътна помощ,Гражданска защита,Полиция или каквото и да било!Между другото в Блгарене се засякох с автобуса Козлодуй-Свищов,а вътре имаше много хора и една колежка от другата група,която с рейса,в крайна сметка не се яви на изпит,защото рейса нямаше как да се отклони по тясните селски улички....Внимавайте и се пазете.Ако не е спешно по-добре изчакайте времето да се оправи.А сега и обещаната почерпка:

# 457
  • София
Кръговрат, честито   bouquet Дано се пооправи времето...

# 458
Честито и от мен   bouquet

# 459
  • До сърцето...
Кръговрат, айде честито за изпита ти.   bouquet

Искам да се включа в темата за болницата в града ни.

Не съм я ползвала често (и слава богу!) ....

Аз бих участвала в защита на болничното заведение.

Да, ама се случи да я ползвам. И искам да ви кажа, че си имаме чудесна болница и чудесни лекари. Имам богата база за сравнение, находила съм се с родителите си. Само 3 градска в Сф може да се мери по внимание и медицинско отношение. Не е луксозна болницата, но персонала наистина е добър. Поне в Първо вътрешно. Как пък не чух да повишат тон, да овикват някого.
Специално искам да похваля д-р Тихолов и д-р Каменов. Грижат се за баща ми така, сякаш е техен баща (татко не е от тоя край и за първи път идва в болницата). Просто думи не мога да намеря да им благодаря.

Аз съм възхитена, че в нашата болница има такива лекари, каквито не видях нито в прехваления Плевен, нито във Враца, нито в повечето софиийски болници.
Да запазим хубавото, което имаме! Аз лично ще защитавам болницата до край.

# 460
може и да не е прекрасна, но е единствената,която имаме и трябва да я защитим.  Hug

а някаква идея как?

# 461
  • До сърцето...
Ако решат да я затворят, ще се вдигнем. Подписка ли, не знам... 

А засега стига и това да не я плюем  Mr. Green

# 462
  • Провинция
Аз доколкото знам имаше подписка,даже и АЕЦ беше се застъпила за МБАЛ Козлодуй http://kozloduy-bg.info/?p=news&aid=1515

# 463
  • До сърцето...
Добро утро, момичета.

Днес чайче черпя.  Laughing

kragovrat , да имаше подписка, но дали ще е достатъчна?? Ще се надяваме да има добро бъдеще нашата болница. В тон с утрешния троен празник.  Hug

# 464
що пък троен? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт