Какво сирене да си купувам?

• 242 398
  • 888
  •   2
Отговори
# 315
Харесвам сиренето на Медея/Обнова и кашкавала на медея...на един собственик са.
Харесвам също едно сирене Киана, купувам го от СВА, малко солено ми идва, но като го изкисна е страхотно.
Напоследък ми прави впечатление че Бор-чвор доста са си подобрили качеството.

# 316
Филипополис се пказа доста добро. Иначе и на Тетер, но аз най-обичам за мен и децата на Маджаров

# 317
Сиренето на Енчо Костов "Съединение" е най-качественото според мен. Прави се от истинско краве, овче и козе сирене. Продава се вакуумирано. Като отворя пакета, сиренето вътре е сухо-без излишна вода. Много е вкусно. Всички други сирена са имитация.

# 318
  • Pierrefonds, CA
Сиренето на Енчо Костов "Съединение" е най-качественото според мен. Прави се от истинско краве, овче и козе сирене. Продава се вакуумирано. Като отворя пакета, сиренето вътре е сухо-без излишна вода. Много е вкусно. Всички други сирена са имитация.

Като видях темата, точно за това сирене се засилих да пиша:). Много е вкусно, и най-важното -истинско . Имахме един приятел на гости, той е от Съединение,и като се заговорихме за сирена и двамата бяхме на едно мнение за сиренето на дядо Енчо:)

# 319

Като видях темата, точно за това сирене се засилих да пиша:). Много е вкусно, и най-важното -истинско . Имахме един приятел на гости, той е от Съединение,и като се заговорихме за сирена и двамата бяхме на едно мнение за сиренето на дядо Енчо:)
Peace и грам сухо мляко няма в него

# 320
  • софия

Peace и грам сухо мляко няма в него
+ 1. Сиренето е страхотно.

# 321
  • Sofia
И колко струва това сирене...За мен сирене под 10лв./кг. не е сирене.Харесваме Пършевица,а отскоро взимаме от една мандра в Пиринския край-сирене Велес,13лв/кг.,много вкусно,овче

# 322
  • София
И колко струва това сирене...За мен сирене под 10лв./кг. не е сирене.Харесваме Пършевица,а отскоро взимаме от една мандра в Пиринския край-сирене Велес,13лв/кг.,много вкусно,овче

Цената не винаги е определяща, защото съм яла прекрасно сирене за 9 лева за кг и отвратително за 12 лв.
Специално Съединение е около 13 лева за килограм - кравето.

# 323
Може да се повтарям, но къде продават сирене на Съединение? Пазарувам от Карфур и Метро най-често и не съм го виждала.

# 324
Ако не се лъжа в Халите на щанда с млечни продукти(като влезеш от главния вход вдясно,след хляба) го предлагат-овче и краве.Пак оттам-кашкавала на Хаджийски е страхотен(те имат фирмен щанд).

# 325
  • софия
Ако не се лъжа в Халите на щанда с млечни продукти(като влезеш от главния вход вдясно,след хляба) го предлагат-овче и краве.Пак оттам-кашкавала на Хаджийски е страхотен(те имат фирмен щанд).
Да. Точно зад щанда на Bakers, срещу щанда на Ситово. Виждала съм и във Верде, но скоро не съм влизала там и не съм сигурна дали още зареждат. Peace
За Хаджийски съм с много смесени чувства.

# 326
  • софия
Паца, къде продават сирене кърнаре? любимото ми е, но не го намирам никъде!

# 327
  • София
Може да се повтарям, но къде продават сирене на Съединение? Пазарувам от Карфур и Метро най-често и не съм го виждала.
От два месеца го купувам от Фантастико.

# 328
В Пловдив има в магазина за млечни продукти срещу Художествената гимназия.

# 329
  • Пловдив
В Пловдив има в магазина за млечни продукти срещу Художествената гимназия.

Я,я...ако може мааалко по-подробно къде е тоя м-н Peace Grinning

Общи условия

Активация на акаунт