Какво сирене да си купувам?

• 242 407
  • 888
  •   1
Отговори
# 405
Ние също ядем Кърнаре, но си го взимаме от мандрата като ходим на село. Тук уцелих в един магазин от него и после го спряха. Ако някой го е виждал някъде в София - нека да пишел

# 406
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Ние също ядем Кърнаре, но си го взимаме от мандрата като ходим на село. Тук уцелих в един магазин от него и после го спряха. Ако някой го е виждал някъде в София - нека да пишел

в магазините на Джиев /за пилешко/ продават сирене Кърнаре

# 407

Благодаря ви за съветите.Чакам още съвети и препоръки.В чудо съм се видяла....
Купувах и Маджаров и Лактея,Родопско,Маклер,Пършевица и още хиляди други фирми...Все хрупа....Особено,ако го направя на попара.Тогава най-много си личи  ooooh!

Ммм аз продавам сирене и мога смело да кажа , че никога ама никога не съм попадала на такова сирене  Thinking от къде го взимаш...аз си взимам сирене на Трапезица , не е скъпо 5лв , но като отворя кутията мирише на мляко  , а и ми харесва на вкус.иначе много си взимат и Родопско чудо тази седмица е на промо в Кауфланд вземи си и пробвай.

# 408
относно Кърнаре - има го с доставка до дома от Моята ферма - www.myfarm.bg

На мен вече ми е любимо!

А във Варна - на пазара на Чаталджа

# 409
  • Пловдив
Какво ще кажете за "Елит" Rolling Eyes

# 410
Ситово и Елена ги развалиха напоследък......За съжаление..... Sad

Напоследък взимам "Маклер" .....Обезсолявам го(за директна консумация) и съм доволна от вкуса,когато правя нещо с него(баници,яйца и т.н. ).....

От Била си купувам козе(насипно) на Маджаров ,но с резерви.............Доволна съм от него засега....... Абе......Като цяло Маджаров много снижи качеството на продуктите си не е както беше преди години,когато излезе на пазара.......И на месните си неща....Има доста от гадните Е-та вътре,та вече избягвам да купувам........

Една приятелка разказваше, че преди време и се е случило да говори със собствениците на Маджаров, хората сами са си признали, че се е наложило да развалят качеството, просто не издържат на конкуренцията, т.е. ако трябва да продават наистина качествени продукти, ще се наложи много по-висока цена, затова са започнали и те да слагат разни боклуци........това относно хубавите продукти Маджаров

# 411

Ами не мисля, че е много качествено сиренето им. Преди беше на сравнително ниски цени и се купуваше, а сега е около 8-9 лв кг, така че по-добре Кърнаре за тези пари  Peace

Да споделя какво сирене/кашкавал открих наскоро-вкусът е приказен за мен /като синьо сирене/ Heart Eyes Като круша е оформено и с трикольорче/около 300 грама/. Цена около 20 лв/кг. Производство на мандрата в с. Смилян. Качеството е отлично  newsm10

# 412
"Борино", "Земенея" - сирене, кашкавал и мляко ! Препоръчвам!

# 413

Аз го харесвам .

Това за Маджаров , при условие ,че се изкупува млякото на 0.50 лв. , а се продава килото към 20 лв. на кое не издържали не разбрах. 4 литра за 1 кг. сирене за необходими. Просто бг. производителите са алчни . В Гърция сме купували сирене на 5 евро , прекрасно качество , все едно домашно .Едва ли изкупната цена на млякото им е по-ниска , нито пък работната заплата . Тук е на 20 лв. за килограм , съдържание МСВ 58 %, СМВ 46% , СОЛ 4% , дори отива над 100 % , което мен още повече ме чуди и мае  newsm78

Борино кашкавал го харесвах , докато веднъж като го препичах между 2 филии , се изгуби в небитието . Останах си с препечени 2 жълто мазни филии. После ми бяха казали , че като не бил зрял кашкавала ставало така, но аз не вярвам, той просто тотално се стопи.

# 414
  • София
Здравейте,

Къде в София мога да купя сирене и кашаквал на Елит?

# 415
Здравейте,

Къде в София мога да купя сирене и кашкaвал на Елит?
Мисля, че във фантастико ги има. И аз купувам от тях. Вече  1 година купувам Елит сирене и кашкавал и кисело мляко "Утро" 2% и  съм доволен и семейството им харесва. Опитайте ги може и на вас да ви допаднат от истинско мляkо се правят според мен !

# 416
На Маджаров не съм виждала сирене за 20 лв Wink. И тяхното , и на Съединение е 10-13 лв в зависимост дали е краве или овче, при това вакумираното. Не вакумираното е доста по евтино, но според мен и качеството е по-ниско.

# 417
На Маджаров не съм виждала сирене за 20 лв Wink. И тяхното , и на Съединение е 10-13 лв в зависимост дали е краве или овче, при това вакумираното. Не вакумираното е доста по евтино, но според мен и качеството е по-ниско.

10-13 лв. или аз съм засичала буца вакум 14 лв. 800 гр. на съединение и си твърдя ,че познавам как изглежда и какъв вкус има истинското сирене и това за мен не е такова, а си е типично сухо млечно било и без палмова мазнина и прочее.

# 418
  • София
Напоследък сиренето на Верея ми харесва. Както и кашкавал Домлян с червен етикет (малко по-мазничък е от другия).

# 419
Снощи купих сирене "ЕлБи Булгарикум" вакуум и кашкавал от пита "Дельо войвода" на Златоград-отлични са и двете  Simple Smile

За пловдивчани да кажа, че вече определено купувам повечето млечни неща от специализиран млечен магазин до четвъртък пазара и съм доволна от всичко купено там  Peace

Общи условия

Активация на акаунт