онова по-горе го казах за фирмата, но сега като го прочетох разбрах защо си помислила, че е за теб
мир?имало някакъв ротавирус
Мир, мир
Само кафепиенето ще го поотложим, че няма да излизаме тези дни... Пфу, така и не успях да видя изложението на дрехи, не е честно баш сега с тези здравословни проблеми 
Малко ще се повторя с писаницата в отчетната ни тема, но ми се ще да споделя впечатление за докторката, където водихме Калин като се появиха проблемите през януари - то беше при първото зъбче. Явно ще е по-трудно при нас със зъбките... По някое време днес се успокоиха малко нещата и таман реших, че този път се разминахме с доктора... и пак
... Добре, че междувременно направихме здравната застраховка, че нали 20 лв. е първичният преглед
Хукнахме към Дарис - тя го беше дори запомнила (П. Николова) от предния път с първото зъбче (а преди два месеца беше). Изписа му "диета" ("На какво мляко е?" "Ами аз го кърмя" "Че имате ли още?" "Ами имам" "А, чудесно" и т.н.): кърма, вода и каша. Изписа му и хомеопатични супозитории за повръщането. С две думи, диагнозата е паднал имунитет от зъбчето
И ме успокои, че толкова малки деца избягват да ги вкарват в болница П.С. Между другото, заглавието на темата може да се сменя по всяко време, ако искате, може тематично да го "въртим" или да си стои едно и също за цялата тема - но тогава трябва да е по-неутрално, че 50 страници са си време

(силно плачкам!!!)
харесват ли му новите нещица. Аз се удивих, че моят тийн се е запалил по дрешколяци. Любов ги го гони, що ли...
те са съвсем изкуфели това майките