Опит за тема - гр. Козлодуй :)

• 45 921
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
  • Провинция
Добро утро,мили дами HugКак сте?Тук ,в Свщовско,от сега има едно хубаво слънчице...Дано и при вас да е така.Пожелавам ви лек ден,хубаво време и много разходки с малчуганите Hug

# 706
  • До сърцето...
Днес видях щъркел рано сутринта. Много я обичам тази птица (все пак ми донесе две деца! Laughing )

и да ви напомня, че днес в 19.32 настъпва астрономическата пролет.

bouquet  bouquet  bouquet

Цитат
.... датата на пролетното равноденствие е различна всяка година - варира между 20 март, 21 или 22 март за северното полукълбо.

Календарната дата зависи от това, колко години са минали от последната високосна.

Въпреки така очакваната пролет времето няма да бъде хубаво идните дни.

# 707
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...
Цитат
....
Въпреки така очакваната пролет времето няма да бъде хубаво идните дни.

Party но днес е хубаво и няма да изпусна и минутка  Hug
ако се намерят кандидати за гости заповядайте. ще садим цветя и ще кОпаме лехички  Mr. Green

# 708
  • До сърцето...
ако се намерят кандидати за гости заповядайте. ще садим цветя и ще кОпаме лехички  Mr. Green

Аз съм кандидатка, днес приемаш ли гости на фазендата?  Mr. Green
 Party мога да доведа и оня четирикракия, той умира да копа... ще ти оправи лехичките ...  Joy Joy Joy

# 709
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Joy Joy Радиии, изтървахте момента. моя двукрак изкОпа де що има китка и направи място за нови  Blush рязахме лозе, дървета, садихме и скубахме, но и за вас остана  Mr. Green

та следващата сбирка, на двора.
и като в онези стаааари, стари покани за сватба "Моля носете си прибори"  Joy в нашия случай инструменти  Sunglasses

# 710
  • До сърцето...
зеленкото "прелетя" в Панагюрище  Grinning, но пък в Козлодуй е станала медийна звезда...

Борбата й със местните неуредици е отразена в "Козлодуй днес", брой 214, в статията "Козлодуй през погледа на новодошлите".

# 711
  • БГ
привет и честита пролет!  bouquet
хубав ден от нас Peace
отивам да търся материал за медийната звезда........ Laughing

# 712
До 15:30 може да зададете въпроси към Кмета на страницата му във Фейсбук или на страницата на Общината.

# 713
Зеленко, благодаря за препратката към статията за кърменето. Вдъхна ми кураж да продължа.
Ние също си купихме двор и нямам търпение да го облагородим,но няма да е това лято.....Момичета, къде се изгуби Тюли, да не е време stork-girl

# 714
  • София
Привет сега пък от София. Мъж ми ни остави за ваксина и да дебнем още един доктор, че много пътува  Mr. Green

Това с "дописката" до вестника се разви повече, отколкото очаквах... бях сигнализирала за проблемите с пощата и с пешеходните пътеки, пък те като ме "подхванаха" и аз взех, че си казах всичко  Embarassed Като прочетох статията, направо си мислех, че на челото ми пише коя съм и всички, с които се разминах този ден, ме гледат на кръв. Мъж ми предложи да се изнесем обратно в София  Embarassed

За кърменето и храненето няколко пъти изпаднах в мноого неловки ситуации, получих критики и обвинения: и въобще не визирам само Козлодуй, камо ли пък само форума. Затова съм решила вече да си гледам детето както считам за правилно и в никакъв случай да не коментирам чуждите решения, колкото и да ме боли в някои случаи. Признавам, че ми е много трудно да не се меся понякога, но ще се постарая да "удържа фронта"...

# 715
  • До сърцето...
зелено, не се притеснявай, надали всички те познават, но ти защо се чувстваш виновна???

Вчера минах покрай "Тушев" и щях да падна - махнали са свирещата играчка от пътеката... и са я сложили в долния и край!!!  #Crazy

... Затова съм решила вече да си гледам детето както считам за правилно и в никакъв случай да не коментирам чуждите решения..

Ами всяко друго решение ще е неправилно. Една майка интуитивно чувства какво трябва на детето й. Я си свиркай и си гледай Калин, той ти е достатъчен за правилните решения.  Mr. Green

# 716
Здравейте, момичета!
Да ви попитам : аз съм от Бургас, но имам роднина в Козлодуй, която има рожден ден съвсем скоро. Искам да и изпратя букет? Как може да стане това?  newsm78  Тук ли трябва да търся някоя фирма или някоя оттам и да платя по банков път,или с карта?

# 717
  • БГ
привет!
да поздравя зелено човече за интервюто Peace, мнението по много от нещата които си казала ,съвпада с моето, аз все още се учудвам на привичките тук, както в първите дни когато дойдох,казваха ми че се свиквало,но мисля че не е така. На местните им трябва хора като теб да им казват че не са толкова велики за колкото се мислят.много добре си се справила !
А дали те познават хората- тук винаги знаят повече за теб,отколкото ти самата за себе си .........
,хубав ден от мен на всички! Hug

Последна редакция: пт, 26 мар 2010, 16:29 от tevolere

# 718
аХ`Не!, в града ни има 3-4 цветарски магазина, но не съм чувала да правят доставка на букети....Дано не те подведа, де...но имам позната с цветарски магазин и ако искаш-мога да попитам

# 719
  • София
Привет от нас. Толкова ме е яд, че ще се върнем в неделя - ще изпуснем програмата утре Sad

Общи условия

Активация на акаунт