Какво сирене да си купувам?

• 242 489
  • 888
  •   1
Отговори
# 390
Нито Ситово ми харесва , нито Елена.За мен добрите сирена на Бг пазара са две-Маджаров и Съединение-Костов.За кви тебешири приказвате изобщо:-)
Абсолютно  Peace
Ситово ми е гадно и със сигурност не е чисто сирене  Wink
Елената МНОГО я развалиха в сравнение преди години.

# 391
  • 1st floor
Преди купувах сирене на Алдомировци, сега на Ситово. Само аз ли забелязвам, че от близо месец, цените се вдигнаха?  ooooh! Не знам дали за всички млечни, но при сиренето на тези две фирми е така...

# 392
  • София
Преди купувах Добрев, но напоследък ми е различно на вкус, по- солено, за това преминах на Съединение, страхотно е.  Heart Eyes

# 393
На Маджаров ми харесва наи-много

# 394
Ситово и Елена ги развалиха напоследък......За съжаление..... Sad

Напоследък взимам "Маклер" .....Обезсолявам го(за директна консумация) и съм доволна от вкуса,когато правя нещо с него(баници,яйца и т.н. ).....

От Била си купувам козе(насипно) на Маджаров ,но с резерви.............Доволна съм от него засега....... Абе......Като цяло Маджаров много снижи качеството на продуктите си не е както беше преди години,когато излезе на пазара.......И на месните си неща....Има доста от гадните Е-та вътре,та вече избягвам да купувам........

# 395
  • София
И аз до скоро купувах Маджаров, но последния път беше отвратително.
Жълто, опитах да го троша с вилица, а то залепва и не се троши.  Пресолено и дори след накисване не ставаше за ядене, защото се разтопи във водата #Cussing out

# 396
  • волно калдъръмче
Ситово бележи преднина в много отношения. Нещо за сирене на Давидково или Давидово чух, но не съм попадала на него, че да пробвам.

За нищо на света вече няма да купя кашкавал Сакарела. Е, няма такава гнус. Не стига че веднъж имаше вкус на сапун, втори път се излъгах /бях се разсеяла нещо и го мушнах в кошницата/ - пак сапунено, че и горчиво  Sick

# 397
  • Fort Worth, TX
Онзи ден взех Ситово .Използвам го за баници, миш-маш и солен кекс.Отново беше много меко.Всеки път е меко, та меко.Аз лично досега на кофти Маджаров не съм попадала.

# 398
  • София
Онзи ден взех Ситово .Използвам го за баници, миш-маш и солен кекс.Отново беше много меко.Всеки път е меко, та меко.Аз лично досега на кофти Маджаров не съм попадала.
И аз не бях и затова няколко пъти му гледах годността, но уви годно си беше Sad

# 399
Момичета, къде в София може да се намери това сирене Съединение?
Аз доскоро купувах сирене на Корен, ама нещо му вдигнаха цената. Иначе съм фен на маслото и на кашкавала им (този който се реже от големите пити)

# 400
Съединение съм откривала на пазара Красно село, но там свършва много бързо и в една сладкарница и хлебарница в Борово -  Бримекс. Казаха ми, че го има и в Халите:

Цитат
В Халите на щанда за сирене, който е диагонално на рибата (срещу щанда на Ситово). Мисля, че го има и на щанда за сирене срещу щанда на "Златна пещ". Преди време съм купувала и от Верде.

# 401
  • България
Здравейте,

Какви са цените на кашкавала и сиренето в Млекарницата на Равногор?
Благодаря

# 402
Някой има ли впечатления от краве сирене Денис милк на Дестан -Стара Загора? Тук внасят такова в кутии, аз купувам за баница и ми се струва нормално....

# 403
Съединение съм откривала на пазара Красно село, но там свършва много бързо и в една сладкарница и хлебарница в Борово -  Бримекс. Казаха ми, че го има и в Халите:

Цитат
В Халите на щанда за сирене, който е диагонално на рибата (срещу щанда на Ситово). Мисля, че го има и на щанда за сирене срещу щанда на "Златна пещ". Преди време съм купувала и от Верде.
Пак са го заредили и във Фантастико (Бъкстон).

# 404
Ситово е супер изкуствено сирене, Давидово също, но поне са го докарали на вкус и цена  Wink

Напоследък купувам Кърнаре, истинско е, за 9 лв кг кравето. Мандрата изкупува всичките видове млека в околността  Peace

Съединение Костов също ми е любимо и няма такова нещо като тебешири,както и изкуственяци с него. Хубаво, узряло сирене си е  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт