Какво сирене да си купувам?

• 242 436
  • 888
  •   2
Отговори
# 300
Напоследък взимам Бор Чвор. От тенекии. Харесва ни  Peace
Напоследък взимам Бор Чвор. От тенекии. Харесва ни  Peace
Това не е добре,сиренето "Бор Чвор" няма нищо общо със свежо мляко, а да не говорим за киселото мляко.... .
Мхм.. Много са зле откъм суровини  Rolling Eyes

Между другото на Елит сиренето и катъка са добри и истински. Кашкавала не е особено (макар че и там няма щуротии).

# 301
мандра "Карабунар" - идеален вкус и структура /засега/, запазва формата и вкуса си в приготвена от мен солена саламура /след като бях фен на "Сердика", което последния път имаше повече утайка отколкото сирене/; също така ми допада и "На баба".

# 302
Аз купувам Карловско за децата краве или Маджаров, а сега купих и на Тертер, много е хубаво.

# 303
  • Бургас
Откакто открих сиренето на Веселие - само него купувам! Особено козето сирене ме връща 30г. назад, когато правехме такова на село  Peace

# 304
  • Пловдив
Откакто открих сиренето на Веселие - само него купувам! Особено козето сирене ме връща 30г. назад, когато правехме такова на село  Peace

А къде го има?Кой е производител?

# 305
  • Бургас
Мандра "Веселие". Регионален производител са и основно изнасят. Но имат и няколко фирмени магазина в Бургас. Това е най-страхотното сирене, на което попадам от години. Преди това купувахме "Ливади" от Лидл, но това повече ни харесва.

# 306
  • София
Открих, че във Фантастико са започнали да продават сиренето на Съединение, според мен е страхотно.

# 307
  • Бургас/Пз
Софра и още едно гръцко от Лидл доста ни допадат  Peace

# 308
Тази мандра "Веселие" не съм я чувала. Има ли техни продукти в  Пловдив?

Ние най-много харесваме сиренето на Кърнаре и на Равногор. Второто сме взимали директно от мандрата, вакумирано. Единственото сирене, което  става за рендосване върку шопската салатка и е вкусно.

# 309
  • София
Купувам само сирене на Сердика. Ако няма Сердика Боженци. 

Един едиствен път купих Родопея  http://eenk.com/produkt-krave-sirene-rodopeya беше невероятно вкусно. Повече не видях по магазините.

# 310
Още един глас за Зоров/Пършевица. От истинско мляко е и е само по БДС.

# 311
  • софия
Още един глас за Зоров/Пършевица. От истинско мляко е и е само по БДС.
Преди около 2 г., когато го пуснаха беше хубаво. Последни пъти, когато купувах много се ронеше и спрях. Освен това цветът му имаше и някакъв синкав отенък Thinking Получи се като всяко бг нещо - в началото е хубаво и после го развалят.

Последна редакция: пт, 05 окт 2012, 20:56 от zvanche

# 312
  • София
Сирене купуваме от магазина на Равнор, който се намира на Цар Борис. /от там купуваме и кисело  и прясно мляко, кашкавал. http://www.mlekarnica.com/
Купували сме и от Алфатар, но Равногор ни допада повече...Иначе смятаме да пробваме продуктите на Добрев, че са открили нов магазин в близост до нас.

# 313
Сирене купуваме от магазина на Равнор, който се намира на Цар Борис. /от там купуваме и кисело  и прясно мляко, кашкавал. http://www.mlekarnica.com/
Купували сме и от Алфатар, но Равногор ни допада повече...Иначе смятаме да пробваме продуктите на Добрев, че са открили нов магазин в близост до нас.

Купете Сирене ДОМЛЯН"

# 314
Ние само от Руен и Равдин взимаме....еми от 2години купуваме млечни продукти от тези две мандри и мога да кажа, че са с доста добро качество.  Peace за бургазлии и двата магазина се намират в района на Краснодар Peace

Общи условия

Активация на акаунт