Опит за тема - гр. Козлодуй :)

• 45 920
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Цитат на: Goody link=topic=453293.msg14475239#msg14475239

Blush онова по-горе го казах за фирмата, но сега като го прочетох разбрах защо си помислила, че е за теб  Hug мир?

имало някакъв ротавирус  Confused  с температура и повръщане

Мир, мир Peace Само кафепиенето ще го поотложим, че няма да излизаме тези дни... Пфу, така и не успях да видя изложението на дрехи, не е честно баш сега с тези здравословни проблеми Sad

Малко ще се повторя с писаницата в отчетната ни тема, но ми се ще да споделя впечатление за докторката, където водихме Калин като се появиха проблемите през януари - то беше при първото зъбче. Явно ще е по-трудно при нас със зъбките... По някое време днес се успокоиха малко нещата и таман реших, че този път се разминахме с доктора... и пак  Sick ... Добре, че междувременно направихме здравната застраховка, че нали 20 лв. е първичният преглед  Tired Хукнахме към Дарис - тя го беше дори запомнила (П. Николова) от предния път с първото зъбче (а преди два месеца беше). Изписа му "диета" ("На какво мляко е?" "Ами аз го кърмя" "Че имате ли още?" "Ами имам" "А, чудесно" и т.н.): кърма, вода и каша. Изписа му и хомеопатични супозитории за повръщането. С две думи, диагнозата е паднал имунитет от зъбчето  Tired Tired Tired И ме успокои, че толкова малки деца избягват да ги вкарват в болница  Shocked не, че беше толкова зле положението, но повръщането знам, че е доста опасно на тази възраст, заради риска от обезводняване.

П.С. Между другото, заглавието на темата може да се сменя по всяко време, ако искате, може тематично да го "въртим" или да си стои едно и също за цялата тема - но тогава трябва да е по-неутрално, че 50 страници са си време  newsm78

# 691
Зеленко, дано се оправи бързо Калин.  Hug

# 692
  • БГ
Съвсем беззлобливо го казвам, без намерение за скандал и т.н., но, да, учудва ме липсата на вода поради студ и сняг. Както и на ток, интернет и т.н. По този повод и парното отслабва... Все пак в кой век живеем... а и сме в град... не някое планинско село...

В същност сега видях, че съм пропуснала да попитам къде всъщност трябва да се сигнализира при такива случаи, за водата имам предвид.
привет от мен-и да сигнализираш няма тук кой да те чуе, Козлодуй не е град като другите малки градове, тук действа монопола и своеволието на държавните институции най-вече. И мен ме учудва винаги като завали дъжд малко или кабелната ще спре,или ток или вода, въобще битовите дразнения са редовни.
бързо оздравяване на детето пожелавам, да няма усложнения! Peace
на останалите хубав снежен ден от мен!  bouquet

# 693
  • София
При спиране на водата: питах на онзи сайт с новини и публикуваха 3 телефона(2 актуални) - вписала съм ги на първата страница, единият е безплатен (но предполагам от стационар).

Клин е малко изтощен, защото почти не яде и иска да се гушка най-вече, но пък е по-добре като цяло и се надявам скоро да можем и да излизаме, че само у дома не се стои просто  Tired

# 694
  • София
Като няма други пищещи, аз да се пУФаля със следващото зъбче - от вчера  Mr. Green

А ще споделите ли мение за "Панаира на модата"  Whistling

# 695
Честито зъбче на Малчо Heart Eyes
Панаирът на модата не е нищо особенно, всяка година едни и същи производители и стоки.

# 696
  • До сърцето...
Кaлин е малко изтощен, защото почти не яде и иска да се гушка най-вече, но пък е по-добре като цяло и се надявам скоро да можем и да излизаме, че само у дома не се стои просто

Дай го насам Калин, да си го нагушкам на воля!!!
Колко е хубаво да слушаш за тези сладки проблеми - зъбчета, пюрета... Grinning

# 697
  • София
Хубаво е, зер, че сега са малките проблеми. Не ми се мисли като вземе да проходи и трябва очите да са на 44, какво ще е... ами после, в яслата... ами училището... ами пубертет... уф, много напред отидох  Embarassed

# 698
Здравейте момичета!
Искам да ви питам нещо свързано с детските- ако постоянния ми адрес е в Плевен, а настоящия в Козлодуй, мога ли да подам тук документите за детски?( изобщо не съм наясно с тези работи  Blush )
Зеленко и Дени още не е проходил, предпочита да пълзи. Иначе се разхождаме за една ръчичка, прави по няколко крачки сам, но не смее да се отпусне, а толкова ми се иска.  Simple Smile

# 699
  • До сърцето...
Здравейте момичета!
Искам да ви питам нещо свързано с детските- ако постоянния ми адрес е в Плевен, а настоящия в Козлодуй, мога ли да подам тук документите за детски?( изобщо не съм наясно с тези работи  Blush )

Аз бях с подобен проблем преди няколко години и не можах да си прехвърля майчинските в Козлодуй. Те се изплащат по местоживеене (по лична карта), трябваше да си сменя личната карта и прочие бюрократични истории. Може и да се променили нещата, но силно се съмнявам.   ooooh!

# 700
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...но силно се съмнявам.   ooooh!

хванах те!  Mr. Green що не спиш? и кой те тебе на компютАр пусна?   Mr. Green

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 701
Radika, благодаря!!!   bouquet

# 702
  • София
Здравейте и от нас. Най-сетне Калин се оправи и аз съм много доволна. При това направи опити да се храни сам, още по-голямо мазане пада и голям смях Simple Smile

# 703
  • До сърцето...
хванах те!  Mr. Green що не спиш? и кой те тебе на компютАр пусна?   Mr. Green

Laughing Laughing Laughing и аз не знам как се озовах пред компютъра  newsm78
абе проверявах си ларедутските поръчки и да ти се оплача, моята поръчка от 23.01 я няма....  Cry (силно плачкам!!!)
Goody , нищо не казваш за мъж Мишок   Party харесват ли му новите нещица. Аз се удивих, че моят тийн се е запалил по дрешколяци. Любов ги го гони, що ли...

Последна редакция: чт, 18 мар 2010, 00:23 от Radika

# 704
  • София
Гуди, предадоха ли ти поздрави  Mr. Green Аз толкова се шашардисах мъж да ме поздрави (нали напоследък предимно с майки се движа), че просто щях да го подмина човека, а после толкова ме досрамя. Какво ли си е рекъл,  hahaha те са съвсем изкуфели това майките  Joy

Много благодаря на който ме светна за детските солети   bouquet Аз не бях ги виждала "на живо", дирих ги само "по разкази на очевдци", а и в магазина си сврели на най-долното рафтче, но ги има. Само дето сега се чудя какво пък им е детското на тези солети? И сол и имат, и какво ли още не. Утре ще ти тествам    chef

Общи условия

Активация на акаунт