Какво сирене да си купувам?

• 242 451
  • 888
  •   1
Отговори
# 285
Това е чудесно! Къде ли в Пловдив може да се намери?
Иначе взимам Елена вакумирано Peace

Последна редакция: сб, 03 апр 2010, 01:56 от Sarafina

# 286
Най-хубавото и истинско сирене е "Домлян",както и всички такива продукти.

# 287
,,Домлян'' купих веднъж и не беше лошо като вкус (само прекалено солено),но за отрицателно време пожълтя и стана трошливо.Незнам какво значи това,но се въздържам вече от сиренето им.Кисело мляко купувам редовно,много ми харесва тяхното.

# 288
Млечните продукти на АЛФАТАР
Прясното мляко е истинско, при варенето имаше 4-5 пръста каймак. Срокът му на годност е 72 часа! И е евтино в сръвнение с другите пресни млека!
Кравето сирене е най-хубавото, което съм яла за последните 2г. от българските!
Peace

Това са продуктите, които се продават в магазинчето на Пазар Чаталджа /говореше се за него на по-предните страници/
+1 глас за Алфатар.Никога в магазинско кисело мляко не съм виждала каймак.Е,в това има Peace Вкуса е като на домашно мляко.Сиренето също не е лошо,малко е солено,но като се изкисне става идеално.Никога не ми се разпада в макароните да речем за разлика от другите сирена които направо се стопяват Grinning

Последна редакция: сб, 29 сеп 2012, 07:45 от bubka:)

# 289
Сирене купувам само на Зоров Пършевица - вакуумирано със зелена картинка. Срещала съм го в Карфур и Метро - 600 гр най-често са 5,85. Страхотно сирене Peace

# 290
  • Sofia
И ние само от него ядем,много е вкусно и мисля,че е истинско.В Т-Маркет го има и на кг.по 10,50лв.

# 291
  • Пловдив
Сирене купувам само на Зоров Пършевица - вакуумирано със зелена картинка. Срещала съм го в Карфур и Метро - 600 гр най-често са 5,85. Страхотно сирене Peace

Не,по-скъпо е!В Кауфланд е 6,99 за 600гр. Peace Другото е на Забърдо,ама и то е ...0,400гр. идва някъде към 5лв.

Последна редакция: сб, 29 сеп 2012, 16:22 от tandonova

# 292
  • София
Аз си купувам от наши близки с хранителен магазин сирене Маркели по БДС на кофа, в смисъл вътре са около 4 кг сирене в саламура. Много ни харесва.
Пършевица не ни допада въобще на вкус.

# 293
По-скъпо, но единственото вкусно - сирене Софра в Лидъл (13.99лв./кг.)

# 294
По-скъпо, но единственото вкусно - сирене Софра в Лидъл (13.99лв./кг.)

newsm10 И аз само такова купувам от скоро наистина е вкусно.

# 295
От Лидл взимам едно вакуумирано, мисля че е Сердика, изхвърлила съм опаковката. Струва 6,49 лв. Всички вкъщи много го харесват. Ако нямам време да отида до Лидл - купувам на Домлян.

# 296

Не,по-скъпо е!В Кауфланд е 6,99 за 600гр. Peace Другото е на Забърдо,ама и то е ...0,400гр. идва някъде към 5лв.
В Кауфланд може и така да е, но със сигурност в Метро и Карфур е по 5,85 Peace

# 297
Купувам Тертер - доволна съм.

# 298
  • София
Напоследък взимам Бор Чвор. От тенекии. Харесва ни  Peace

# 299
Това не е добре,сиренето "Бор Чвор" няма нищо общо със свежо мляко, а да не говорим за киселото мляко.... .

Общи условия

Активация на акаунт