Отговори
# 210
Добро утро!

Аз геройски се опънах на дивана около 5 мин след като си зададох въпроса вчера и ей ме на, 5.30 кукнах. Иначе щеше да е в 6.30 поне  Mr. Green Ама пък мен си ми харесва да ставам рано (особено уикендите) - не че свършвам кой знае каква работа (кайн щрес, нали знаете Grinning), ама поне си имам представата, че имам време да свърша всичко, каквото искам Grinning

Ника, Мяу, мерси за отговорите. Щом е 20тина мин се изтрайва, аз си мислех да не откарам към час, че тогава би било по-тегаво. Тоновете са, щото момъка се върти като хамстер в колело и не е спирал от една седмица.

А в последните няколко дни корема ми се избомби зверски - ама как няма, то с това разтягане и бутане отвътре Simple Smile

# 211
  • Бургас
Добро утро и от мен !
Светулке,а а аз си мислех,че ще съм единствената луда ,станала толкова рано  Hug
Айде кафенцето от мен ....

Аз не можах да спя много спокойно,заради тая настинка,но добрата новина е че гърлото не ме боли толкова много. Днес продължавам с терапията.
Уфф ,тука е тъмно,вънка май вали снежец,доколкото успях да видя и се чудя дали да не легна пак....
Успешен петъчен ден на все още работещите ! Усмивки !
 smile3525

# 212
 Съни, днес сме събота. Моля те, кажи ми, че е събота, щото мноого неприятно ще ми стане  Mr. Green

С този сняг, накарахте ме да стана да погледна през прозореца Simple Smile На Редута сняг няма Simple Smile

# 213
  • Бургас
Събота е да  Joy Joy
Аз съм с един ден назад  Crazy

# 214
  • Burgas
Добро утро и от мен,и аз си мисля,че съм станала рано,пък вие от 6 часа будни Rolling Eyes
Съни притесни ме с този петък,аз вчера така се радвах,че работната седмица свършва....наистина вали сняг и е доста студено,очертава се скучен ден,който ще премине в готвене и чистене.Мерси за кафенцето.

# 215
Добро утрооо!Уф тук при нас вали усилено,а и е понатрупало вече не малко,всичко навън е в бяла премяна Nature Snowman cold

# 216
Добро утро Simple Smile
Аз съм на работа Sad, но ме крепи мисълта, че остават още 6 работни дни и ще си остана в къщи  Praynig
Memo, виждам, че си тук, драсни някой ред как си, що си? Не си писала от сума време  Naughty
Пожелавам ви хубав ден, макар и малко мрачен  Hug

# 217
Здравейте мили мамчета  Hug Hug Hug

Много ми липсвахте, да си призная, но единствения път през последната седмица, когато успях да се докопам до форума лапито, което добарах се оказа без кирилица, та само попрегледах, за да се уверя, че всичко е наред  Hug

Добре дошли на новите мами в темата  Hug Hug Hug

Аз да разкажа в резюме за отсъствието - бяхме на ФМ и Зайо беше 1100гр. (вече го цаним да е към 1300  newsm53), от кистичките няма и помен, прозяваше се, мляскаше и шаваше като за световно  Joy Показа си пак съкровищата и Марков доволно сподели, че орехчетата са си на място вече  hahaha Joy bowuu bowuu Joy

Купихме вече корито, малко дрешки, капарирахме си количката, а милото ми купи чайник  Rolling Eyes Laughing

На 18 подписвамеееее newsm44 и тази седмица трябва да си подготвим вече документите, че каквито сме шматки и двамата....

Остава и да си харесам тоалет, в който да изглеждам като най-секси Цоцолана и мишън акомплиш  newsm53

Отивам да ви изчета, за да съм в час  Hug Hug Hug

П.П. - Заглавието е невероятно, още се подхилквам  Joy Joy

Гери  Hug

# 218
И при нас заваля.Седим с Тони,гледаме снежинките през прозореца и си мечтаем...
Момичета,искам да поздравя всички ви за хубавите снимки!Страхотни са,страхотни сте и вие!
Сега навихте и мен за фотосесия за спомен,но трябва да е добре премерена,защото килата са ми доста!
Покупките ви също са много хубави!Със здраве да се носят и ползват!
И аз днес станах рано-рано-около 6!Не можах повече да заспя!Но пък успях да сготвя,да си пооправя къщата и сега ми остава само пазаруване и разходка,макар че навън е доста студено!
Мемо,радвам се,че при теб всичко е наред!Сега спокойно се отдай на "бракуване"!

# 219
  • Бургас
Тука си вали толкова хубаво и аз съм толкова доволна ,че в Бургас рядко се случва такова нещо....  Nature Snowman People Santa

Браво на теб Аморе,поне като си станала рано си свършила нещо полезно,рано пиле-раноо пее....А пък само се моткам из леглото,филм гледах и така.
Но ще поправя грешката си де  Mr. Green Отивам да направя нещо за закуска
Memoria браво ,че всичко е ок !  Hug
п.с. 8-ми месец ми показва линийката  newsm44

# 220
  • До Балкана
Добро утроооо!
При нас заваля първия сняг, затова честит първи сняг от мен!!!
Съни, да се оправяш бързичко, аз вече се освестих - хиляди благодарности на Сънита, клеевата тинктура е трепач!!! Като видях снега не можах да се стърпя и изведох кучето - голям игра падна! Ето една снежна картинка! Хубав ден ви пожелавам!!!

Юхуууу, Честит ти 8-ми месец, Съниткаа Hug!!!

# 221
Добро утро, момичета!
Аз не съм влизала от няколко дни, но нямах почти никакво свободно време. От понеделник съм официално в болничен и ще имам много време  Grinning Беше ми мъчно, че повече няма да ходя на работа, а и такъв красив ОГРОМЕН букет ми подариха колегите, че много се трогнах... а малкият разбойник не спира да рита и да се опъва и му усещам малкото стъпалце как се упражнява върху коремната ми стена  Joy
Миналата събота бях на ЖК и се оказа, че водите ми били на горна граница. Първоначално се стреснах, но после се мобилизирах и реших, че няма да мисля за лоши неща... хората са различни, няма как всички да влизаме в определените параметри  Sunglasses
Приятен уикенд на всички!
 smile3525

# 222
Добро утро!

Аз чак сега ставам, за пръв път от доста време насам и аз да си поспя повечко! И при нас е валяло нощес, има сняг по покривите на къщите! А и е доста студено, аз съм си сама, мъжът ми е на работа цял ден, ще видим какво ще правя!

: SuNnY SkY , мерси за кафенцето, ще си остана само със виртуалното!

: Dallcheto Честит първи сняг и на теб,  на всички ни по- точно! Картината е страхотна!

Хайде до скоро, отивам да закуся нещо!

Охооо, вече съм в 8- ми месец! Уееее!!   newsm44

# 223
ВАЛИ СНЯЯЯЯЯЯГ  

newsm19   newsm19 newsm19

# 224
  Добро утро!
аз се събудих към 8 днес станах пооправих малко,че беше малка лудница вкъщи и хапнах и пак се мущнах на топло в леглото  Laughing но пък след 15мин любимия се събуди и реших да стават с него.Много студено ми се вижда навън и май мисля да се наслаждавам на хубавата гледка само от прозореца Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт