Какво сирене да си купувам?

• 242 431
  • 888
  •   2
Отговори
# 600
На мен пък въпросната Софра изобщо не ми допадна. Тази в кръглите кутии. Стоеше ми гумена и безвкусна.
Да ти кажа и аз веднъж попаднах на такава кутия, но след това не е имало нещо такова. Ако това сирене е безвкусно... какво да кажа за тези по магазините.

# 601
  • София
Възможно е да сме уцелили наистина лоша партида, но определено не смятам да повтарям опита на тази цена. Може би съм споменала и преди, но за добро сирене смятам сиренето на Зоров по БДС, зелен етикет. Скъпо е но си струва всяка стотинка.
А между другото вчера в едно магазинче на Шишман гледах сирене Забърдо, но не съм го пробвала още. Някой опитвал ли го е да даде отзиви?

# 602
  • волно калдъръмче
Възможно е да сме уцелили наистина лоша партида, но определено не смятам да повтарям опита на тази цена.
Няма такъв вариант, винаги е с един и същи вкус. Сиренето прилича на истинско  Laughing

# 603
  • София
Ами в такъв случай значи наистина това не е нашето сирене. Не ми е вкусно, гумено ми е някак.

# 604
  • волно калдъръмче
Аз обичам всякакво и гумено, и тричаво  Peace

# 605
Сиренето Елена е страхотно, има още два вида, които купувам и са добри- Родопско чудо и Дъга, първото от Кауфланд, второто от Билла

# 606
Ние живеем на село и си правим сиренето  Flutter

# 607
Ето това е супер.

# 608
  • волно калдъръмче
kikair, вашето ще е от гуменото  Wink

# 609
Блазе ви Simple Smile

# 610
На мен пък въпросната Софра изобщо не ми допадна. Тази в кръглите кутии. Стоеше ми гумена и безвкусна.

Само като си представя цената на тази Софра и че е правена в Германия и започва да ми стои като гумено (15 лв за кг краве са страшно много).
Краве сирене купувам на Елена, но в последно време съм се "вредил" - един приятел е влезнал в контакт с една мандра, където правят биволско сирене - страхотно е и на цена 11 лв/кг, когато го купуваш на кутии. Купувам по една кутия (16 кг) и  когатно свърши, отново си поръчвам. Лошото е, че производството им е малко и не винаги става номера ...

# 611
  • Пловдив
Отзиви за Лакрима?

# 612
От доста време търся сирене Съединение в София. Някой случайно да знае къде мога да го намеря в София? newsm78

# 613
  • гр. София
От доста време търся сирене Съединение в София. Някой случайно да знае къде мога да го намеря в София? newsm78

Купувам го от Фантастико или ВМВ.

# 614
  • Sofia
и в СБА го има,много е вкусно

Общи условия

Активация на акаунт